2012 bebeklerinin mevlüt hazırlıkları

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
116
323
konubenden doldurması sizlerden hadi bakalım topiğin hünerli anneleri dökülün :)))))

daha bebeğim doğmadı ama şekerlerini teslim aldım , kıyafetini de sipariş ettim gelicek inş. :)

$mevlüttt.webp $taccc.webp $222.webp

krem rengi olan taç ve bandı takım olarak takıcaz inş. Kızımla.. Sağlıkla bir dünyaya gelsinde :)

masallah canim , benim kirkima bisi kalmadi ama hicbirsi de hazir degil. nasil yapilir bir akil verin kizlar

daha bebeğim doğmadı ama şekerlerini teslim aldım , kıyafetini de sipariş ettim gelicek inş. :)

krem rengi olan taç ve bandı takım olarak takıcaz inş. Kızımla.. Sağlıkla bir dünyaya gelsinde :)

farklı fikirler çıkabilir diye topiği açtım erkenden. ayrıca üç beş bizde başladık hazırlığa ben evde yapmıycam mevlütü hatta yeri tuttum bile ki iyiki şimdiden tuttmuşum ona rağmen ta eylül sonuna yer buldum. çünkü biz biraz fazla kalabalığız çevrede geniş olunca ele ele anca 60 kişiye indi onca kişiyide eve sığdıramayacağımız için sonunda eve yakın bir kültür merkezinin bu işler için tutulan salonunu tuttuk.şimdide dağıtılacaklar için araştırma devam ediyor.

farklı fikirler çıkabilir diye topiği açtım erkenden. Ayrıca üç beş bizde başladık hazırlığa ben evde yapmıycam mevlütü hatta yeri tuttum bile ki iyiki şimdiden tuttmuşum ona rağmen ta eylül sonuna yer buldum. çünkü biz biraz fazla kalabalığız çevrede geniş olunca ele ele anca 60 kişiye indi onca kişiyide eve sığdıramayacağımız için sonunda eve yakın bir kültür merkezinin bu işler için tutulan salonunu tuttuk.şimdide dağıtılacaklar için araştırma devam ediyor.

ay canımm öyle bir koyua değinmişsinki :) bende eşimle bunu konuşuyordum biryer tutalım diyorduk.. Evim küçük. Kayınvalidemde olsun desem onunda evine sığar herkes ama eşimin tarafı anca 50 60 kişi o sığar benimkileri daha sonra alırım diyorum.. Ne civarda tuttu mekanın masrafı vs toplam ? Gece mi gündüzmü ? Yani ben yapoarsam gündüz sadece bayanlara yapayım diyorum ?

maşallah hepsi çok güzel, özelikle mevlüt takımına bayıldım nereden sipariş ettiniz acaba :)

UNNADO.COM DİYE BİR SİTEDE İNDİRİME GİRMİŞTİ AMA NETTE BULDUĞUM FİYATLARDAN 5 TL DAHA AZ İDİ FARK ETMEDİ ÇOK

Lili Poupee Mevlüt Takımı

BURADAN BAKABİLİRSİN.. CİVCİVBEBE SİTESİNDE lilli poupee mevlüt takımı :)

yaaa canım taç ve bandı nereden ve ne kadara aldın ????? çok tatlılar:46:

canım bir bayan yapıyor ve arkadaşlarımda yaptırdı çok memnun kaldılar çok çeşidi var.. tanesi 15 e yapıyor.. bazı kişilere pahalı geldiği oldu ama dışarda gördüklerime benzemeyen elden çıktığı belli olan bu ürünleri kızıma onca şey aldım o parayı vermeyede acımadım doğrusu..

facede feltdesignb ismini ararsan orda hem modelleri var hemde sana ödeme için ya hesap no veriyor yada gittigidiyor da da satışları var ordan da satış açabiliyor kartınla sagtın alman için.. en fazla 4 5 güne elinde oluyor..

:)

ay canımm öyle bir koyua değinmişsinki :) bende eşimle bunu konuşuyordum biryer tutalım diyorduk.. Evim küçük. Kayınvalidemde olsun desem onunda evine sığar herkes ama eşimin tarafı anca 50 60 kişi o sığar benimkileri daha sonra alırım diyorum.. Ne civarda tuttu mekanın masrafı vs toplam ? Gece mi gündüzmü ? Yani ben yapoarsam gündüz sadece bayanlara yapayım diyorum ?

canım mekan dediğim gibi bir kültür merkezinin kokteyl salonu ve 150 lira mekan ücreti dağıtım için yardımcı istenirse kişi başı 20 tl dende onu hallediyorlarmış ama ben gerek duymadım.bu tarz şeylerde ben geceye karşı olduğum için gündüz tuttum canım ve çevremin çoğu çalıştığı içinde cumartesi bende sadce bayanlara yapıyorum ama eşlerini getiren erkeklerde bekleyebilsinler diye mekaının çay bahçesinide 50 gibi küçük bir meblaya kapattım. şimdide yavaş yavaş verilecekler üzerinde çalışıyorum. yeme içme belli olduda dağıtmalık orjinal bişey düşünüyorum. yemelik eski mevlütlerdeki gibi üzümlü kurabiye yaptırıcam. yanınada meyve suyu paket koyucam.kurabiyeleri mavi jelatinlere sarıp rafyayla süslemeyi düşünüyorum hemde herşeyi bir kesede birleştirmeyi düşündüğümden yağı hiçbirşeye bulaşmaz :34:

canım mekan dediğim gibi bir kültür merkezinin kokteyl salonu ve 150 lira mekan ücreti dağıtım için yardımcı istenirse kişi başı 20 tl dende onu hallediyorlarmış ama ben gerek duymadım.bu tarz şeylerde ben geceye karşı olduğum için gündüz tuttum canım ve çevremin çoğu çalıştığı içinde cumartesi bende sadce bayanlara yapıyorum ama eşlerini getiren erkeklerde bekleyebilsinler diye mekaının çay bahçesinide 50 gibi küçük bir meblaya kapattım. şimdide yavaş yavaş verilecekler üzerinde çalışıyorum. yeme içme belli olduda dağıtmalık orjinal bişey düşünüyorum. yemelik eski mevlütlerdeki gibi üzümlü kurabiye yaptırıcam. yanınada meyve suyu paket koyucam.kurabiyeleri mavi jelatinlere sarıp rafyayla süslemeyi düşünüyorum hemde herşeyi bir kesede birleştirmeyi düşündüğümden yağı hiçbirşeye bulaşmaz :34:

ama fiyat çok uygun bizim burda yok öyle yerler harika düşünmüşsün ve hiçbirşey değil söylediğin bu fiyatlar... sen istanbulda değilsin sanırım :) ??

ama fiyat çok uygun bizim burda yok öyle yerler harika düşünmüşsün ve hiçbirşey değil söylediğin bu fiyatlar... sen istanbulda değilsin sanırım :) ??

yok canım ben bursadayım ama istanbul bu konuda daha zengin bir araştır çevreni iyice derim.:34:

yok canım ben bursadayım ama istanbul bu konuda daha zengin bir araştır çevreni iyice derim.:34:

bende kayınvalidemle konuştum bugün.. onların cemiyetleri var orda da olabilir dedi.. birde bir düğün salonu var tanıdık onlarda hac mevlüdünü yapmışlardı hafta içi akşam 350 vermişlerdi .. hafta içi gündüz için bir konuşcak bakalım ne dicekler.. 200 falan derlerse hemen tamam dicem inş. yemek olarak nelere karar verdiğinide söylersen bana fikir olabilir :)

UNNADO.COM DİYE BİR SİTEDE İNDİRİME GİRMİŞTİ AMA NETTE BULDUĞUM FİYATLARDAN 5 TL DAHA AZ İDİ FARK ETMEDİ ÇOK

Lili Poupee Mevlüt Takımı

BURADAN BAKABİLİRSİN.. CİVCİVBEBE SİTESİNDE lilli poupee mevlüt takımı :)

canım ben de bu mevlüt takımından almak istiyorum ama beden belirtmemiş..kızım 40 günlük bugün eğer büyük gelirse önümüz kış olduğu için giydirme şansım olmayacak seneye havalar ısınıncaya kadar küçülecek...kaç aylıkken giyebilir bunu ...şimdi üzerine olur mu ???

Artık internetten pilav bile sipariş edebiliyorsunuz. Kişi sayısı kadar sipariş veriyorsunuz. Gününde saatinde kapıya getiriyorlar. Tabakları çok hoş sunum harika lezzet süper. Googleye mevlütpilavcısı yazın çıkıyor.

canım ben de bu mevlüt takımından almak istiyorum ama beden belirtmemiş..kızım 40 günlük bugün eğer büyük gelirse önümüz kış olduğu için giydirme şansım olmayacak seneye havalar ısınıncaya kadar küçülecek...kaç aylıkken giyebilir bunu ...şimdi üzerine olur mu ???

canım benim kızımda 3900 doğdu küçük bir bebek değil .. 10 dün sonra yani 32 günlükken mevlüdümüz olacak altına kilotlu çorap içine de badi giydiricem malum havalar yaz gibi değil. giydirip denemedim ama olmucak gibi değil.. ama seneye tabiki olmaz :)

Back
X