- Konu Sahibi rashabahar
- #5.121
tefal iyidi iyi, güle güle kullan canım..
ben de annene hediye ettiğinden anneme aldım, şimdilik bi sorun yok, çok iş görüyor ama çok gürültü yapıo
diğerinden de kayınvalideme almıştım, o hiç kullanmıo ama ben gidince bikaçkez kullandım, güzeldi. benim çeyizimdeki de ondan. soprano galiba modelin Adı
süpürge de anneme philips aldık, süper bişi, yanlış hatırlamıosam 250 tl di.
kendime de bosh ya da rowenta alıcam
evet cnm soprano..anneme aldığımdan ben pek memnun kalmadım çabucak ısınıyor korkutuyor beni birde yanıkgibi plastik kokusu çıkıyor..
250 tl ye phips çok iyi almıssın en aklıma yatan philips marka ama ya pahalı ya toz torbalı vs.vs. karar veremedim..bi mağazaya gittim fakirin bi ürürnün gösterdi süper çekiyordu o kadar kuvvetliydiki 400 tl dedi fakir bana dandik geliyordu ama araştırınca alman malı olduğunu anladım oda içime sindi şuan..
kim yazdı hatırlamıyorum arnica boralara gittim baktım ama sulu bi süpürge düşünmüyorum çok uğraştırıcı gibi geliyor yorumlar çok olumlu olsada birde biz arnicanın hani el süpürgesi çıktıya uzun ayaklı onlardan aldık sapı kap kalın sapı kırıldı içime sinmiyor o yüzden ..
süpürge en önemli ya benim için çünkü bu zmana kadar annemde hiç güzel süpüre olmadı o yüzden dahada bi ayrı önem veriyorum memnun kalayım diye bakalım şu nişanı atlatalım öyle alırım
güle güle kullan diyen arkadşalar teşekkür ederim sizlerde güle güle hayırlısı ile kullnırısınız hepimiz amin