Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba :)) nasip olursa bende temmuzda doğum yapacağım
merhaba arkadaşlar ben aslen kütahyalı değilim ama eşim kütahyalı bende öle sayılırım yani ben bu ayın sonunda yapıcam doğumumu son 3 hafta
mrb :) sende mi kütahyadasın . nasıl gidiyo hamilelik umarım hgerşey yolundadır :)
merhaba arkadaşlar ben aslen kütahyalı değilim ama eşim kütahyalı bende öle sayılırım yani ben bu ayın sonunda yapıcam doğumumu son 3 hafta
Evet canım kütahyalıyım kütahyada ikamet ediyorum bu ikinci bebeğim Bir tanede Allah bağışlarsa bir kızım var gebeliğim gayet güzel gidiyor kısmetse iki hafta sonra cinsiyet öğreneceğim. Rabbim senide düz kurtarsın eli ayağı düz sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana
merhabalar kütahyalılarrrr :) ben hamile değilim ama forumlarda gezinirken gördüm sizin güzel paylaşımlarınızı. ben kütahyalıyım ama kütahyada oturmuyorum. sizi merakla takip ediyorum.. güzel haberlerinizi almak dileğiyle)
oooyy ne güzel allahım sağlıkla kcağınza alıp o güzel kokusunu duymayı nasip etsin inşallah. :) allahım güzel, neşeli, sorunsuz hamilelik geçirmeyi nasip etsin. kaçıncı haftadasın_?
artık sende kütahyalı sayılırsın o zaman :) çok az kalmış cinsiyeti ne bebişinin?Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
Rabbim düz kurtarsın canım sende hemşehrimiz sayılırsın artık :) Sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin umarım
çok teşekkür ederim arkadaşım biraz geç oldu ama bebişime kavuştuğum için pek vakit bulamıyorum durmuyor kerata cinsiyeti erkek senin cinsiyet belli oldu dimi Rabbim yardımcınız olsun
canım çok sevindim Allah uzun ömürler versin.sana bağışlasın yavrunudarısı bizlerin başına olsun inş.
lMerhaba kızlar bende Kütahyalıyım bu topiği gördüğüme sevindimhamiş değilim henüz ama bende bebiş istiyorum artık
oğluşuma bir kardeş gerek kocaman oldu 9 yaşında
bu arada Allah sizlerede bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin bir avazda kurtulursunuz inş
öle derler dimi
![]()
l
maşallah büyütmüşün 1.yi Allah en kısa zamanda 2.yide nasib etsin sana benimde 4.5 yaşında bi kızım var bi de 25 günlük oldu bi oğlum var bebişim biraz rahatsız gibi korkuyom hasta ettim diye