• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kizlar sizce bu modellerden hangisi hosunuza gitti bakalimm

$NDF594-1A.webp $ndf560-1.gif $1372_buyuk.webp $NDF601=1.gif $NDF00798-001.webp $NDF578-3AA.webp $NDF617-1AA.webp

Son düzenleme:
anaaaaam takip ediliyor olabilürüzzz resminide koymussun sen aman Allahimmm görümce seni pisiricek:9:

aynen görümce beni pişireceekkkk hemen kaldırayım resmi falan ben en iyisi ama adım da değişir inşallah en kısa zamanda yaaa :53::53::53: kocişineaşık olarak değiştirmek istiyorumm :9:

bravo tatlisssssssssssssssssssssssssss bende onu beyendim zaten egegegeg

degısıklıgı farkettım ondan sonra onu sectım zaten tatlışımmm :34: gerckten çok guzel model canım benımm altında düşünemiyoorum :69:

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 5 i beyendimm onun bilekligini ve kupesinide dusuunun yardimlariniz icin tesekkur ederim kayinpedere yolluyorum bunu yaptirmaya baslasinn..sonra takarak resmi koyarim kizlar buraya..aynisi olucak...

kızlar bende isim değişikliği yapmıtım.moderatörlere msj atın ama hangisine atcaksını bilmiyorum valla.şu sabit konular varya konu sahiplerine bakın o şekilde bulursunuz sebebinide açıklayın ve 3 tane istediğin isim yazın

haklısın tatlım ben de doğallıktan yanayım :34: özel gunler harıcınde makyaj yapmam ben de gerek gormuyorum :1:

iyilik güzellikk sen nasıllsıınn :23:
gelicek gelicek ne kaldı ekime canım yaa sonra da ver elini 2012 zaten az kaldıııııı :62:
Arçelik de guzel tatlım ya en azından karar verebılmssınız :9:

çelik aldınız dımı sız de cnım bız de celık bakıyoruz beyaz esyaları sevmıyorum zaten ben :77:
hadi hayırlısı hakkımızda :23:

evet canım beyazı bende sevmiyorum parmak izi bırakmayanlardan aldım çok hoş duruyo bence , buzdolabını da buzlugu altta olanlardan aldım çok seviyorum onları:69::69::69:

Back
X