burdayız cnmbenden başka kimse kalmadı mı kilolarından kurtulmak isteyen? nerdesiniz arkadaşlar?![]()

bizimde 5 ay bitti bende hala olmadım83 kg yim bu sabah itibariyle.toplamda 6 kg gitti.spora devam.yemeklerimi kıstım ama bu ara regl olacağım sanırım karnım çok ağrıyo.doğumdan sonra sadece 1 kez oldum o olduğum zaman zaten 3 kg hızlıca gitmişti ama şimdi olamıyorum neden acaba bir bilgisi olan varmı??sizler düzenli oluyomusunuz??kilo vermede o da etkili diye düşünüyorum...

sadece tattrımak amaçlı ek gıda veriyorum
cnm sıkma canını ek gıdayla rahatlar isallahben daha adet olmadim kizlar, dogum yapali 4 ay oldu banada...ne zaman olurum acaba :44:
kilomuda bilmiyorum hala...o kadar cok skldimki bu siralar kiloyla filan hic ilgilenemiyorum maalesef
haftasonu sut sagma makinam bozuldu..bu yuzden baya sorun yasadik bebisimle...mama veriyordum ek gida olsun diye...ama bir kac gundur mamayida almiyor..sutum yetmedigi yerde ne yapicami sasiriyorum
bugun pirinc unuyla mama vermis esim...cok sukur simdilik bi sknti yok, ama...hayirlisi olsun artik...Rabbim buyuk...
bravoooo ne güzel cnm bende 57yi gördüm yani hamile kaldığım kiloya 15 kilo gitti hedef kiloma kaldı 4 kilo mayısa kadar ah bi spor düzenini oturtabilsemSelam kızlar,
Ben hedef kiloma ulaştım. Artık 55 kiloyum. 5,5 ayda 25 kilo vermiş oldum, bu da kilo vermek isteyen tüm annişlere örnek olsun. İnşallah herkes benim ulaştığım gibi ulaşır hedef kilosuna.
Son 1,5 ayda sadece 2 kilo verdim. Az gidiyor diye sıkmayın kendinizi, damlaya damlaya göl oluyor kızlar.
Bu arada göbeğim daha yeni indi benim. Normal doğum yapmama rağmen bu kadar geç olacağını düşünmemiştim.
Adet konusuna gelince, ben hala regl olabilmiş değilim. Ne zaman olacağımı merak ediyorum kızlar.
Hepinizi öpüyorum.
yaptıklarını yzar mısın cnm mesela sütlü tatlı yedin mi spor yaptın mı vs..