• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canim benim sakin öyle düsünme benim annemde bazen sinirli oldumu 'koca evi zindan evi baba evi meydan evi' diyip durur.. eminim annenlerde cok üzülüyordur ama onlarda sana belli etmemeye calisiyorlardir belki sen üzülmeyesin daha fazla diye.. eminim öyledir canim..

ben zaten cok korkuyorum dügün günü hatta kina gecemde salya sümük per perisam olucam sinir hapi sakinlestirici bile almayi düsünüyorum kizlar..

bazen düşünüyorum işte bazende annemin bana kıyamadığını biliyorum..ama onlar benim huyumu biliyorlar birini çok zor severim karşı cinste bunu kaçırırsam evde kalmamdan korktukları için sanırım =) üzüldüklerini belli etmiyorlar aman lavanta vazgeçmesin =D

kocaelim senin çeyiz taa uzaklardan nasıl gelicek nasıl yapıcaksınız senin iş daha zor

birazdan çıkıcam annemler yok bu siteden bi pogaça tarifi almıştım kolay gözüküyor evdede yemek yok hazır annemlerde yok fırsat bu fırsat ilk kez pogaça denicem bakalım üşenmez ve becerebilrsem ne mutlu bana

iyi akşamlar hepinize yarın görüşmek üzere

birazdan çıkıcam annemler yok bu siteden bi pogaça tarifi almıştım kolay gözüküyor evdede yemek yok hazır annemlerde yok fırsat bu fırsat ilk kez pogaça denicem bakalım üşenmez ve becerebilrsem ne mutlu bana

iyi akşamlar hepinize yarın görüşmek üzere
İyi akşamlar cnm görşrz.. kolay gelsin.
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nbr sinizz ya bu baha nerelerdeeee giremedi bugun isleri yogun galibaa:(

iyidir cnm senden naber?

bazen düşünüyorum işte bazende annemin bana kıyamadığını biliyorum..ama onlar benim huyumu biliyorlar birini çok zor severim karşı cinste bunu kaçırırsam evde kalmamdan korktukları için sanırım =) üzüldüklerini belli etmiyorlar aman lavanta vazgeçmesin =D

kocaelim senin çeyiz taa uzaklardan nasıl gelicek nasıl yapıcaksınız senin iş daha zor

canim ben ceyizimin cok az bir kismini burdan aldim (ceyiz topicimden görebilirsin) türkiyeden tamamliycam insaAllah..

buradan götürmek yoksa gercekten soruno olurdu benim icin..

Kızlar netden hiç alışveriş yapmadım alıp memnun kaldıgınız ürünler var mı ben de alsam mı acaba nevresim takımları falan hesaplı oluyor baya?

huhu kizlar ben geldim...cok yorgunum...cocuklar bugün beni fazlasiyla yordular özellikle bitanesi var ki! ah ah ! neyse...ardindan da ögretmenler toplantisi falan derken eve anca geldim...

müthis aciktim...hemen bi taval yapayim, bugdayi önceden islamistim zaten...sonra da dusa girip yaniniza gelicem anlatacaklarim var hee kacmayin :D

Kızzlllaaarrrr çok mutluyyuumm çokkk... Akşam aşkım bana evlenme teklifi ettiiiii :69: O kadar heyecanlandım ki bayılacaktım nerdeyseee :1: Şimdi size aşkımın teklif metnini yazacağımmm :61: Sizinle de paylaşayım dedim :69:
çok güzelmiişş :43:
mutluluklaarr, Allah hep güldürsün yüzünüzüü, hep mutlu huzurlu olun inşallaahh :16:

Kızlar netden hiç alışveriş yapmadım alıp memnun kaldıgınız ürünler var mı ben de alsam mı acaba nevresim takımları falan hesaplı oluyor baya?
kalitesini markasını bildiğin herşeyi, güvenilir sitelerden olmak kaydıyla internetten satın alabilirsin cagla :21:
ben uzun yıllardır alışverişlerimin ciddi bir kısmını internetten yapıyorum ama belli sitelerden tabi ki
çünkü dükkan, stok ve personel maliyetleri mağazalar gibi değil o yüzden çok uygun fiyata ürünleri bulabiliyorsun
benim almayacağım belli şeyler var; ayakkabı, denemeden alamayacağım giyisiler gibi şeyleri almam
onun haricinde taçtan nevresim aldım, braun düzleştirici, babyliss maşa, pike takımı, parfümlerim, hatta nişan bohçasının parfümünü de netten almıştım, nişanlımın takım elbisesine uygun kravatı da, waikikiden hırka ve atlet alışverişi yaptım, pentiden çorap alıyorum, kuzenimin çeyizine kettle ı aldım vs vs vs

:))) son birkaç ay içerisinde aklıma gelen bunları aldım

velhasılı kelam, güvenilir sitelerden istediğini alabilirsin çünkü çooook uygun oluyor, mesela en son ben parfümü 160-170 tl yerine 110 liraya aldım :8:

bu arada cümleten merabayın :3:
ben bir süre önce çeyiz topiğinde takılıyordum daha çok, sonra işten güçten vakit bulamaz oldum
şimdi tekrar buralardayım artık :)
ben de sizlerle aynı zamanlarda evleniyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa
hepinize şimdiden çooook mutlulukar hatunlarr:16:

bebeklerimmmm ben geldimmmm valizlerimi topladimmmmm :18::18::18::18::18:

birkaç gündür bu başlığa arada bir bakıyordum,
yanlış hatırlamıyorsam sevgilin askerliği bitirmiş istanbula gidiyordu, sen de yurtdışından istanbul a uçacaktın :44:
bilmiyorum doğru mu hatırlıyorum ama öyleyse eğer iyi yolculuklar vee gözün aydın :71:

birkaç gündür bu başlığa arada bir bakıyordum,
yanlış hatırlamıyorsam sevgilin askerliği bitirmiş istanbula gidiyordu, sen de yurtdışından istanbul a uçacaktın :44:
bilmiyorum doğru mu hatırlıyorum ama öyleyse eğer iyi yolculuklar vee gözün aydın :71:

eveeeet aynen öyle tatlim cok cok cok sagollllll:69:
prenses hayirli yolculuklar..

gözün aydiin..

türkiyeme selam söyle..

bir ay sonra bende geliyorum insaAllah..

söylerim tatlim kiz ben haftaya geri geliyorum sonra yine gidiciiiiiiim insallaaaah 3 hafta sorna :16:

Kızzlllaaarrrr çok mutluyyuumm çokkk... Akşam aşkım bana evlenme teklifi ettiiiii :69: O kadar heyecanlandım ki bayılacaktım nerdeyseee :1: Şimdi size aşkımın teklif metnini yazacağımmm :61: Sizinle de paylaşayım dedim :69:

Beceriksizin biriyim ben. Ne sana olan hislerimi anlatacak bir bestem, ne güzelliğini betimleyecek bir tablom ne de mısraları seninle akan bir şiirim var. Ama umudum, senle başlayan bir hikayem ve bana katılırsan mutlu sonla bitebilecek uzun soluklu bir romanım var.

Hayat denen şey zaten akıp gidiyor herkes payına düşenleri sırtlarken. Mutluluklar kadar sıkıntılarda iz bırakmadan yitip gidiveriyor. Anlam kazanmıyor geçen şeyler paylaşılmış anlardan anılara dönüşmedikçe.

Sana anlatıyorum ya bana dair şeyleri, yüzümü de saklamıyorum hüznümü de, sende öyle. Sonra zaman tükeniyor ayrı yönlere gidiyoruz. Sanki bir kolum bir ayağım orada kalmış gibi, dengem yitmiş gibi oluyorum. Ben böyle tek başına dönüşler, ayrı yürüyüşler, tek yastıklı yataklarda sensiz uykular istemiyorum artık.

Rüyalarımdan gerçeğime, karanlıktan ışığa geçişime, gündüzden geceme, dünümden yarınıma ortak, sesime, nefesime, sensiz aciz bedenime destek, ruhuma, kalbime, beynime eş ol istiyorum. Gel hep benimle ol istiyorum.

Hep beni sana getirecek yollar, senle bana açılacak kapılar, kokunla dolu odalar, seni bende uyutacak yataklar istiyorum. Herşeyden çokta senle anlam bulan sıcacık bir yuva istiyorum.

Bir yuvamız olsun artık. Bize dair, bizi anlatan, bizle dolu. Evimiz derken içimizin hoplayacağı, her şeyi uzaklaştırırken bizi yakınlaştıracak duvarları, pencereleri, odaları, bizle dolu kokusuyla evimiz olsun. İçinde sen ol, ben olayım, sevgi olsun, saygı olsun.

Gözlerindeki bana bakış, gülümsemendeki iyimserlik, huylarındaki yumuşaklık ve bedenindeki sımsıcaklık bana yeter. Öylece gel, kendince.

Seninle güldüm, seninle ağladım ben. Yaşamı sende bulup sende doğdum ben. Hiçbir şey tadımlık, bir anlık, bir adım sonrası yalnızlık olsun istemiyorum. Tüm aşkım, tüm varlığımla sorsam sana; BENİMLE EVLENİR MİSİN???

Aşkım benim ya aşkkıııımmm bunları söylerken gözleri doldu sesi titredi... Ay kızlarr çok mutluyum yaa hele ki o yüzüğü çıkarıp benmle evlenir misin dediği an var ya dilim tutuldu resmen baktım kaldım yüzüne.. Gözlerim doldu sarıldım boynuna öptüm kokladım kokladııımmm :69: Çok mutluyum çok darısı herkesin başınaa...
yaaaaa bayıldım canımmm süpeeeerrrr :69::69::69: darısı başıma..bizimde nişan kurbandan sonraya kaldı bayramdan hemen sonra hemen yapıcaz inşallah ama ortada daha evlenme teklifi yok hala beklemedeyim :27: arada lafını açıyorumm (=
bebeklerimmmm ben geldimmmm valizlerimi topladimmmmm :18::18::18::18::18:
yuppiii :62: hayırlı yolculuklar canım ozaman sana en kocamanından (=

selam kızlarrr nasılsınızzzzz.
perşembe gün bi akrabamıza kalmaya gittim cuma aksam geldim eve.
cumartesi sabah kapı çaldı kapıyı bi açtım aaaaaaaaa :69:
nişanlımmmmmmmm :69:
sürpriz yapmış bana çok mutlu oldum :69:
elim ayagım titredi konuşamadım soru soramadım :69:
3 gün 2 gece beraberdik.bizde kaldı 2 gece yani :69:
gezdik eşya baktık beyaz eşyalara karar verdik fiyat aldık.mobilya baktık aşağı yukarı kafamızda modeller oluşturduk
parken rengi bile begendiik
önümüzdeki ay allah izin verirse ben gidicem mutfak dolabımızın siparişi verilcek inşallah
bu aksam yolcu ettim salya sümük tabi :5:
onu çok özlemişim anladımki asiliğim kavgalar herşey bundanmış.
ben bu çocugu sevmiyorum ya diye bile düşünmeye baslamıştımki geldi askım
onunla yan yanayken hiç bir problem yok herşey harika şaka şamata.:69:
dün nargileye gittik öyle bir dalmışızki sohbete 8 de oturmuştuk 11i geçiyodu kalktıgımızda çok mutluyum odamın 1 kenarına eşya kataloğu birikmeye basladı bile :69:

annesi turşu,lahana,köy elması,köy mısırı,köy fasülyesi bir sürü şeyler yollamış sağolsun.

çok mutluyum :69:

iyi gecelerrrrrr :16:

selam kızlarrr nasılsınızzzzz.
perşembe gün bi akrabamıza kalmaya gittim cuma aksam geldim eve.
cumartesi sabah kapı çaldı kapıyı bi açtım aaaaaaaaa :69:
nişanlımmmmmmmm :69:
sürpriz yapmış bana çok mutlu oldum :69:
elim ayagım titredi konuşamadım soru soramadım :69:
3 gün 2 gece beraberdik.bizde kaldı 2 gece yani :69:
gezdik eşya baktık beyaz eşyalara karar verdik fiyat aldık.mobilya baktık aşağı yukarı kafamızda modeller oluşturduk
parken rengi bile begendiik
önümüzdeki ay allah izin verirse ben gidicem mutfak dolabımızın siparişi verilcek inşallah
bu aksam yolcu ettim salya sümük tabi :5:
onu çok özlemişim anladımki asiliğim kavgalar herşey bundanmış.
ben bu çocugu sevmiyorum ya diye bile düşünmeye baslamıştımki geldi askım
onunla yan yanayken hiç bir problem yok herşey harika şaka şamata.:69:
dün nargileye gittik öyle bir dalmışızki sohbete 8 de oturmuştuk 11i geçiyodu kalktıgımızda çok mutluyum odamın 1 kenarına eşya kataloğu birikmeye basladı bile :69:

annesi turşu,lahana,köy elması,köy mısırı,köy fasülyesi bir sürü şeyler yollamış sağolsun.

çok mutluyum :69:

iyi gecelerrrrrr :16:

Back
X