2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

ne yediniz bugün:27:
kahvaltıda yumurta, peynir,zeytin 2 dilim kepek ekmek
arada muz,
öğlen bi kase yoğurt,2 dilim kepek ekmek yedim
simdiye kadar 1,5 litre su içtim
valla cok hırslandım umarım böle devam eder:86:

bende bugün
kahvaltıda:
1,5 dilim ekmek
1 yumurta
5 zeytin
1yk pekmez...
ara:
rezene çayı+2 adet incir
1 armut
öğlen:
nesfit kırmızı meyveli 200ml sütle

akşamada: nohut+bulgur pilavı var menüde

dünkü menüm sabah 3 dilim ekmek az peynir 5 zeytin reçel 2 ymrta arada 2 kuruincir 2 kurukayısı öğlen aşure a3rada elma muz 3 mandalina akşam 1 kase tarhana çorba 5 hamsi bol salata

bugün ki menü
sabah kahve-2 ad incir-ceviz
kahvaltı yumurta yarım simit az peynir-zeytin domates biber salatalık çay
bugün ara yapamadım yoğun bir gündü
akşam yağsız haşlanmış makarna-yoğurt ve su

serhan beebeğin kaç aylık emziren bir anne isen menün az gibi geldi

bebişim 4 aylık.emziriyorum çok azda mama yiyor günde 120ml bazen 180ml (çok şükür gelişimi güzel )evet haklısın bugün çok sallama oldu beslenmem normalde daha zengin yiyorum akşam süt ve meyve takviye yapacağım.

Bugünv 3 dilim tereyaglı ekmek 3 zeytn az peynir reçeel arada 2 bardak süt 1 hurma 1 elma 2 mandalina öğlen bi kase yeşilmercimek 5 hamsi salata arada 2 kuruincir 2 kurukayısı akşam bikase kadar mantar kavurma salata

mrb kızlar bende 9 kasımda doğum yaptım ve bugün başladım yediklerime dikkat etmeye ama benim sizler gibi 3 5 dğilnerdeyse 35 kilo fazlam var bende sizlerin arasına katılmak istiyorum ama sanırım herkes zayıflayıp gidecek bi tek ben kalcam topikte.yokmu acaba hiç benim gibi çok fazlası olan :ssz:neyse bende bugün tartıldım 102 kiloyum :43::43:bakalım haftaya nolcak sık sık yazmaya çlışcam bebeklerimden zaman buldukça ama haftaya kilomu paylaşcam mutlaka

mrb kızlar bende 9 kasımda doğum yaptım ve bugün başladım yediklerime dikkat etmeye ama benim sizler gibi 3 5 dğilnerdeyse 35 kilo fazlam var bende sizlerin arasına katılmak istiyorum ama sanırım herkes zayıflayıp gidecek bi tek ben kalcam topikte.yokmu acaba hiç benim gibi çok fazlası olan :ssz:neyse bende bugün tartıldım 102 kiloyum :43::43:bakalım haftaya nolcak sık sık yazmaya çlışcam bebeklerimden zaman buldukça ama haftaya kilomu paylaşcam mutlaka

canım kaç tane bebişin var?bu arada daha 40 ın bile çıkmamış, verirsin 35 de 40da kilo gitmeye başladı mı devamı gelir. ama mümkünse bir uzmandan yardım al derim .vermek istediğin kilo çok.burada yazılanlar senin için az olabilir, sağlığını tehlikeye atacak,kendi kendine bir diyet yapma bence.Allah kolaylık versin.

günaydın sağlıklı kahvaltımı yaptım su içmeye baslıyorum
incir süt yapıyor biliyorsunuz bi arkadastan tarif aldım bugün yapıcam
1 kase yoğurda 3 kuru incir 4 kuru kayısı 2 ceviz doğrayıp yiyoruz :8:
doyurucu bi ara öğün olabilir :8:

gün çoktan aydı bizim için yinede kocaman günaydın.
sabah 05.30 kalktık şimdi prenses 2.uykusuna kucağımda dalıyor )))
bir fincan kahve ile güne başladım sonra 2ad incir ardında bir muz şimdi 2 mandalina
eşim öğleyin gelecek güzel bir kahvaltı gözleme yapacağım maydanozlu ve kahvaltılık
bugün aralarda süt nesfit ve fındık birde havuç yemeyi planlıyorum
akşama çorba ve tencerede sebzeli tavuk.

dün eşim popon baya küçüldü ama göbeğin hala büyük dwedi ;[ bu sezaryen göbeği ne zaman gider

topik şuanda boş ama bende yazayım 60 kiloyla hamile kaldım 85 le doğum yaptım sezaryenle şuan 75 kiloyum doğumdan 2 hafta sonra tertıldığımda 10 kilo gitmişti ama sonrası tam bir hezeyaaan yedim çünki özellikte tatlı yiyecekler zaten bu durumda vermeyide beklemiyordum ama bebeğim 3 aylık oldu artık ufaktan dikkat etmeliyim kıyafetlerim olmuyor çok can sıkıcı özellikle dışarı çıkmak gerekince benimde yoğunluk göbek bölgesinde sanırım adet olmamanında etkisi var gidecek inşaallah bu kilolar ama egzersiz şart başka türlü toparlanmaz çünkü vücut umarım hepimiz eski fit günlarimize döneriz yaz gelmeden

topik şuanda boş ama bende yazayım 60 kiloyla hamile kaldım 85 le doğum yaptım sezaryenle şuan 75 kiloyum doğumdan 2 hafta sonra tertıldığımda 10 kilo gitmişti ama sonrası tam bir hezeyaaan yedim çünki özellikte tatlı yiyecekler zaten bu durumda vermeyide beklemiyordum ama bebeğim 3 aylık oldu artık ufaktan dikkat etmeliyim kıyafetlerim olmuyor çok can sıkıcı özellikle dışarı çıkmak gerekince benimde yoğunluk göbek bölgesinde sanırım adet olmamanında etkisi var gidecek inşaallah bu kilolar ama egzersiz şart başka türlü toparlanmaz çünkü vücut umarım hepimiz eski fit günlarimize döneriz yaz gelmeden

umarım canım o günleri görürüz...dediğin gibi spor kesinlikle şart ama ben fırsat bulup yapamıyrm...

Back
X