2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Fiyat makulmuş gerçekten.. Ne tarzda olacak gelinliğin pek, sade, kabarık, santel, taş?

önü full dantel inci işlemeli, arkası full hayal tül, duvak kenarları dantel ve inci işlemeli...aslında önden bayağı sade ve çok kabarık değil normal kabarıklıkta ama arkadan tüller kabarık ve uzun kuyruklu, nikahtan sonra kuyruğu yukarı toplayıp çıtçıtlayacağız ki ayağıma takılmasın

Teşekkür ederim inşallah :) Ben bayıldım tek kelimeyle ama dediğim gibi fiyatları yüksek kalıyor.

modeller akayda da çok güzel, sadece ben önce aysırada denemiştim üzerimde hissetmemiştim çok hafifti (malzemeden çalmışlardır belki:)) ama akay ağır geldi, bir de istediğim model tam olarak aysıradaydı, ondan tercih ettim.

modeller akayda da çok güzel, sadece ben önce aysırada denemiştim üzerimde hissetmemiştim çok hafifti (malzemeden çalmışlardır belki:)) ama akay ağır geldi, bir de istediğim model tam olarak aysıradaydı, ondan tercih ettim.
:) Benimde tam tersi ilk Akay'da denediğim için aklım orda kaldı. Bu cumartesi gidip ölçülerimi aldırtayım, aman ne havaya giriyorum o gelinliği giyince anlatamam :)

$bihter15.webp $bihter16.webp

resim eklemeyi becerebildim mi yine bilemiyorum ama benim gelinliğim az biraz buna benziyor ama arkası bu kadar düz değil daha gösterişli, önüde sarı işlemeli değil krem ve inci işlemeli ama model kabarıklık falan buna benziyor.

:) Benimde tam tersi ilk Akay'da denediğim için aklım orda kaldı. Bu cumartesi gidip ölçülerimi aldırtayım, aman ne havaya giriyorum o gelinliği giyince anlatamam :)

:))))))))))))))))) hahahhaha kiz guldurdun benii.. sendede sey oldumu peki hani gelinlik deniyyosun ya deneme odasinda heryer aynaa:) ben surekli yuzume bakiyorum gelinlige bakmak yerine yuzumdeki gulme ifadesine yuzum nasil guzelmi diye bakiyorum duvakla guzel oldunmu diye acaba bakip bakip guluyodum sureklii acaip bi duygu yaa:) eve gelincede deenedigim gelinlik modelini unutuyorum acaba surasinda ne vardi islemesi nasildi untutuumm :) kendime bakmaktan

:))))))))))))))))) hahahhaha kiz guldurdun benii.. sendede sey oldumu peki hani gelinlik deniyyosun ya deneme odasinda heryer aynaa:) ben surekli yuzume bakiyorum gelinlige bakmak yerine yuzumdeki gulme ifadesine yuzum nasil guzelmi diye bakiyorum duvakla guzel oldunmu diye acaba bakip bakip guluyodum sureklii acaip bi duygu yaa:) eve gelincede deenedigim gelinlik modelini unutuyorum acaba surasinda ne vardi islemesi nasildi untutuumm :) kendime bakmaktan

hehe aynıı beni anlatmışsınn ya varya allaht yanımda birileri olduğuu için hatırlatıyolardı bana şöyle böye diye ben hiç hatrlayamıyodumm:) öyle bi his ki o an onu inceleyemyosun:)))))

Evet bakıyorum bakıyorum aman Allahım hiç çıkarasım gelmiyo gelinliği :)Zaten o oda o ışıklar havaya sokuyo insanı :)

hehe aynıı beni anlatmışsınn ya varya allaht yanımda birileri olduğuu için hatırlatıyolardı bana şöyle böye diye ben hiç hatrlayamıyodumm:) öyle bi his ki o an onu inceleyemyosun:)))))

:))))))))))))))))))))))))))) puhahhahahaha bende yanimdakilere soruyordumm onunde ne vardi etek ucleri nasildii islemesii nasildii cokmu tasliydiii :) suan bile hatirlamiyorum bak mesela 28 marta prova var gelinligi unuttukk :)9

hmm bulamadım netten canım benimkinin kodu 978 bende dantel ve tülden askı yaptırcam

kizlar benimkinin kodu 1099 2012 premium sayfasinda ilk birinci resim ve duvagimda tepeden olcak ama o kizin gibi boynumda bisey olmucak :) ama tam boydan resmi yok benimkisinin sadece ustu gozukuyoo :9 bi bakinda bana fikir versenizz

Son düzenleme:
kizlar benimkinin kodu 1099 2012 premium sayfasinda ilk birinci resim ve duvagimda tepeden olcak ama o kizin gibi boynumda bisey olmucak :) ama tam boydan resmi yok benimkisinin sadece ustu gozukuyoo :9 bi bakinda bana fikir versenizz

canım facete akalının sayfasında senin gelinliinin tamamı var galiba ben görmüştüm.. ben çok beğendim dediğim gibi denemiştim de :))

ben çoook beğendim, altını tahmin edebiliyorum zaten:)

Back
X