- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.261
dogunal sen gelinlik baktın mı canım ne durumdasın ?
sende çok zayıfmışsın bende diyetisyene gidiyorum zayıflıcam diye
hiç bakmadım bebegım ya.. evi aldık inşaat cart curt derken hıc fırsat olmadı.. zaten 34 bedenım bulamıcam gelınlık buyuk ıhtımalle.. smokinle cıkmayı dusunuyorm bulamazsam
hiç bakmadım bebegım ya.. evi aldık inşaat cart curt derken hıc fırsat olmadı.. zaten 34 bedenım bulamıcam gelınlık buyuk ıhtımalle.. smokinle cıkmayı dusunuyorm bulamazsam
mrb kızlar nasıl gidiyo hazırlıklar...benim düğünüm eylülde olcak eşya bakmaya başladık yavaştan.alan arkadaşlar varmı
ne zayıflaması sacmalama niye zayıflıycakmısssın. canın isterse yavaş yavaş ver. ne dıyetısyenıymıs. alcam dıye canım cıkıyor yemın ederım kızlar 46 kıloyum 1.68 de boyum war. kürdan gibi duruyomm.. ne gögüs var ne kalça...
kizlar biz herseyi hallettikk moobilyadan beyaz esyaya avizeden gelinligee damatlik falan filan hersey hazir amaaaa gel gelelimm davetiye ve balayii hazir deill ? balayi nereye gidiyrsunuz bakalim
ben 9 kilo verdim 2 ay oldu diyetisyene başlayalım daha 10 kilo vercemistersen sana verebilirim kilolarımı benim doktoruma kuzenim kilo almak için gidiyor istersen bilgi alayım senin için yada doktorla görüşmek istersen bilgilerini verebilirim canım...
ben yakın olduğu için bodruma gidicem ama otel için daha karar veremedim canım otele bakıyorum süper bi yorum okuyorum gidenler pişman napcam bilmiyorum. nereye gitceğinize karar verdinizmi?
tatlım benım sorunum doktorluk degı bak cok kısa ve net acıklıyorum.. yemek yemekten nefret edıyorum.. yemek yemeyı sevmıyorum.. garıp gıbı gorunuyor ama annem daha benım agzımdan anne cok acım dedıgımı duymamıstır. zorla sofraya oturturlar benı..
Ahh bu başlığı görünce yorum yapmadan geçemedim :))
Geçen sene bu vakitler bizde aynı telaştaydık, size şöyle bir öneri sunayım kızlar, istediğiniz herşeyi yapın, istediğiniz ne varsa alın, aldırım.
Çünkü giden zaman geri gelmiyor, keşkeler hiç bir işe yaramıyor, anın tadını çıkarın.
Evlilik şimdilik çok güzel yani tavsiye edebilirim, hatta daha 5 aylık olan oğlumuzda karnımdan size el sallıyor teyzeleri :))
Heyecanlı, stresli güzel günlerdi ahh...
Ama geri gelmesin, nişanlımı kocam olarak daha çok sevdim ben :))
anladim canimm bennn ispanya barcelonaa falann gitmek istiyorumm amaa istee turlara falan bakiniyoruzz yada viyana prag budapeste de olabilirr daha kesin deill
anladim canimm bennn ispanya barcelonaa falann gitmek istiyorumm amaa istee turlara falan bakiniyoruzz yada viyana prag budapeste de olabilirr daha kesin deill
Ahh bu başlığı görünce yorum yapmadan geçemedim :))
Geçen sene bu vakitler bizde aynı telaştaydık, size şöyle bir öneri sunayım kızlar, istediğiniz herşeyi yapın, istediğiniz ne varsa alın, aldırım.
Çünkü giden zaman geri gelmiyor, keşkeler hiç bir işe yaramıyor, anın tadını çıkarın.
Evlilik şimdilik çok güzel yani tavsiye edebilirim, hatta daha 5 aylık olan oğlumuzda karnımdan size el sallıyor teyzeleri :))
Heyecanlı, stresli güzel günlerdi ahh...
Ama geri gelmesin, nişanlımı kocam olarak daha çok sevdim ben :))
walla bırakın yurt dısını yurt ıcıne bıle gıtmıycez bız bu sene.. cok asırı masraf yaptıkk.. ev aldık evın ıcını yıktırıp yenıden yaptırdım resmen. o yuzden hıc gerek yok.. hem önceden balayımı varmıss herkes evınde gırsın ıste gerdegıneotelde olunca noluyor yani
biz düğünden sonra balayına gitmek zorundayız canım ev açmadığımız için ilk gecede otele gidicez
walla bırakın yurt dısını yurt ıcıne bıle gıtmıycez bız bu sene.. cok asırı masraf yaptıkk.. ev aldık evın ıcını yıktırıp yenıden yaptırdım resmen. o yuzden hıc gerek yok.. hem önceden balayımı varmıss herkes evınde gırsın ıste gerdegıneotelde olunca noluyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?