- Konu Sahibi rashabahar
- #2.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzelbenimki bi kutu çikolata gönderse uçucam sevinçten.
ama ben onun ailesine bi kutu çikolatayla bi kolonya göndercem sevinirler.ama nişanlım avcunu yalar![]()
altın o kadar pahalılaştıki hiç bişey alınmıyo inanki:26:
Günaayyddıınn gelincikleriimm
Öncelikli hayırlı cumalar diliyoruumm, bugün çok dua edelim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Bugün huzurluyum mutluyum akşama aşkım gelecek ve yarın buluşucaz çünküüü, darısı başınıza canlarım![]()
bizde ailemle sahurdan sonra yola çıkıyoruz yarın öğlen aşkımın yanında olcamgerçi aileler ve resmiyet hakim olabilir ama olsun 1 aydır görmüyorum çok özledimm
![]()
Kızlar ne yapıyorsun?
iftara kadar bekleme işte :) sen napıyorsunn cnm![]()
selamm kizlarrr kuafordeyimdim yeni geldim biraz canim yandi :))) sohbett super kizlarr sohbetinizz bol olsun diyelimmm hayirli cumalar
MESAİ BİTSEDE EVE GİTSEM :s
altın fiyatları nolcak dıye bakınıorum ya kızlar gramı 107 tl bugün.....
yılbaşına kadar gramı 150 tl olcakmış :S
eskiden ne güzel sıra sıra bilezikleer takılıyordu gelinlere şimdi biz heralde 2 taneyi zor gürürüz![]()
cok kotu zaman geldik kizlar:))) ne taki takilir nede bisey dediginiz gibii altin almis basini gidyioo bakalim nereye gidilcekk... .. sans iste :))))) gercekdenn bide bu sahte ceyrek olaylarida var kizlarr... vicdani el veren takiyo valla(
bu yaz antalyada tüm düğünlerde çeyrek altının yerini yakınlık derecesine göre 50 ve 100 tl ler aldı![]()
bizede oyle olur bu gidişlee![]()