korsenin sıkılaştırma gibi bir etkisi olduğunu düşünmüyorum sadece dışarı çıkarken psikolojik olarak iyi hissedersiniz kendinizi. karın sıkılaştırmak için günde 50 mekik bile korseye 100 basar çünkü korsenin uzun süreli kullanımı kasları tembelleştirerek uzun vadede daha kocaman bir göbişe neden olabilir. kasları sıkan değil çalıştıran birşeyler her zaman daha faydalıdır. ben de korse almıştım ama pek kullanmadım kendimi kandırmayayım zayıflayayım dedim kendi kendime şimdi yavaş yavaş da olsa gidiyo.
iş konusuna gelince ben ücretsiz izin aldım eylüle kadar evdeyim inşallah Allah senin de yardımcın olsun ama üzülme ablam da dahil çevremde birçok yeni anne işe başladı birşekilde düzene girdi herşey senin de öyle olur inşallah...
mama ben de hala günde 1 kere veriyorum sütüm yetmeyince başlamıştım öyle de gidiyoruz olsun sağlıklı olsunlar da azıcık da mama yesinler napalım dimi ama...
Bunu bende duymustum canim, ama dogumdan hemen sonra boyle havluyla vs sararlarmis kadinlarin gobegini ve gercekten ise yararmis…annem anlatir bunu…bende diyordum hatta dogumdan sonra benim aklima gelmez siz hatirlatinda sarin beni diyordum…ama dogumdan sonra cok fazla dikis agrisi basur agrisi derken gobek mobek umrumda olmadi o anda maalesef. Bi tanidigim eve gelir gelmez giymis korsesini ve gercekten onda ise yaramis..gerci eski kilosununda cok cok altinda zaten…giyebilmis cunku basuru bile olmamis onun…benden her telden oldugu icin o kadaaarrr agrim vardiki dedim amannn canim mi tatli yoksa kalacak azicik gobegin derdine mi duseyim

simdilerde arada bir takiyorum canim disari cikarken vs…ama mesela bugun is yerine gelirken takmadim 8 saat icinde durmak isime gelmedi..halbuki 1-2 saat taktiktan sonra alisiyorsun…
Ben is yerinde sagdim bugun sut..cok sukur diyelim genede..mamada aldim tabii evde fazladan duruyor..yettigi yere kadar anne sutu yetmedigi yerdede mecburen takviye olacak…
Aynı soruyu bende merak ediyorum canım. İlk 1 ay kadar giydim sonra sıkıldım bıraktım. Hafiften bi göbüşüm kaldı benimde acaba alsak işe yarar mı ki canım ya?
Ohhhh mis valla. Ben 2 haftadır yerimde sayıyorum canım.
Hoşgeldi,n ama verilmeyecek bi kilo değil. Ben 23 kilo verdim sende çok rahat verirsin inşallah.
Evet kıymetini biliyorum canım. Çok da iyi anlıyorum seni. Eşim yanında çalışmamı istiyor. Bense işi eylüle erteledim. O zamana oğlum 1 yaşında olacak inşallah. Doğumdan önce iş iş diye deliren ben, oğlum doğduğundan beri iş görmez oldu. Halbuki oğluma bakacak anneannemiz de mevcut (ayrıca kadıncağız 8 yıl boyunca ablamın çocuklarına baktı hani tecrübeli yani) ama gelgelelim ben oğlumöu bırakmak istemiyorum. O yüzden yaza oğlumla arada bi uğrarız babamıza, eylülden sonrada anneannemiz bakar artık.
Ama o kadar iyi anlıyorum ki seni .ok haklısın hissettiklerinde.
Mama için suçluluk duymana gerek yok, sütüm olmasaydı bende mecburen mama vermek zorunda kalırdım zaten ilk bir ay mama artı anne sütü aldı. Bu işler morale bakıyor canım, her an bende mama vermek zorunda kalabilirim. Mama kötü birşey değil, sen elinden geleni yaptıktan sonra. Aynen, sağlıklı olsun yeter ki. Ben mamayla büyümüşüm mesela ama hiç hastalanmam, gribi 2 güne ayakta atlatırım, okulan izin bile almadaım hiç çalışıyorken.
Çalışmaya başladığında seni daha çok bekliyoruz canımcım, özlettin kendini.
Sagol canim hosbuldum
Canim ben dogumdan hemen sonra aldirmistim korseye benzer birsey…hala arada bir giyerim ama oyle gunlerce giydigim olmadi..zaten bu saatten sonrada ise yarar mi iste onu da bilmiyorum..ama sarioglan_karakiz’in yorumuna bakilacak olursa pek ise yaramiyormus.
Cok sanslisin..masaAllah..Allahim hepimize kolaylik versin..evde bir rutine donusuyor hersey belki calismak birazcik degisiklik acisindan iyidir..tabii bir sure sonra o da aliskanlik haline gelecek mecburen

ama genede evde cocuguma kendim bakmayi cok isterdim ): kader kismet diyelim..Rabbime binlerce sukurki bizlere evlat verdi, saglikli sihhatli olsunlarda gerisi onemsiz aslinda…
Bugun ilk is gunum…tum gun gozumde buyuyor bu mesai bitmez gibi ): ama Allahim herseyin sabrini veriyor sanki…dagina gore kis verirmis ne de olsa…ne yapalim dimi??? Suanda babasi yaninda zaten o yuzden icim rahat…arada bir foto yolluyor icimi rahatlatiyor gozlerim doluyor

ama insaAllah daha iyi olacagim..
Buarada demin ilk sutumu sagdim masamin altinada bi tane coolbox getirdim…sagdigim sutleri ona koyacagim..zaten en fazla 2 defa cikarim sut sagmaya herhalde…cunku 6.30-7 gibi emziriyorum bebegimi evde…saat 10.30-11.00 gibi sagmayi dusunuyorum birde 14.30-15.00 gibi sagmayi dusunuyorum…sonrasindada cantama alir giderim eve 30-45 dk arasi evde olursam sanirim buz dolabina yetistiririm sutleri…
Birde gece kalkip sagmam gerekiyor tabii yoksa sut hic yetmez herhalde…birde iste aksamlari vs bebegi emzirecegim…yogun gunler beni bekliyor…hic birine usenmiyorumda…uykusuzluga pek dayanamiyorum ben..bakalim hayirlisi olsun..iste yetmedigi yerde mama veriyoruz bizde…ne yapalim cok sukur…mamayla buyuyor cocuk…benim esimde agzina bile surmemis anne sutu mesela..ben 2 yasina kadar emmisim

yani birbirimizi tamamlamis oluyoruz
Bende ozledim sizleri canim, diger topiklere takiliyorum arada bir..ama evde genelde cepten giriyorum cevap yazmasi genelde zor oluyor..buraya daha fazla girmeye calisirim artik insaAllah…
Buarada ben diyet miyet yapmiyorum biliyor musunuz?? Arada bir kacamakta yapiyorum diyebilirim ama boyle oturunca dana gibi yemiyorum abur cuburlari

ama yemegimi yiyorum yani..eger sutum az gelirse bu yuzden ya da gelmezse kendimi cok suclu hissederim…yavrum insaAllah 6 aylik olana kadar anne sutu alsin…1 seneye kadarda bakariz veremedigimiz kilolara…