- 3 Mayıs 2010
- 2.100
- 63
- 363
11 ekimde gece adet sancısı gibi ağrılarla uyandım 13 ekime kadar sancılar devma etti gece 22.30 da suyum geldi ve hastaneye gittik ben epidüral normal istiyordum neyse yoğun sancılarla 4 cm kadar bekledikve epüdüral yapmak için doktor geldi 4 kere denedi ama omur iliğim dar olduğu için olmadı dedi bende bırakın ozaman dedim ve gitti aradan yarım saat geçtiki dünyam karardı boynum tutuldu ve başım zonklamaya başladı ölüyorum kurtarın beni diye ağlamaya başladım greçekten ölüüyordum doğum sancılarımı unuttum boynumu yumrukluyorum neyse acil sezeyana alındım bebebğim doğdu ama ben yatktan kalkamıyorum yatakta emziriyorum boynum başım kopuyor sanki normaldir dediler epüdüral denendiği içni dendi neyse 3.gün beynimde başınç ve 6.gün görme kaybı ve çift görmeye başladım herşeyi heryeri çift görüyordum acil tıp fakülesine gittik tomografi emar derken omuriliğimde denenen epüdüralden sıvı kaçağı olmuş beyin sıvısı azalmış bebeğime doyamadan hastaneye yatıım kolumdan kan alıp omur iliğimi kapattılar ilk denemede gözlerim düzelmedi 2 gün sonra bidaha omur iliğime yama yaptılar 8 ay sonra görmeye başlar ve yürürüsün dediler dünyam yıkıldı düşünün ağladım bağırdım çağırdım hayatım bitmişti çünkü bu dünyada çok kaşılaşılmayan bişeymiş epidüral benim hayatıma mal oluyorduneyse ki ben 3 gün sonra düzelmeye başladım şimdi iyiyim ama yaşadıklarım çok zordu doktorlar bukadar çabuk iyileşmeme şaırdıla ve benimle ilgigli profösörler tez yazmaya başladıklarını söylediler şimdi bunu okuyan doğum yapacak anneler sakın normal doğum denemeyin sakınn çok zor psikoloji falan kamıyor böyle bir ağrı olmaz olamaz sakın yapmayın çok pişmanım girin sezeryana paşa paşa alın bebeğinizi kucağınıza 2 gün ağrı çekersiniz oda çok hafif ve geçer hele omur iliğnize epidüral falan sıkn denemeyin omuriliğin şakası yok ben çok pişmanım ne olur siz olmayın sevgilerr
geçmiş olsun canım neler yaşamışsın bende epidural oldum gerçekten insan tırsıyor omirilik bu şsakaya gelmez. şimdi 1 ayı geçti ama hala belimde hassasiyet var her türlüsü zor bu işlerin ama görme kaybı Allah korusun çok zor