• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

:) evet çok ilginş. Benim 5 Mayıs da Ankara da olacak 12 mayıs da Bursa da. Akalın çok güzel seçim olmuş gerçekten. Ankara da Cadde Hare glassgarden da yapmayı düşünüyoruz biz de ama netleştirmedik henüz.
Bursa da merkezde olacak evet :S
gold düğün salonu güzel diyorlar sanki orası olacak gbi herkes orayı övüyor ama bilemedim gidip görücem işte bir.

Senin ne zaman düğün?

Cadde Hare glassgarden a faceten bakmıştım canm ben baya güzeldi resimleri :) bizde temmuz ayında düşünüyoduk aslında ama eylül ayına kaldı 31 ağustosta bursada 2 eylülde ankarada olcak. senin baya az kalmış ya ne güzel :)

Cadde Hare glassgarden a faceten bakmıştım canm ben baya güzeldi resimleri :) bizde temmuz ayında düşünüyoduk aslında ama eylül ayına kaldı 31 ağustosta bursada 2 eylülde ankarada olcak. senin baya az kalmış ya ne güzel :)

evettt yaa 4 ay kaldı :))
temmuz ramazan olunca zor olurdu zaten. tarihiniz çok ii aslında yağmur riski fln çok az hava hep güzel oluyor o tarihlerde.

Bende ankaradayım :))
aysira tunalı cadddesinde. Henna Necatibey caddesinde.
Beyaz butik akay la çok yakın filistin caddesinde ikisi de biri tam cadde üserinde biri de köşede kalıyor ikisinden birini bulursan diğerini görürsün zaten :))

tatlim ikimize de kolay gelsin o zaman, ankarada istediyimi bulurum insallah
biraz da heyecanliyim, guzel duyguyu hepimiz yasayalim hayirlisiyla:))
gelinliyim cok gosterisli olsun istiyorum:)
sen ne zaman cikacaksin haber edersin biseyler bulursan

canım kese vericekler bi kağıt verdiler bana onda gelinlikle uygun kese saç, aksesuarı falan yazıyodu çiçek yok heralde. duvağımı da seçmedim ölçülerimi vermeye gidince seçicem inşallah. sen seçtin mi tatlım

haaa evet simdi kagida baktimda kese yaziyo :))) ben duvagimi sectim turkan soray duvagi imis adini ondan aldim . 1008 kodu tepeden duvak ondan aldim

tatlim ikimize de kolay gelsin o zaman, ankarada istediyimi bulurum insallah
biraz da heyecanliyim, guzel duyguyu hepimiz yasayalim hayirlisiyla:))
gelinliyim cok gosterisli olsun istiyorum:)
sen ne zaman cikacaksin haber edersin biseyler bulursan

bulursun hiç mrk etme gösterişli istiyorsan aysira ve henna derim henna da özellikle herşey parlıyor :)))
ben bu haftasonu ve sonraki haftasnu çıkmayı planlıyorum mutlaka yazrım buraya ;)

evettt yaa 4 ay kaldı :))
temmuz ramazan olunca zor olurdu zaten. tarihiniz çok ii aslında yağmur riski fln çok az hava hep güzel oluyor o tarihlerde.

inş yağmur yağmaz dediğin gibi ikisi de açık havada çünkü :)) hayırlısı bakalım zor ama tatlı hazırlıklar bunlar hele bide uzaksan sevdiğinden daha zor :(

haaa evet simdi kagida baktimda kese yaziyo :))) ben duvagimi sectim turkan soray duvagi imis adini ondan aldim . 1008 kodu tepeden duvak ondan aldim

hmm bende inceleyeyim bi de karar vereyim bakalım :) tekrardan gelinliğin hayırlı olsun tatlım mutlulukla sağlıkla giy inşallah :))

hmm bende inceleyeyim bi de karar vereyim bakalım :) tekrardan gelinliğin hayırlı olsun tatlım mutlulukla sağlıkla giy inşallah :))

incele bakalim :))) cok tesekkur ederim ayni sekildeeeee sende mutluluklaaa giyin tatlimmm.... benim dugun haziranda acik hava kir dugunu olucak insallah yagmur yagmaz:((((((((((((((

incele bakalim :))) cok tesekkur ederim ayni sekildeeeee sende mutluluklaaa giyin tatlimmm.... benim dugun haziranda acik hava kir dugunu olucak insallah yagmur yagmaz:((((((((((((((

yağmaz inşallah sen gönlünü ferah tut :) kötü düşünmemek lazım iyi düşünelim iyi olsun güpgüneşli günler olacak inşallah:))

yağmaz inşallah sen gönlünü ferah tut :) kötü düşünmemek lazım iyi düşünelim iyi olsun güpgüneşli günler olacak inşallah:))

insaaallahhhhhhhhh canim yaaaa ne biliyim havarl artik belli olmuyoki valla ins yagmaz yagarsada artik :) bereket deriz :) puhahha

insaaallahhhhhhhhh canim yaaaa ne biliyim havarl artik belli olmuyoki valla ins yagmaz yagarsada artik :) bereket deriz :) puhahha

yağarsa da yapcak bişey yok tabi günümüzün tadını çıkarıcaz bereket diyerek :)) buarada çeyiz topiğine baktım da çok güzel çeyizlerin canm maşallah huzurla mutlulukla kullanın :)

yağarsa da yapcak bişey yok tabi günümüzün tadını çıkarıcaz bereket diyerek :)) buarada çeyiz topiğine baktım da çok güzel çeyizlerin canm maşallah huzurla mutlulukla kullanın :)

:))))))))))))) aynen ole tadini cikarticaz ole yada bole : davetiyee not yazicam semsiye getirmeyi unutmayiniz :)))))))))))))... beyendigne cok sevindim canim allah cumlemizi agiz tadi ile kullanmayi nasip eder insallah

eee tabiii başladık başlamaz olurmuyuzz. çeyizleri hallediyoruz yavaş yavaş şu gelinliğimizd eibr halledebilsem bu arada 1 nisan geliniyim bendeeee:D

kizlar bir sorum var size dugun icin bir hazirlik yapiyormusunuz cilt bakimi sac boyasi falan gibi bir az erken ama baslamak istiyorum:) aklinizda sag modeli varmidir?

haziranda düğünüm var ve farklı bi organizasyon olmasını istiyorum neler önerirsiniz...

hayirlisi olsun simdiden canimmm kumsal dugunune ne dersin :))) farkli diyince aklima bu geldi :)

$Aloha_Dreams_Deluxe_A.webp$http_www_divinepartyconcepts (1).webp$http_www_divinepartyconcepts (2).webp$wedding_beach.webp$PinkBeachWedding.webp

Back
X