2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

dogunal sen gelinlik baktın mı canım ne durumdasın ?

hiç bakmadım bebegım ya.. evi aldık inşaat cart curt derken hıc fırsat olmadı.. zaten 34 bedenım bulamıcam gelınlık buyuk ıhtımalle.. smokinle cıkmayı dusunuyorm bulamazsam

sende çok zayıfmışsın bende diyetisyene gidiyorum zayıflıcam diye

ne zayıflaması sacmalama niye zayıflıycakmısssın. canın isterse yavaş yavaş ver. ne dıyetısyenıymıs. alcam dıye canım cıkıyor yemın ederım kızlar 46 kıloyum 1.68 de boyum war. kürdan gibi duruyomm.. ne gögüs var ne kalça...

hiç bakmadım bebegım ya.. evi aldık inşaat cart curt derken hıc fırsat olmadı.. zaten 34 bedenım bulamıcam gelınlık buyuk ıhtımalle.. smokinle cıkmayı dusunuyorm bulamazsam

bende bakmıyorum ikimiz napcaz bilmiyorum tatlım bunun kınalığı var bindallısı var napcaz biz

:) bulursun canim yaaaaaa hic sorun deill dikmeee daraltma falan derkenn tm ustune oturan bi gleinlik bulursunn bendee zayiflamaya caliyorum :)

Son düzenleme:
kizlar biz herseyi hallettikk moobilyadan beyaz esyaya avizeden gelinligee damatlik falan filan hersey hazir amaaaa gel gelelimm davetiye ve balayii hazir deill ? balayi nereye gidiyrsunuz bakalim

ben 9 kilo verdim 2 ay oldu diyetisyene başlayalım daha 10 kilo vercem istersen sana verebilirim kilolarımı benim doktoruma kuzenim kilo almak için gidiyor istersen bilgi alayım senin için yada doktorla görüşmek istersen bilgilerini verebilirim canım...

kizlar biz herseyi hallettikk moobilyadan beyaz esyaya avizeden gelinligee damatlik falan filan hersey hazir amaaaa gel gelelimm davetiye ve balayii hazir deill ? balayi nereye gidiyrsunuz bakalim

ben yakın olduğu için bodruma gidicem ama otel için daha karar veremedim canım otele bakıyorum süper bi yorum okuyorum gidenler pişman napcam bilmiyorum. nereye gitceğinize karar verdinizmi?

tatlım benım sorunum doktorluk degı bak cok kısa ve net acıklıyorum.. yemek yemekten nefret edıyorum.. yemek yemeyı sevmıyorum.. garıp gıbı gorunuyor ama annem daha benım agzımdan anne cok acım dedıgımı duymamıstır. zorla sofraya oturturlar benı..

Ahh bu başlığı görünce yorum yapmadan geçemedim :))
Geçen sene bu vakitler bizde aynı telaştaydık, size şöyle bir öneri sunayım kızlar, istediğiniz herşeyi yapın, istediğiniz ne varsa alın, aldırım.
Çünkü giden zaman geri gelmiyor, keşkeler hiç bir işe yaramıyor, anın tadını çıkarın.
Evlilik şimdilik çok güzel yani tavsiye edebilirim, hatta daha 5 aylık olan oğlumuzda karnımdan size el sallıyor teyzeleri :))
Heyecanlı, stresli güzel günlerdi ahh...
Ama geri gelmesin, nişanlımı kocam olarak daha çok sevdim ben :))

ben yakın olduğu için bodruma gidicem ama otel için daha karar veremedim canım otele bakıyorum süper bi yorum okuyorum gidenler pişman napcam bilmiyorum. nereye gitceğinize karar verdinizmi?

anladim canimm bennn ispanya barcelonaa falann gitmek istiyorumm amaa istee turlara falan bakiniyoruzz yada viyana prag budapeste de olabilirr daha kesin deill

anladım canım sen hep zayıf olanlardansın vitamin falan alıp dengeliyorsundur o zaman bu durumu.. bende yemek yemek istemesem keşke

tebrik ederim canım annelik eminim çok güzeldir :)inş sağlıkla mutlulukla oğlunu kucağına alırsın melekler yanında olsun canım.....

anladim canimm bennn ispanya barcelonaa falann gitmek istiyorumm amaa istee turlara falan bakiniyoruzz yada viyana prag budapeste de olabilirr daha kesin deill

walla bırakın yurt dısını yurt ıcıne bıle gıtmıycez bız bu sene.. cok asırı masraf yaptıkk.. ev aldık evın ıcını yıktırıp yenıden yaptırdım resmen. o yuzden hıc gerek yok.. hem önceden balayımı varmıss herkes evınde gırsın ıste gerdegıne otelde olunca noluyor yani

zamanın varsa git canım oralarda çok güzel ama elini çabuk tut en iyisini bulmaya çalış söylenenler tutmuyor çünkü yurt dışına iyi bir turla gitmelisin bence yoksa çok zor oluyor.

ayy gurban olsun teysesı o kucuk adamaaa..... yaptırıyoruz zaten ıstedıgım herseyı. bu 2012 gelınlerı bıraz fenayız bız.. o karnındakınden bende istiyommmmmmm .. allahh kolay dogum nasıp etsın canım sana..

biz düğünden sonra balayına gitmek zorundayız canım ev açmadığımız için ilk gecede otele gidicez

yadaaa nisanlim sole biseyde dedi bana ilk 3 gun evde olalim dedi zatenn yorgun olucazz hem ilk defa basbasa olucazz otellerde niye kalalimki dedi ilk 3 gun evde takiliriz:) sonrada arabaylaa yakin bi yerlere gideriz sapanca bolu abant falan ole bsieyde olurr aslinda cocuk dogru soluyoo :)

biz düğünden sonra balayına gitmek zorundayız canım ev açmadığımız için ilk gecede otele gidicez

ay pardon şekercım unuttum ben onu... :) sen haklısın tabı canım. bide balayına karsıyım ben ya ne bıleyım. oraya verecegınız 3 4 mılyarla evımıze neler neler alıp yaptırabılırim yanı. yazık günah gıbı gelıyor bana. zaten eşın yanında olsumu senı mutlu ettımıı hergun sana balayıı

bizde ev aldık canım Allah ödeme kolaylığı versin çok masraf oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…