2012 bebeklerinin mevlüt hazırlıkları

Artık internetten pilav bile sipariş edebiliyorsunuz. Kişi sayısı kadar sipariş veriyorsunuz. Gününde saatinde kapıya getiriyorlar. Tabakları çok hoş sunum harika lezzet süper. Googleye mevlütpilavcısı yazın çıkıyor.

fiyatlar biraz yüksek geldi yoksa 9 gün sonra mevlüdümüz var böyle birşey düşünebilirdim.. kavurmalı düüşünüyoruz normalde..

kızlar kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş. büyük oğlumm hasta olnca hazırlık mazırlık hak getire oldu ama bu arada çok cici birşey öğrendim organizasyon şirketleri hoş bursada sadece bir şirket bu işle ilgileniyor ama olsun oda yetti fiyat seçeneğim pek olmamasına karşın gayette makul bir fiyata herşeyi ayarladılar havuzu dahil.cumartesi günü mevlüüdümüz bakalım olsunda memnun kalıp kalmadığımıda yazarım.

çok şükür telaşe atladı. pek çok kişinin memnun kaldığı bir mevlüt oldu ki önceliklede benim.mekan bir kültür merkezinin salonuydu orayı kendim tuttum. sonra bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sırf bebek mevlütleriyle lgilenen bir şirketle anlaştım sıkı bir pazarlık sonunda 3000 tl ye herşeyi hallettiler.
bebişimi giydirdim kendim süslendim gittim. misafir gibi :1: onların yatağını istemediğimden kendim beşiğimi götürdümki onuda evden onlar gelip aldı.ben mekana gidene kadar beşiğimiz hazırlanmış benim rahatlıkla oturup bebeğimi sallayabileceğim yer ayarlanmıştı. davetliler gülsuyu ve kaymaklı lokumla karşılandı. iki tane bayan servis elemanı, mevlüt başladı lousa şerbeti servisi yapıldı herkese. mevlüdün ortasında tekrar soğuk gülsuları serpildi. her kese ayrı ayrı su geldi tekrar.sona doğru isteğimiz üzerine hazırlanan hediyelik keselerimiz dağıtıldı.keselerin içinde en altta sandıklar vardı içlerinde şeffaf jelatine hazırlanmış güllü lokumlar bulunuyordu erkek olduğu için mavi rafya ile süslendi ( sandıklarda magnet, bebek, tülk kullanımı vs. şeker badem şekeri gibi seçeneklerde mevcuttu ama biz bunu uygun gördük. sedaliği sevdiğimiz için ) yanında meyve suları tek tip ( isteğe göre çeşit yapıyorlarmış ), ve ayrı ayrı poşetlenmiş yine rafyalarla ağızları bağlanmmış cevizli lokumlar vardı. ama birde güzellik yapmışlar biz 150 tane hazırlattık bunlardan. onlarsa ekstradan bir 10 tane küçük çocuklar için sadece meyve suyu ve lokumdan oluşan paketler hazırlamışlar çocuklara onlar verildi.en başta hafuzları geldi özel bir arzumun olup olmadığını sordu, mevlüt sonunda da dinleyenlere sordu aynı şeyi. ( en başta nasıl yapalım uzatayımmı kısamı keseyim arzunuz nedir dedi ve bu çok hoşuma gitti. ) ayrıca getirilen hediyeler için ayrı bir sehpa hazırlanmış örtüsüyle onları bile onlar hallediverdi ben hiç oturup kalkmadım. ( sepetler vs de getiriliyormuş ama dedim ya ben sadelikten yanayım. sevmem öle tefauratı ) ayrıca fotoğrafçıları bayan herkes dağıldıktan sonra eşimide çağırtarak çok cici aile pozları aldı. kısacası bizim için hem unutulmaz hemde koşturmcasız bir gün oldu.

Canım Allah kabul etsin , sünnetliklerini ve damatliklarini da görürsün insaallah. Organizasyon firması ile anlaşman çok iyi olmuş . Ama 3000 tl çok geldi bana. Ben evimde okuttum mevludumu. Kavurmali pilav ayran meyve suyu ikram ettirdim. Sagolsun esim endüstriyel mutfak işinde . Herseyi o hallettirdi kendi müşterisine. 2 hoca çağırdım . Biri duamızı okudu digeri sohbet verdi. Mevlüt sonu bebek şekerlerimizden ve Mevlüt şekeri yaptırmıştım onları dagittirdim. Bebek şekerlerimizi tanesi 3 tl ye yaptırmıştım . Mevlüt şekerlerimizi de 1,35 lira dan yaptırdım . İkiside güzeldi . Özellikle ben Mevlüt şekeri konusunda tereddutluydum ama yaptırdığım firma çok güzel yapmış . İcinde 2 akide şekeri , badem şekerleri ve Güllu lokum vardı . Hepside taze ve güzeldi .

Canım Allah kabul etsin , sünnetliklerini ve damatliklarini da görürsün insaallah. Organizasyon firması ile anlaşman çok iyi olmuş . Ama 3000 tl çok geldi bana. Ben evimde okuttum mevludumu. Kavurmali pilav ayran meyve suyu ikram ettirdim. Sagolsun esim endüstriyel mutfak işinde . Herseyi o hallettirdi kendi müşterisine. 2 hoca çağırdım . Biri duamızı okudu digeri sohbet verdi. Mevlüt sonu bebek şekerlerimizden ve Mevlüt şekeri yaptırmıştım onları dagittirdim. Bebek şekerlerimizi tanesi 3 tl ye yaptırmıştım . Mevlüt şekerlerimizi de 1,35 lira dan yaptırdım . İkiside güzeldi . Özellikle ben Mevlüt şekeri konusunda tereddutluydum ama yaptırdığım firma çok güzel yapmış . İcinde 2 akide şekeri , badem şekerleri ve Güllu lokum vardı . Hepside taze ve güzeldi .

amin canım sağol. cümlemiz inşallah.bizim sandıklarımızın fiyat baya yüksekti canım zaten onlar fiyatı baya bi katladı.ama büyük oğlumda nasip olmadı hiçbirşey göremedim diye de bunda da keseyi açtım doğrusu.

işte o güne dair resimler....
$dscf3760u.webp
$dscf3779i.webp
$dscf3789d.webp $fotoraf0046q.webp

apartman gırıs kapımız,merdıvenlerımız,evımızınkapısı ve oglumun kapısı :16: bızımde mevlut suslerımız bu kadardı tavuk pılav ayran baklava dua ve ılahıler eslıgınde unutulmıcak bır gun oldu bızım ıcın. Rabbım herkesın gonlune gore versın

Eklentiler

• $P1010136.webp
    $P1010136.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 81
  • $P1010130.webp
    $P1010130.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 81
  • $P1010127.webp
    $P1010127.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 83
  • $P1010089.webp
    $P1010089.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 107
  • $P1000498.webp
    $P1000498.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
apartman gırıs kapımız,merdıvenlerımız,evımızınkapısı ve oglumun kapısı :16: bızımde mevlut suslerımız bu kadardı tavuk pılav ayran baklava dua ve ılahıler eslıgınde unutulmıcak bır gun oldu bızım ıcın. Rabbım herkesın gonlune gore versın

Allah kabul etsin maşallah paşaya büyüp koca adam olduğunu göresin annesi :54:

Back
X