Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm allah izin ederse 13 aralık doğummmm![]()
iyi etmişsin ellerine sağlık ben şimdiden koyayım hohohohohoh
Eki Görüntüle 400395
şaka şaka kızlar bu ilk gebeliğimin son günleri şimdi ki halini koymayayım malum bu göbekten sonra ki halini görmek istemezsinizzamanı var daha hazır değilim
[/QUOT
ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAGIMIZADA ALMAYI NASİP ETSIN INSALLAH bende agustos annesi olcam nasipse. birşey sormak istiyorum bel destekleyıcı iyi oluyormu ? bende bel fıtıgı varda o yuzden sordum
iyi etmişsin ellerine sağlık ben şimdiden koyayım hohohohohoh
Eki Görüntüle 400395
şaka şaka kızlar bu ilk gebeliğimin son günleri şimdi ki halini koymayayım malum bu göbekten sonra ki halini görmek istemezsinizzamanı var daha hazır değilim
![]()
ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAGIMIZADA ALMAYI NASİP ETSIN INSALLAH bende agustos annesi olcam nasipse. birşey sormak istiyorum bel destekleyıcı iyi oluyormu ? bende bel fıtıgı varda o yuzden sordum
selam kızlarr aynenn bende göbüş yok dahaaa sadece rahmin oldgu kasık bölgesinde hafiff şişlik var okadarr
cıkanların varsa göbüşü koysun
cok meraak ettimmmmmmmmm![]()
siz bendekini görseniz düşer bayılırsınızben zaten kendinden göbekli bi anne adayıyım ama bu başka bişey laap diye çıkıverdi yanlarım inanılmaz gerginleşti ve karnımın içi yırtılırcasına geriliyo sürekli
9.ayda kendimi düşünemiyorum
![]()
siz bendekini görseniz düşer bayılırsınızben zaten kendinden göbekli bi anne adayıyım ama bu başka bişey laap diye çıkıverdi yanlarım inanılmaz gerginleşti ve karnımın içi yırtılırcasına geriliyo sürekli
9.ayda kendimi düşünemiyorum
![]()