2012 ekim anneleri doğum hikayeleri

Allahim yardim et bizlere,buraya en guzel mutlu gunumuzu yazmak nasip et yarabbim...yavrularimizi saglikla kucagimiza alalim ve diger bebek bekleyen annis adaylari bizim hikayelerimizi okuyup duygulanip mutlulyktan aglasinlar,tipki su an bizim daha oncekileri okudugumuz gibi...saglikli hayirli evlatlar olsunlar olsunlar ya rabbim...

ilk doğumhikayesi benden :1:

uyus asu nolucak :1:

ilk sen yazıcan doğum hikayeni bence

sonra da ben benimki çok kısa olcak bak şöyle :
suyum gelmedi ,kontrole gittim ,epidural sezeryanla pırtlattım ,geldim,korkmayın kızlar çok kolay oluyo , şuan hamsiyem yanımda
darısı sizlere :1::1::1:

ayyyy inşallahhh böyle olur gerçektennn :ssz:
dua et asucummm
allah hepimize kolaylık versin sağ salim kucağımıza alalım :nazar::nazar::nazar:

ilk doğumhikayesi benden :1:

uyus asu nolucak :1:

ilk sen yazıcan doğum hikayeni bence

sonra da ben benimki çok kısa olcak bak şöyle :
suyum gelmedi ,kontrole gittim ,epidural sezeryanla pırtlattım ,geldim,korkmayın kızlar çok kolay oluyo , şuan hamsiyem yanımda
darısı sizlere :1::1::1:

ayyyy inşallahhh böyle olur gerçektennn :ssz:
dua et asucummm
allah hepimize kolaylık versin sağ salim kucağımıza alalım :nazar::nazar::nazar:

hayattaaaa olmaz hatırım kalır önce sen pıtlat hamsiyeniii:1:

tatlım inş. hayırlısıla yavrularımıza kavuşuruz :16:

Allahim yardim et bizlere,buraya en guzel mutlu gunumuzu yazmak nasip et yarabbim...yavrularimizi saglikla kucagimiza alalim ve diger bebek bekleyen annis adaylari bizim hikayelerimizi okuyup duygulanip mutlulyktan aglasinlar,tipki su an bizim daha oncekileri okudugumuz gibi...saglikli hayirli evlatlar olsunlar olsunlar ya rabbim...

Amin canım... Benimde normalde doğumum 23 Ekim ama sezeryan olacağı için 12 Ekimde inşallah kavuşacam...

RABBİM saglıcakla yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah bizde buraya güzelce yazalım hikayelerimiziii:49::49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

topiğimiz hayırlı uğurlu olsun,hepimiz de güzel hikayeler yazabilelim inşallah...heyecanlandım yahu...:52:

sezeryan olacaklar sezeryan tarihiniz belli oldumu daha önce doktorum 27 eylül diyordu eylül 6 sında kntrolüm var ozamn kesin netleşecek hayırlısı olsun

vay be çok şaşırdımm bizdee yazıcaz burayaaa doğum hikayelerimiziii:))) inşallah rabbim sağlıkla hepimize kolay doğum hayırlı sağlıklılı evladlar nasip etsinn...

ben bugün 66 olmuşum babacığımın memleketiiii:))

Evet arkadaşlar bende çok heyecanlıyım....Allah'ım sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Back
X