2012 bebek annelerinin kullandığı ilaçlar bitkisel tedarikler

EVA OMEGA 3 ELEVIT bırde DR kasıklarımda arada sancı ve kapanıp acılma gıbı bır hıs hıssettıgımı soyleyınce PROGESTAN adında bir ilaç verdi aranızda bu ilacı kullanan varsa kullanım nedenını yazaqrsa sevınırım Çünkü ilacın ne için kullanıldığını okudugumda düşük tehlikelerinde şeklinde birşey okudum..Acıkcası gıttıgım her DR tup bebek deyıp uzerine kendiliğinden hamile kalınca insan çok farklı oluyor bir de ben yengec burcuyum butun bebeklerin aşığıyım .. bu arada bana dua da edın .ANNELERİN DUALARI KABUL OLUR ...

cnm progestan ilk üç ay düşüğü önleyici olarak veriliyor üç aydan sonrada erken dogumu engelleyici olarak
yani bu ilacın cok etkisi var cok yayarlı ben dogurana kadar kullanıcam

merhaba canım,ben ılacın acıklamalarını okuyunca cok korktum dr ıstırıhat da verdı dınenıyorum bole olunca ınsan da bılmeyınce tereddut edıyor Allaha cok sukur kanamam falan yok ama kasıklarımda ara ara cekılmeler oluyordu sımdı o da azaldı ama acayıp uyku yapıyo ılac ve bas agrısı ne yapalım artık kullanıcaz ...tesekkurler acıklamaların ıcın sagol canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…