Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selammsss kızlarbende geldim eylül annelerinin yeni mekanı burası herhalde
hemen konuya gireyim 17 ağustosta 34 haftalıkken erken doğum yaptım hastaneye yatmadan 1 gün önceye kadar afedersiniz kusma problemi yaşadığımdan 8 kilocuk aldım onu bile nasıl aldım şaşırıyorum :) canım kızımla 4 ayı devirdik 5 ten gün alıyoruz
yaklaşık 1 aydır da spor +düzenli beslenmeyle 4 kilo verdim
.şu an 64 lerde geziyorum hedefim 56;vermem gereken 8 kilo var.haftaya kk da daha çok takılacağım inşallah;çünkü işe başlıyorum.
bu arada beslenmeme gelince sabahları gayet süper yerim hiiç diyet yapmıyor gibi tabi ekmeği abartmamak koşuluyla akşam 17.30 dan sonrada açlık diyetine girmiş gibi olurum :) saat 16.00 civarı metabolizma hızının tavan yaptığı saattir çikolata,pasta börek yiyeceksem o saattte yerim tabi yine abartmamak koşuluyla;ara öğünlerde de mutlaka ceviz kuru üzüm,meyve ne varsa artık evde yerim böyle işte.gazlı içecek kesinlikle yasak yeşilçay günde 1 fincan içiyorum.ballı elma sirkesine 2 gün önce başladım ama günde şimdilik 1 bardak;kızçem sadece anne sütü aldığından kontrollü gidiyorum.1 aydaki kilo alımı gayet iyiydi çok şükürgünde 1 saat te e walker yapıyorummm.benden böyle işte şimdi ayrıntılı geçmiş yapayım :)
bende menümü yazmak istiyrm...ama biraz abarttım gibi....
uyanınca: 1 elma
kahvaltı: zeytin peynir yumurta 2dilim ekmek,biraz bal ve biraz pekmez....
ara: 200 ml sahlep
3-4 adet patates cipsi
2 adet yulaflı biskuvi
1 adet ekler((((( regl oldum canım çok tatlı istiydu dayanamadımmmmmm
akşam:yarım dilim pizza
salata
yarım porsiyon pırasa yemeği.....
yuhhhh bana midem çarşamba pazarına dönmüş....
serhancım bu maydanoz diyetini yapma bence. maydanoz emziren annelere pek tavsiye edilmiyor fazla su attırdığı için,yani pek sağlıklı bir kilo verme yöntemi değil sütün de azalır bence. ben şu anda sadece porsiyon küçülttüm bakalım artık ne kadar verebilirsem emzirme bitince geri kalanı da veririm napayım zaten sütüm az başka yöntem deneyemem...
Buttrfly hoşgeldin aramıza.
Haydi bakalım, motivasyonumuzu artıralım kızlar.
Bugunün menüsü:
Uyanınca: 1 kurukayısı
Kahvaltı: (serhancım sakın kızma az oldu diye) 2 etimek
2 kk peynir
Ara: 1 avuç kuru üzüm
Öğle: 1 tabak etli patates
1 bardak ayran
Ara: 1 yeşil elma
Ara: 1 metro (pişman mıyım: hayır :125:)
Akşam: 1 kase yoğurt
1 kepçe nohut yemeği
serhan12,sende kendimi gördümbende çok kısa sürede 8 kilo vermiştim iradem sayesinde ve kesinlikle diyet uygulamadım sadece yeterli miktarda yedim tabi saatli bir şekilde.bol bol su,yeşilçay içmiştim bide elma sirkesi kullanıyordum.verdiğim kiloyuda uzun bir zaman korudum.sonradan cozuttmuştum.şimdi yine başladım kızım 4 ayınıdoldurdu;inşallah kurtulurum kilolarımdan sizlerde tabiki
![]()
merhaba kızlar.topikte yeniyim.bebeğim 2 ayını bitirdi.emziriyorum.şuanda tam 89 kiloyum ve felaket görünüyorumçok mutsuzum.diyetisyene başlayalı 10 gün oldu perşembe bir daha gidicem tartılıcam ama bana hiç zayıflamışım gibi gelmiyor.barsaklarım da doğumdan beri yavaş çalışıyor.ya gitmezse kilolarım diye çok korkuyorum...acayip mutsuzum
![]()
buttrfly kurtulacağız tabiki kolay mı 9 ay vucüt bir değişim yaşadı en fazla 5-6 aya kalmaz eski halimize döneriz diye düşünüyorum seninde dediğin gibi irade ile ilgili benim geriye 8 kg kaldı şimdi biraz da kış o da engel oluyor biraz kışın insan hareket de etse terlemiyorsun ama yazın öyle mi azıcık bir ev toplasan hemen duşa giriyor insan kışın vucüt daha çok ödem tutuyor birde bebişlerin peşinden dolanmalar başlayacak bahara ohooo o zaman zaten gidecek de ama şimdi ki yaptıklarımızla da motivasyon başlangıcı kilo kontrolü olmuş oluyor şimdi ayda 2-3 gitse yaza çok daha fazlası bir anda gider =))
vayyy böyle bi konu var vee benim haberim yokkk mericdemir2007 kız niye haber vermiyosunn
bende eylül annesiyim hanımlar 93le doğuma girdim 84üm şu anda 64 kgye inmek istiyorum yarışmaya ıspartadan katılıorum hepinize başarılar diliyorum...
ben hergün zumba yapıyorumm meşhuuur 9lu çaydan aldım bugün başladım içmeye yanında birde yeşil çay içeceğimm sonraa bugün yediklerimi yazayım
sabah: 3 kepçe tarhana çorbası
4 çeri domates
6 zeytin
ara :1 elma
öğlen :2 yk pırasa yemeği
2 kepekli galeta
akşamda eşim gelince balık ve salata yiyeceğim nasıl sizce bacılar... hmm birde 3 çatal yaşpasta:26::26::26:
vayyy böyle bi konu var vee benim haberim yokkk mericdemir2007 kız niye haber vermiyosunn
Bende eylül annesiyim hanımlar 93le doğuma girdim 84üm şu anda 64 kgye inmek istiyorum yarışmaya ıspartadan katılıorum hepinize başarılar diliyorum...
Ben hergün zumba yapıyorumm meşhuuur 9lu çaydan aldım bugün başladım içmeye yanında birde yeşil çay içeceğimm sonraa bugün yediklerimi yazayım
sabah: 3 kepçe tarhana çorbası
4 çeri domates
6 zeytin
ara :1 elma
öğlen :2 yk pırasa yemeği
2 kepekli galeta
akşamda eşim gelince balık ve salata yiyeceğim nasıl sizce bacılar... Hmm birde 3 çatal yaşpasta:26::26::26: