Ben geldim ama kimsecikler yok :26:
Bugün bütün gün yattım kızlar işyerinden de izin aldım rahatsızım diye... Rahatsız değilim ama birkaç gündür içimde inanılmaz bi sıkıntı var hayra yoruyorum sürekli inşallah öyledir... Ama bu sıkıntı beni o kadar çökertti ki hiç bu kadar durgn ve moralimin bozuk olduğunu bilmem.. Etrafımdakıler de ozellıkle nısanlım neden sureklı sınırlı ve aglamaklısın dıye soruyor ama cevap veremıyorum.. noluyor bana bir türlü anlam veremıyorum
Sizleri çok özlüyorum... Ben yokken yazdıklarınıza baktım. Aramıza yenı katılan gelıncıkler var hoşgelmişler, Allah tamamına erdirsin inşallah... Kına gecesi içinde adetleri sormuş bir arkadaşımız ona ben de cevap vereyim: Kına gecesını kız tarafı organıze eder bızım burda genelde kızın kapısının onunde yapılıyor kına gecelerı... Orkestra tutulur ve gelın ılk olarak abiyeyle çıkar ve damatla dans eder sonra damat arkadaslarıyla bır kenara cekılır ve onlarda kendı aralarında eglenırler bı nevı bekarlıga veda partısı gıbı... Kına zamanı gelınce gelın eve gırıp bındallısını gıyer kınayı yenge yakar ve arkadsları gelını kaldırırlar damat gelıp kızı onların elınden kucagına alır ve ındırır... Sonra damatla gelın ıkı donerler ve dmat yıne arkadaslarının yanına gıder kadınlar gene eglenceye devam ederler... Gece 2 3 cıvarıda gelın ve arkadasları ellerınde dümbelekle damatın evine haklamaya gıderler manilerle.. Ve gece son bulur... Gelın arkadaslarıyla sabahlar cogu zaman damatta arkadaslarıyla ertesı gun herkes pert bır vazıyette dugun hazırlıgı yapar :))) Bız de boyle kızlar bastan sona anlattım valla... Ah o gunlerı gorebılsek bi artık :26: