- Konu Sahibi rashabahar
- #7.481
memuru da ayarladık wishes da olacak nikah kokteylli düşünüyoruz. Başvuru işlemleri fln tamamlandı yanii. Düğünümüz Bursa da olacak.
dikmen caddesinde Ana çocuk sağlığı merkezi var oraya gittik bu sbh kan verdik hemen raporu verdiler bize kan sonuçları 10 gün sonra çıkıcak ama raporu veriolar. Sonrada belediyeye gidip memuru ayarladık o işlemler 1-2 saatinizi alır çok sürmüyor.
Makyöz Yeşim Arsoy u düşünüyorum. Biraz pahalı ama kıyacağım paraya artık
Kuaför de Kızılay da Şenel Kuaför e gideceim zaten bnm hep gittiğim kuaför. eğer düşünürsen yardımcı olurum o konuda.
Bu arada senin düğünün nerde olacaktı salonu tutmuş muydunuz?
ne güzel herşeyi halletmişsiniz:) bende yeşim arsoy ve sezer sak arasında kararsızım, prova yapacak mı sana, bir de ne kdr dedi? Ben daha kimseyle konuşmadım, belki karşılaşırız orda arka arkaya saatlere falan denk gelirsek ne güzel olur:) bizim nikah ve düğün birlikte olacak orduevinde, çok önce tuttuk, aslında kuaför ve makyöz anlaşma dahilinde ama tanımıyorum ve istemiyorum. Makyaj kesin başkasına yaptıracağım ama saçı bilemiyorum. Şubatta ankaraya gittiğimde Şenel e bir uğrayayım o zaman deneyeyim sen memnunsan. Fiyatı ne istedi senden? Birazda uygun olsun istiyorum makyaja bayılcaz zaten:)