• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Günaydın kızlar,,saat 8 de işe gelince bile zor ayılıyorum bakan şafak vakti mesai bekliyor memurlardan delirmiş olmalı :52: hava buz gibi ama keyfim yerinde kızlar... hem kışın evlenecek biri olarak soğuk havayı sevmeye başlamalı :P

Günaydın kızlar,,saat 8 de işe gelince bile zor ayılıyorum bakan şafak vakti mesai bekliyor memurlardan delirmiş olmalı :52: hava buz gibi ama keyfim yerinde kızlar... hem kışın evlenecek biri olarak soğuk havayı sevmeye başlamalı :P

bende soğukları seviyorum ama askerimi bana geitrcek diye:32::32:

bende soğukları seviyorum ama askerimi bana geitrcek diye:32::32:

sevmek için bahane çok desene =) hava sıcak ya da soğuk hiç farketmiyor aşk olduktan sonra insanın yüzü hep gülüyor zaten..Allah kavuştursun canım hayırlısyla takvime bakılırsa az kalmış kavuşmanıza =)

sevmek için bahane çok desene =) hava sıcak ya da soğuk hiç farketmiyor aşk olduktan sonra insanın yüzü hep gülüyor zaten..Allah kavuştursun canım hayırlısyla takvime bakılırsa az kalmış kavuşmanıza =)

460dan kaldı 112 :72::72::72:
as mı çok mu bilemedim 112 gün daha yok:5::5:

Son düzenleme:

aynen canımm, sıcak yataktan kalkmak artık zor olmaya başladı, üstümü hiç deiştirmeden gitsem keşke diorum yaa:9: üstümü çıkarıp donup tekrar başka bişiy giymek en zoru :9:

ben zaten soğukları seviom ki, doğumgünum ocak sonu herkesin anlamlı bi sebebi varmış meğer :52:

aynen canımm, sıcak yataktan kalkmak artık zor olmaya başladı, üstümü hiç deiştirmeden gitsem keşke diorum yaa:9: üstümü çıkarıp donup tekrar başka bişiy giymek en zoru :9:

ben zaten soğukları seviom ki, doğumgünum ocak sonu herkesin anlamlı bi sebebi varmış meğer :52:

puff bende mayıs doğumluyumm o yüzden kış bana çokk ters şimdiden güneş deniz ve kum üçlüsünü özlemeye başladımmm

halkla ilişkiler ve reklam okudum canım
halkla ilişkiler yönetici asistanlığı reklam yani herşe olabili:9::9::9:

carmen sen kaç ay bklicen

puff bende mayıs doğumluyumm o yüzden kış bana çokk ters şimdiden güneş deniz ve kum üçlüsünü özlemeye başladımmm

en güzel o canım , bu soğuklar özletir valla
Gerçi ben güneş deniz kum u özledim desem garip olur çünkü senede 3-5 gün gidebiliyorum, hayatımın çok küçük bi kısmını oluşturuyo yaz tatilleri artık :5:
eskiden haftalarca kalırdım o zaman çok güzeldi :46:

halkla ilişkiler ve reklam okudum canım
halkla ilişkiler yönetici asistanlığı reklam yani herşe olabili:9::9::9:

carmen sen kaç ay bklicen

belli değil ki güzelim ya :43: uzun da çıkabilir kısa da, bizim iş durumundan sevgilimin askere sonradan gitmesi daha uygun oluyo, ailem de destekliyo hatta, ama evliyken de ayrı bir zorluk olucak tabi :18:

çok kafamı karıştırmıyorum zaten o an tüm kararlar değişiyo nişanlımı krem istedim ne alakaysa mercan rengi oldu orda onu beğendimgidip giyip denemekk şart budur dedinmi tamam ama kafanda belirli model yinede olmalı hem ne zaman başlıcaz bakalım provalara puff bi 5 kilo vermem şart gözükyoo:(

benimde vermem gerekiyoooo :2:

Selam gelincikleerrr :)))

Kış sabahları cok zor gercekten hazırlanıp evden cıkması yaa... Bir de ben kahvaltı etmeden cıkıyorum ama kociş dıyor kı alıstır kendını sabahları kahvaltı hazırlamaya kahvaltı ısterım bak dıyorrr :18: :1:

Ben yokken gelınlık paylasmıssınız baktım guzeller gercekten :34: Ben hala daha kararsızım yahuu ne zormuşş :1:

Kış sabahları cok zor gercekten hazırlanıp evden cıkması yaa... Bir de ben kahvaltı etmeden cıkıyorum ama kociş dıyor kı alıstır kendını sabahları kahvaltı hazırlamaya kahvaltı ısterım bak dıyorrr :18: :1:

Ben yokken gelınlık paylasmıssınız baktım guzeller gercekten :34: Ben hala daha kararsızım yahuu ne zormuşş :1:

evet herkes gelinliğini kına gecesi kıyafetini el çiçeğini ayakkabılarını gelin saçı modelini kafasındki hayalindekileri seçsin birbirimizle paylaşalım fikir verelim dedik ama şimdilik kimsede bi icraat yok ben bakınma aşamasındayım henüzz:9::9::9:

Merhaba canımmm, :3:
Gelinlik konusunda kararsızlığımı ben de yenemedim. Dün bakarken tamam dedim sırtı ipli olucak, meğer o önemli bi karar değilmiş, hazır değilse gelinlik, zaten sırtını istediğin gibi yaptırabiliyomuşsun :52:

benimkide öyle diyo bırak evden çıkmayı ben yataktan zor kalkıyorumm hadi kalk kalk geç kalıcaksın diye diye msjda başımın etini yiyoo:9::9::9:

Back
X