Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off çok güldüm ya ama gerçekten çok doğru bi söz.Alttan aldıkça saygılı oldukça hep daha fazlasını yapiyorlar ben artık bu sözü uyguluyorum galiba şimdi osurmaya korkuyorlarBu sözü bugün öğrendim ve bence şu duruma çok uygun :
Osuranın karşısına geçip s.çmazsan g.tün yok zannedermiş.
Bu söz benim de ufkumu açtı açıkçasıOff çok güldüm ya ama gerçekten çok doğru bi söz.Alttan aldıkça saygılı oldukça hep daha fazlasını yapiyorlar ben artık bu sözü uyguluyorum galiba şimdi osurmaya korkuyorlar![]()
Senin kendi annende bencil ve narsist bence...Kayınvaliden de öyle...Zaten bir kızın annesi böyle derse ve davranırsa eller ne yapmaz..Böyle zor bir süreçte eşimin annesi ve babası tek 1 kez arayıp nasılsın diye sormadılar. Biz bayramda esimin de istegi uzerine ailesinin yanina gittik, torunlarini gorsunler diye. 2 hafta önce eşim, annem bunalmış buraya gelmek istiyor dedi. Geldi, 17 yasindaki torununu da almis yanina. Ben hiçbir şekilde aranmadim.
Hiçbir şeye yardım etmiyor, bebekle de ilgilenmiyor, eşimle iki çift laf etmeye bile müsaade etmiyor. Ve sınırsız hizmet bekliyor. Bir yandan evden kucuk kucuk is almaya basladim. Bir yandan bebegim, bir yandan ufak tefek isler, bir yandan ev. Saygısızlık yapmamaya calisiyorum bu surede ama önünü alamıyorum. Ne zaman gideceği asla belli değil. Dün 2 tane evli kızını aradı yanına çağırdı. Bize sormadan. Sonra da esime kizlarinin gelecegini soyledi. Ben yine konunun hicbir tarafinda degilim. Bu arada evim 50 metrekare.
Dediğim gibi öncesini çok anlatmadım ama 3yillik sürede de kardeşleri amcası amcasının oğlu vs vs çok fazla yatılı misafirliğe gelen oldu, ben çalışırken bile.
Eşime rahatsız olduğumu defaatle dile getiriyorum ama kırk yılın başı yanına gelen ailesini istememekle suçlanıyorum.
Gerçekten çok severek evlendim hala seviyorum, kimseyi degistiremeyecegimi de biliyorum, sevginin aptallik olmamasi gerektigini de. Aklımdan ilk defa boşanmak geçti.
Herkese anlatip kendimi kucuk dusurmek istemiyorum, kendi anneme anlatiyorum, olacak bunlar gelecek kalacak abartma diyor, idare
Benzer sorunlari yasayan ve paylasanlara da cok tesekkur ederim.
Ayrıca güncelleme yapmak istiyorum, yarın benden habersiz davet edilen 2 kızı -evli ve çocuklular bu arada- gelmiyorlar. Bizzat kendim aradım, gerekeni soyledim. Kayınvalide ayıp oldu boyle diyor, tam da beklediğim cevap. Yarın kızına gideceğini söyledi, dedim iyi olur kafa kafaya verip plan yapmışsınız neticede. Kızları da İzmit'te
Kaynananız çok terbiyesiz yaaa. Evi sizin değil de oğlunun evi olarak görüp sizi saymıyor bile. Böyle kadına yapılacak en iyi muameleyi yapmışsınız. Eşiniz ve kaynananız sizi saymayınca görümceler de aynısını yapmışBenzer sorunlari yasayan ve paylasanlara da cok tesekkur ederim.
Ayrıca güncelleme yapmak istiyorum, yarın benden habersiz davet edilen 2 kızı -evli ve çocuklular bu arada- gelmiyorlar. Bizzat kendim aradım, gerekeni soyledim. Kayınvalide ayıp oldu boyle diyor, tam da beklediğim cevap. Yarın kızına gideceğini söyledi, dedim iyi olur kafa kafaya verip plan yapmışsınız neticede. Kızları da İzmit'te
Olamazsınız çünkü eşiniz karısının mutsuzluğunu önemsemeyen biri. Yabancı olsa insan acır bu kadın kaç yere birden yetişmeye çalışıyor diye. Evliliğinizde, evinizde hiç ağırlığınız yok gibi davranıyor.Onu da denedim başarı olamadım
Yok o günden sonra daha gelmedi. Şimdi eşimin annesi gelecek umarım aynı sorunlar onda da yoktur.O boklu kuzen hala geliyor mu ya offf