- 9 Şubat 2012
- 346
- 11
- 68
canım öncelikle hoşgeldin,merhaba kizlar,
bende kasim annesiyim yazdiklariniz gorunce araniza katilmak istedim...oncelikle Allah hepimizin yavrusuna sagliklik mutlu hayirli huzurlu uzun omurler versinsuanda emziriyorum yakindada ise baslayacagim kismet olursa...sut sagmayi dusunuyorum..gerekirse mama destegi dusunuyorum calistigim zaman, tabii sonuna kadar emzirmeye ve anne sutu vermeye calisacagim.
ama amaaa suanda tam aslinda 13 kilo fazlam varilk hedefim simdilik 55...bu yuzden 8 kilom var fazla diye avutuyorum kendimi...simdilik bebekle yurumek vs zor, malum birde kar kis mevsimi...ne yapsamda bu kilolari versem 1-2 aya kadar bilemedim. oyle birsey yapmaliyimki hem sutumu etkilemesin hemde kilolari vereyim...
birde kizlar emzirmek kilo verdirir deniyor ama beni hic etkilemiyor nedense
cok fazla kilolu durmuyorum belki ama kiyafetlerime girmeyi ozledim, birde laf aramizda is yerine bu sekilde donmek istemiyordum. hani veremezsem cok dert degil ama cok istiyorum vermeyi...ne yapsamda versem bu kilolari, evin icinde son 1 ayda???bilen varsa banada soyleyiversinnnn
![]()
porsiyon küçülterek, hamur işi yemeyerek biraz gidiyo ama bence spor da gerekiyo. ben ilk birkaç hafta verebildim ama bu ara çok yavaşladı porsiyon küçültmek de yetmiyo spor yapmak lazım. burda hep beraber birbirimize destek olarak vermeye çalışalım çünkü hepimizin derdi aynı

katılıyorum önce bebişler. zaten emzirirken çok kısmamak lazım süt azalıyo sonra...bende ekim 18 2012 de anne oldum 15 kilo aldim 10 kilo gitti 5 kilo kaldi anne sutunun degerini bildigim icin cok fazla takmiyorum 9 ay sutumle beslemek
istiyorum sonra kilolari verrim oncelikle bebegimin sagligi
aldigin kalorinin yarisindan fazlasi sute gidiyor zaten
emzirdigin zaman kilo almassinda ama vermessinde bende oyle:)) bol bol su tuketmelisin
metabolizmayla alakalı galiba kimi birkaç ayda tığ gibi oluveriyo hem de bol bol sütleri oluyo ben de anlamıyorum...kızlar ben hamile kaldığımda 62 kiloydum doğum yaptım 83,5kilo ile doğumdan sonra 7 kilo vermiştim ve şu an 36gün oldu hala 11kilo ile sabitim 72 kiloyum birşeyde yemiyorum doğru düzgün hep su içiyorum ama neden gitmiyor çok sıkıldımartık kilo verme istiyorum![]()
ben de senin gibiyim canım sütüm ucu ucuna, azıcık kıssam azalıyo. çok dikkatli olmam lazım ki hem zayıflayayım hem sütüm gitmesin.aranızda hamileyken en çok kilo alan ve hala kilosunu veremeyen eminim bir tek ben varım....etrafımdaki arkadaşlarımda öyleler...normal normal hamileler işte...doğum yapınca da en fazla 6 ayda veriyolar kilolarını..ben neden veremiyorum..daha doğrusu iradem niye bu kadar zyıf ve bazı anneler su içse sadece sütleri geliyo ama ben azıcık yememden kısayım sütüm gözle görülür biçimde azalıyo....napıcamı bilemiyorum...eşim hiç memnun değil bişey demeede ben gözlerinden anlıyorum..gerçi o memnun olsada ben halimden memnun değilim....diyetisyende çözüm değil...ooooooooof offf
bünye meselesi karamsar olma. hamur işi yeme zaten süte faydası yok pasta böreğin. bol su illa ki lazım...
neyse bugün kilo bildirimi...
ben bu hafta hamur işini kaçırdım biraz hemen yol su olarak döndü bana. 300 gr almışım geçen haftaya göre. 65.6 kiloyum.
haftaiçi dikkat ediyorum, hep haftasonu kaçırıyorum. çok kızdım kendime 5 gün yeme 2 gün ye azıcık hamurr hemen hooop almışım kiloları...

ama hamur işini biraz fazla kaçırdım suçluyum hiç gerek yoktu