• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

$GP11826.webp

kızlar nişanlımın bayram hediyesi dün eklicektim unuttum:34:

Günaayyddıınn gelincikleriimm :3:
Öncelikli hayırlı cumalar diliyoruumm, bugün çok dua edelim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Bugün huzurluyum mutluyum akşama aşkım gelecek ve yarın buluşucaz çünküüü, darısı başınıza canlarım :69:

bizde ailemle sahurdan sonra yola çıkıyoruz yarın öğlen aşkımın yanında olcam :66: gerçi aileler ve resmiyet hakim olabilir ama olsun 1 aydır görmüyorum çok özledimm:69:

selamm kizlarrr kuafordeyimdim yeni geldim biraz canim yandi :))) sohbett super kizlarr sohbetinizz bol olsun diyelimmm hayirli cumalar

yılbaşına kadar gramı 150 tl olcakmış :S
eskiden ne güzel sıra sıra bilezikleer takılıyordu gelinlere şimdi biz heralde 2 taneyi zor gürürüz:9:

cok kotu zaman geldik kizlar:))) ne taki takilir nede bisey dediginiz gibii altin almis basini gidyioo bakalim nereye gidilcekk... .. sans iste :))))) gercekdenn bide bu sahte ceyrek olaylarida var kizlarr... vicdani el veren takiyo valla:((

cok kotu zaman geldik kizlar:))) ne taki takilir nede bisey dediginiz gibii altin almis basini gidyioo bakalim nereye gidilcekk... .. sans iste :))))) gercekdenn bide bu sahte ceyrek olaylarida var kizlarr... vicdani el veren takiyo valla:((

bu yaz antalyada tüm düğünlerde çeyrek altının yerini yakınlık derecesine göre 50 ve 100 tl ler aldı :9:

Back
X