• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

nborcum anadolu yakasında oturuyormuşsun,bende istanbulda oturuyorum ama avrupa yakasında hemde sinanobada,çok uzağız keşke yakın olsaydık birlikte çıkar bakardık her yere. ama eminönü tahtakale ve istoçta çok uygun diyorlar fiyatlar için aklında bulunsun..

eminönü tahtakale baktım da oralardan eve taşımak işkence gibi olur araba yok çünkü olsa bile oralarda park etme imkanı olmaz sanırım
en güzeli netten bulduğum beğendiğim şeyleri alıyorum hem eve kadar geliyor hem de taşımamış oluyorum :68:

evet canım malesef ayrı şehirlerde yaşıyoruz..üniden sonra mecbur ayrı kaldık..ben de tencere şu bu bikaç şeyimi onların eve koydum.malesef öyle oluyor..nişanlımla para biriktiriyoruz napalım artık toptan alıcaz hepsini..boş ver hem olsunda öyle ya da böyle farketmez..ayyy bir de ben netten yatak odası şu bu bakıyorum nişanlım erken diye kızıyo..ben de ona kızıyorum tabii..malesef bizle aynı düşünmüyolar..araştırma yaptım diye suçlu oluyorum üstelik..

evet hic mi hic bizim gibi dusunmuyorlar. mesela benim dert ettigim sknti ettigim bi mesele var kizlar sizde fikirinizi söyleyin. biz yurtdisinda yasiyoruz dügün istanbulda olacak... bizde salonlara bakin fikir olsun dediler ben onlara 30 km uzaklikta biyer begenmistim oraya babasi bakmayalim oraya kimsenin arabasi yokmus burasi almanya deegil insanlar gelemez davetiyede orasi yazinca kim gelecek dediler........neyse ben oraya bakamadm. onlara yakin biyer begendim ama henuz kapora vermediler yani oda belli degil. ailem yemekli olma konusunda israrciydi cunku bizim memleketten ve almanyadan gelecek misafirlerimiz var ve bunlar yakinlarim olacak tum gun pesimde kosturcaklar ve muhtemelen otellerde kalacaklar. ama onlarda yemek yeme aliskanligi yokmus dugunlerde kargasa olurmus millet kavga edermis rezillik olurmus diye onuda olmaz dediler. bende dün nisanlimla konustum dedim askim yani belki bizde acikicaz tum gun kosturcaz sonucta dedim milelt kosturcak gelince pasta yerine yemek olsa guzel olmaz mi babana bidaha acsan konuyu sonucta bizle konusulmadi dedim. önce sakin sakin anlatti iste öyle bi olay yok burda diye. sonra demisler ki aileme dügünden sonra uzaktakileri alip yemege götürürlermis. bende dedim dügünden sonra gelinligimi cikarip yemek yemege mi gidicem yani dedim. dügünde yemek varken diye ve kesinlikle olmaz isterse dügün yemekli 1.000 lira olsun ben istemiyorum dedi tüm gün agladim hic anlamiyorlar yani ve ailem de iyice sinir olmus durumda bu konuya bende arada kaliyorum :(

kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nbrssinizz sohbet harika:)) oku oku bitmedi.. bugun canim SIKILDI ciktim disari ne kadar gelinlik magazasi varsa hepsine girdim gelinlik denedim :)) hahah harika bisey yaaa:)))) istedigim modelide buldum kafamda baska hic bir modele bakmadim direk istediklerimi denedim yakistida:) bole denemek guzel oluyomus yaahu

kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nbrssinizz sohbet harika:)) oku oku bitmedi.. bugun canim SIKILDI ciktim disari ne kadar gelinlik magazasi varsa hepsine girdim gelinlik denedim :)) hahah harika bisey yaaa:)))) istedigim modelide buldum kafamda baska hic bir modele bakmadim direk istediklerimi denedim yakistida:) bole denemek guzel oluyomus yaahu

aaaa keşke ben de yanında olsaydım..daha hiç gelinlik falan bakmadım.ne güzel yapmışsın yaaa...

ebrumm nasılsınn tatlım özledımm senııı ama sen ozledınmıı bılmemm ayyy süper bişey yaa bende ilk fırsatta yapıcam bunuu oo heyecanıı tatmak ıstıyrumm kıskandımm senii:))

sakın samsung çamaşır makinası almayın
ben tipine göre onu seçtim yanıldım
4 aydır kullanıyorum leş gibi kokuyordu çamaşırlar
lastik ve metal karışımı koku oluyordu hiç temiz çamaşır kokmuyordu
servise söyledim
teknik servis geldi böyle sorun oluyor lastik kısmı değiştireceğiz eğer geçmezse kazanını da değiştiririz dediler
çok şikayet oluyormuş bu konuda
kesinlikle lg alın çok daha sessiz ve daha üstün bir teknoloji kullanıyor

hfceren'e katılıyorum..ben de lg nin şu 10 yıl motor garantisi olan modelini almayı istiyorum..çok güzel çok hoş özellikleri var doğrusu...hepsini tek geçerim lg derim...

valla kızlar vazgeçmek üzereyim samsungtan bu yorumların üzerine

kızlar benimde beyaz eşyalar samsung çamaşır makinasında 7kglık 10yıl motor garantili lgden bizde baktık bide samsung ikisinin arasında kaldık ordaki eleman ben olsam samsungu alırım senelerdir beyaz eşya üretiyo lgnin beyaz eşyaya geçmesi daha yeni dedi samsung aldık bizde inşallah iyi çıkar.hatta fotolarınıda koyayım $pr_01_18_max.webp $04_004_1271_002601t4.webp $samsungWF9602NQR.webp

Kızlar ara ara gelıyorum topic e ama artık daha sık burdayım .Yemeğimi yiyip geliyorum . Görüşmek üzere..:70::70:

kızlar benimde beyaz eşyalar samsung çamaşır makinasında 7kglık 10yıl motor garantili lgden bizde baktık bide samsung ikisinin arasında kaldık ordaki eleman ben olsam samsungu alırım senelerdir beyaz eşya üretiyo lgnin beyaz eşyaya geçmesi daha yeni dedi samsung aldık bizde inşallah iyi çıkar.hatta fotolarınıda koyayım Eki Görüntüle 250519 Eki Görüntüle 250518 Eki Görüntüle 250517

canım dolabım seninkiyle aynı ama ben beyaz istedim üzeri deri kaplı gibi olandan aldık,kiraya gideceğim için her mutfağa inox uymayabilir diye düşündüm bir de nişanlım beğenmiyor inoxları,samimi bulmuyormuş,otel mutfakları gibi oluyor diyor:1:
zevk meselesi işte. çok güsel eşyaların inşallah sorun çıkmaz güle güle kullanırsın canım benim:16:

canım dolabım seninkiyle aynı ama ben beyaz istedim üzeri deri kaplı gibi olandan aldık,kiraya gideceğim için her mutfağa inox uymayabilir diye düşündüm bir de nişanlım beğenmiyor inoxları,samimi bulmuyormuş,otel mutfakları gibi oluyor diyor:1:
zevk meselesi işte. çok güsel eşyaların inşallah sorun çıkmaz güle güle kullanırsın canım benim:16:

benimde nişanlım grileri sevmiyodu beyaz daha güzel beyaz alalım falan dedi görünce ama benim fikrim sabitleşmişti senelerdir hep gri olsun istiyodum beyaz eşyaları mutfak aletlerini falan oyüzden sonunda benim istediğim oldu aldık inoxları napalım

Back
X