Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacim sen dunyada ki cenneti yasiyorsun masallah masallahSenın koca seni kekliyor bacım .
Yenı doğum yaptım bugün 32. Günüm .
daha kırkı çıkmamıs çocukları babası hastaneye tek götürüyor üstelik birde değil ikizler . Gece uyumadın az sessiz olsun ev die adam alıp gidiyor yapamazsın dediğimde de sen nasıl yapacaktın tek başına hallederim diyor hatta aynı doktor 3 tür tek görünce çocukların annesi yok bekar baba zannetmişeşimde o güzellik uykusunda kıyamadık annesine gençlerle die espiri yapmış . Ev süpürcem diyorum hemen topluyor cocukları bi odaya evde yok gibi kapanıyorlar , yetmıyor gece ilgilenıyor bezıydı gazıydı anca emzirme zamanı beni dürtüyor . Herkes yoruluyorsun diyince de hatun iki çocuk emziriyor sütü vücudundaki kanından üretiliyor hali yok dinlenmeli ameliyat yeri daha iyileşmez içten acıyordur diyip gecıyor . Yani inan şey diyor emzirme imkanım olsa sıra sıra dükkana da götürür gun ıcınde seni rahatlatırım diyor
Gece uyumadın diyor çünkü iki bebegı emzır yenıden uykuya dal derken bende değişik oluyorum
öbür tarafta da olsun InsallahBacim sen dunyada ki cenneti yasiyorsun masallah masallah![]()
Çok basıt bısey cunku bu mevzu.burda bız bısey yazınca degısmeyecek.ayrıca her ınsan aynı degıldır basma kalıp bır şekil yoktur,adam korkuyodur yanı ne var bunda,gayette guzel bag kurabılır,benım esımde korkardı kı bende korkardım kolıktı bebegım,annem hep yanımızdaydı,şuanda oglum baba diye ölüyor bitiyor babasıda onun için,minik oldugu ıcın korkabılır dıyorum basit yani.sert yaptı demısınız orda haksız tabıkıBuna konu açmama şaşırmanız ? Arkadaşlar burada saç boya rengimizi bile soruyoruz. Bana da sizin baba figürünü bu kadar uzak tutmanız garip geldi ki ben de ne yazık ki bunu yapmışım. Babamız kendine güvenemiyor fakat bir sebebi de benim ben de ona tam teslim edememişim demek ki. 15-20 dklık zaman diliminde bakamıyorsa bu çocukla bağı nasıl kurulacak ? Annenizin yapabildiğini neden bir baba yapamasın. Bilinç altımda sizle aynı düşünüyor olsam da bu akşam bunun yanlış olduğunu anladım
Adamlar korkarken normal biz acaba yaşadıklarım absürt mü diye sorunca vaoava. İçimizi ailemize döksek fikir alsak akıllarında kalıp silinmeyecek. Tanımadık insanlardan alıyoruz ki unutulsun. Nasıl hareket edeceğim konusunda da aklımı netleştiriyor burası. Yani şunu sormam bile bir kadın olarak garip karşılanıyor başka bir kadının nezdinde. Vay kadının haline!Çok basıt bısey cunku bu mevzu.burda bız bısey yazınca degısmeyecek.ayrıca her ınsan aynı degıldır basma kalıp bır şekil yoktur,adam korkuyodur yanı ne var bunda,gayette guzel bag kurabılır,benım esımde korkardı kı bende korkardım kolıktı bebegım,annem hep yanımızdaydı,şuanda oglum baba diye ölüyor bitiyor babasıda onun için,minik oldugu ıcın korkabılır dıyorum basit yani.sert yaptı demısınız orda haksız tabıkı
5 dk baba olmayı beceremiyormuKız ne 20-30 dk sı yürüsen daha kıs sürer . ArabYla 5 dk
Bebeğim doğduğundan beri eşimle yalnız bırakır çıkarım bikaç saatliğine. Ki çok ağlayan, ağlama krizine giren bi bebekti.Arkadaşlar yarın kuzenimin düğünü var ve bu gece kızlar arasında evde kına yapıyorlarmış. Bebeğimin 3 aylık olmasına 1 hafta var. Kuzenimle evlerimiz çok yakın. Akşam saat 21.36 gibi aradılar ki bebeği yeni uyutmuştum gece uykusuna gitmişti. Eşim de maç izleyecekti. Annemler dedi ki bebeği uyuttuysan sen de gel. Aslında bebek kesin 2.5 3 saat uyur. Ben tabi ki o kadar süre gitmem ve hiç yalnız çıkmadım evden anneme bırakıp birkaç kez çıktım sadece. Tam fırsattı yani ama eşim çok sert tepki verdi bebeğin çok küçük olduğunu ağlarsa ne yapacağını annemin bana bunu teklif etmesine kızdığını söyledi. Ben başta maç izlemek için yapıyor sandım ama değilmiş. Sizce benim bunu istemem absürt mü ? Annem anneymiş ona bırabilirmişiz ama kendisi ağlarsa eli ayağına dolanırmış. Ben bunların yalnız vakitlerini arttırmalıyım o kesin
Ya bu adam iskele babası mı? Bu bebeğim anası belli de babası belli değil mi? Eşek kadar adam elim ayağıma dolanır deyip size kızmaya utanmıyor mu? Çok mu aradınız bu adamı?Arkadaşlar yarın kuzenimin düğünü var ve bu gece kızlar arasında evde kına yapıyorlarmış. Bebeğimin 3 aylık olmasına 1 hafta var. Kuzenimle evlerimiz çok yakın. Akşam saat 21.36 gibi aradılar ki bebeği yeni uyutmuştum gece uykusuna gitmişti. Eşim de maç izleyecekti. Annemler dedi ki bebeği uyuttuysan sen de gel. Aslında bebek kesin 2.5 3 saat uyur. Ben tabi ki o kadar süre gitmem ve hiç yalnız çıkmadım evden anneme bırakıp birkaç kez çıktım sadece. Tam fırsattı yani ama eşim çok sert tepki verdi bebeğin çok küçük olduğunu ağlarsa ne yapacağını annemin bana bunu teklif etmesine kızdığını söyledi. Ben başta maç izlemek için yapıyor sandım ama değilmiş. Sizce benim bunu istemem absürt mü ? Annem anneymiş ona bırabilirmişiz ama kendisi ağlarsa eli ayağına dolanırmış. Ben bunların yalnız vakitlerini arttırmalıyım o kesin
Diyosun:) valla ben senin iyiliğin için dedim,oku ozaman arkadasların yazdıklarını iyice doldur kendını git adamla bırbırıne gir :) ben bıle doldum yanii konudakı arkadasların yazdıklarını okuyunca gidip kavga edesım geldı kocamlaAdamlar korkarken normal biz acaba yaşadıklarım absürt mü diye sorunca vaoava. İçimizi ailemize döksek fikir alsak akıllarında kalıp silinmeyecek. Tanımadık insanlardan alıyoruz ki unutulsun. Nasıl hareket edeceğim konusunda da aklımı netleştiriyor burası. Yani şunu sormam bile bir kadın olarak garip karşılanıyor başka bir kadının nezdinde. Vay kadının haline!
Anlatma nazar degecek, benimkide böyleydi. Masallah sizeSenın koca seni kekliyor bacım .
Yenı doğum yaptım bugün 32. Günüm .
daha kırkı çıkmamıs çocukları babası hastaneye tek götürüyor üstelik birde değil ikizler . Gece uyumadın az sessiz olsun ev die adam alıp gidiyor yapamazsın dediğimde de sen nasıl yapacaktın tek başına hallederim diyor hatta aynı doktor 3 tür tek görünce çocukların annesi yok bekar baba zannetmişeşimde o güzellik uykusunda kıyamadık annesine gençlerle die espiri yapmış . Ev süpürcem diyorum hemen topluyor cocukları bi odaya evde yok gibi kapanıyorlar , yetmıyor gece ilgilenıyor bezıydı gazıydı anca emzirme zamanı beni dürtüyor . Herkes yoruluyorsun diyince de hatun iki çocuk emziriyor sütü vücudundaki kanından üretiliyor hali yok dinlenmeli ameliyat yeri daha iyileşmez içten acıyordur diyip gecıyor . Yani inan şey diyor emzirme imkanım olsa sıra sıra dükkana da götürür gun ıcınde seni rahatlatırım diyor
Gece uyumadın diyor çünkü iki bebegı emzır yenıden uykuya dal derken bende değişik oluyorum