2012' de yazın evlenecekler

ben geçen sene düzenli olarak bunu uygulamıştım sporla da destekleyip 2 ayda 5 kilo vermiştim

nerelerdesin canım ya asıl sen hoşgeldin ben kaç saattir kök saldım buraya

hahhaha bilseydim rosacım gelirdim, bilg açık bir kenarda duruyordu

ayyy elim donduu hamuru ısıtıp yumuşatıcam diyeee :18::18:
yoğurmuştum, dinlenmesi için buzdolabına koymam gerekiyomuş, koydum ben de, şimdi de yumuşatmak için parmaklarım uyuştu
aayy ev hanımı olmak zor zanaat hatunlaaarrr

ya valla bende hiç yemek bişey bilmiyorum,zordur herhalde daha farkına varamadım ev hanımlığının

bunu duymuştum galiba :26: bunu yapmış ve işe yaramış birini tanıyo musun canımcım ya? hani ona göre deneyelim

canım deneyeni görmedim ama hem kk.deki yorumlara baktım hemde başka sitelerdeki yorumlara. zaten elma sirkesi metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlıyormuş. başka şeylerde var tabi ki ama zayıflatıcı özelliği olması benim dikkatimi çekti.2-3 kilo verirsem ohhh ne ala
Bu arada herkese iyi akşamlar kızlar:82:

ayy canım nolur bide sen bahsetme ev hanımlığının zorluğundanbugün eylül gelinlerinin yazılarını okudum içim karardı zaten

ya valla bende hiç yemek bişey bilmiyorum,zordur herhalde daha farkına varamadım ev hanımlığının

yok yavruşum ya hiç zor değil aslında, ama çalışan için yorucu olur onu biliyorum :18:
ben çalıştığım dönemde 6 sene boyunca parmağımın ucunu bişeye sürmedimm
Allah yardım etsin çalışan evli hatunlara valla

hıımm demek doğru hatırlıyorum, duymuşum demek ki gerçekten :)
zaten yararlı diye de biliyorum dediğin gibi
e hadi bakalım verirsin inş. istediğin gibi

ayy canım nolur bide sen bahsetme ev hanımlığının zorluğundanbugün eylül gelinlerinin yazılarını okudum içim karardı zaten
tamam tamam geri aldım canım benim

sen çalışan bir evli hatun mu olacaksın canım?

Son düzenleme:

evet tatlım yaa,annemden biliyorum kadın hem işte çalışıyordu,geliyordu bi de evde yemek,temizlik..bizde küçüktük bi de bizimle uğraşırdı.. bende çalışan bayan olacağım,benim gibi Allah hem çalışıp hem de ev hanımı olacaklara yardım etsin inş.

yok canım ben ayrıldım işten evlenince çalışmak istemiyorummutfakla aram iyidir mutfaktan korkmuyorum ama ne bilim taze gelincikler korkuttu bugün beni

amin canım beniimm
evinizin de kraliçesi olursunuz Allah ın izniyle, eminim ben bundan

yok canım ben ayrıldım işten evlenince çalışmak istemiyorummutfakla aram iyidir mutfaktan korkmuyorum ama ne bilim taze gelincikler korkuttu bugün beni
canım taze gelincikler de alışmaya çalışıyorlardır, e bizim için de aynı alışma dönemleri geçecek tabi
bakalım biz ne etcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…