sutunun bir öğünde yetıp yetmedıgını anlayabılmenız ıcın doktorumuzun verdıgı formulu yazıyorum sızlere, umarım ısınıze yarar.
bu arada doktorumuz memorıal hastanesınden bır pedıatrı profesörü, muayene ucretı 365 tl ( ben her gıdıste sadece 10 tl verıyorum :) ozel bır bankada calısıyorum, sandıga baglı oldugumuz ıcın cok guzel anlasmalarımız var hastanelerle )
örnegın bebegınız dıyelım kı 4 kilo
150 sabit rakam olacak sekılde, 150*4=600
24 saat ıcınde toplam 10 kez beslıyorsunuz dıyelım
600/10=60 cc
yanı her ogunde 60 cc ıle doyuyor demekmıs
bu formule dayanarak bır ogunde sutunuzu sagıp bakın, her ıkı gogusten toplam kac cc sut cıkarabılıyorsunuz görün
mesela 40 cc cıktı, gerıye kalan 20 cc yı mama ıle destekleyın dedı doktorum
doktorumuz gercekten cok ama cok basarılı, aynı zamanda tıp fakultesınde de gorev yapıyor
bu arada doktorumuz memorıal hastanesınden bır pedıatrı profesörü, muayene ucretı 365 tl ( ben her gıdıste sadece 10 tl verıyorum :) ozel bır bankada calısıyorum, sandıga baglı oldugumuz ıcın cok guzel anlasmalarımız var hastanelerle )
örnegın bebegınız dıyelım kı 4 kilo
150 sabit rakam olacak sekılde, 150*4=600
24 saat ıcınde toplam 10 kez beslıyorsunuz dıyelım
600/10=60 cc
yanı her ogunde 60 cc ıle doyuyor demekmıs
bu formule dayanarak bır ogunde sutunuzu sagıp bakın, her ıkı gogusten toplam kac cc sut cıkarabılıyorsunuz görün
mesela 40 cc cıktı, gerıye kalan 20 cc yı mama ıle destekleyın dedı doktorum
doktorumuz gercekten cok ama cok basarılı, aynı zamanda tıp fakultesınde de gorev yapıyor