- Konu Sahibi rashabahar
beğenmesine sevindim tatlımmm görümceler kıskanç olur biraz da o bakımdan şanslıymışsınn![]()
çok şükür yok öyle bişey. üç görümcem var. biir tanesi aynı zamanda gelinim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğenmesine sevindim tatlımmm görümceler kıskanç olur biraz da o bakımdan şanslıymışsınn![]()
çok şükür yok öyle bişey. üç görümcem var. biir tanesi aynı zamanda gelinimnasıl yani diyeceksiniz. benim bir büyüğüm var oktay abim. aşkımın kız kardeşiyle evleniyo temmuz sonunda. bizim sayemizde tanıştılar. bizden önce evleniyolar. yani biz onlardan kız alıyoruz onlar bizden alıyolar
![]()
ne kadar güzel tatlım o zaman sen hem gelin hem görümce olacaksın onların tarafında o yüzden sana güzel davranmak zorundalar korksunlar senden
![]()
beni küçüklüğümden beri gelin istedikleri için öyle sorunum olmadı hiç canım. nişanlımın rahmetli annesine bakardım ben hasta olduğu zamanlar. daha sevgili bile değildik ben istemiyodum. ama annesi bana hep gelinim kızım derdi çok severdi. bende çok severdim rahmetliyi. nişanlım da rahmetli annemi çok severdi. birkaç ay arayla annelerimizi kaybettik zaten. kıyamam yaaa uzun yıllar uğraştı benimle sevgili olabilmek için![]()
başınız sağolsun tatlım Allah sizlere uzun ömürler versin inşallah... uğraşmış ama muradına da ermişş![]()
beni küçüklüğümden beri gelin istedikleri için öyle sorunum olmadı hiç canım. nişanlımın rahmetli annesine bakardım ben hasta olduğu zamanlar. daha sevgili bile değildik ben istemiyodum. ama annesi bana hep gelinim kızım derdi çok severdi. bende çok severdim rahmetliyi. nişanlım da rahmetli annemi çok severdi. birkaç ay arayla annelerimizi kaybettik zaten. kıyamam yaaa uzun yıllar uğraştı benimle sevgili olabilmek için![]()
a a havngzl i de buradaymissss....
kizlar ben kahve makinasi alicam haftaya....
philips senseo...
ama birseyi merak ediyorum acaba türkiyede o kahvenin padleri varmidir bilgisi olan varmiii:18:
sağol canım. allah herkese uzun ömür versin sağlık versin. bence de öyle ama erememiş beyfendi. yanımda şu an öyle diyor kendisi. erdinmi muradına dedim. yok nerdeeee daha bir sene var diyo. adama bak yaa yerleşti evime hala eremedim muradıma diyo. zaten kırk yıllık karıkoca gbiyiz. herşeyini ben yapıyorum evli gibi. yine de yok diyo. biraz daha mı uğraştırsam ne yapsam![]()
Allah sizlere ömür versinc anim benim
Allahim ayirmasin sizi hic insallah mutlulugunuza mutluluk katsin herzaman
seneye benim olacaksın muradıma ereceğim demek istemiştir tatlım benceee.. keşke benimki de yanımda olsa özendim bak şimdiii ne güzeeelll
![]()
hiç bilmiyorum canım. philips ürünlerini satan yerlere sormak lazım
e tamam da canım. herşey var tek onun olma kısmı hariç. idare etsin yani o kadar. yanımda da uyuyo daha ne yapayım bu kadar tolerans tanıyorum![]()
a a havngzl i de buradaymissss....
kizlar ben kahve makinasi alicam haftaya....
philips senseo...
ama birseyi merak ediyorum acaba türkiyede o kahvenin padleri varmidir bilgisi olan varmiii:18:
e tamam da canım. herşey var tek onun olma kısmı hariç. idare etsin yani o kadar. yanımda da uyuyo daha ne yapayım bu kadar tolerans tanıyorum![]()
valla sen şanslısın tatlım biz iş güç telaşından aynı şehirde olduğumuzda da görüşemiyoruz,birde ben başka şehirde çalıştığımdan oraya gidincede baya bir görüşememe durumu oluyor off evlenince aynı şehirde denk gelebiliriz inş. yokksa belli bi süre gel git yapacağız...![]()
tatlım ben arzum aldım iş yerimdede kullanıyorum,çeyizzim içinde almış arkadaşlarım hediye olarak gayet kullanışlı tavsiye ederim