- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
- Konu Sahibi rashabahar
- #8.481
çok sevdnm ebrucum.. çok güzeldir eminim....bizde kiracının çıkmasını bekliyoruz.. mobilyalarıda en kısa zmnda alıcaz..
hayırlı olsun tatlım. ıns kolay olur herseyınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevdnm ebrucum.. çok güzeldir eminim....bizde kiracının çıkmasını bekliyoruz.. mobilyalarıda en kısa zmnda alıcaz..
harikasın şekerimmmm yaa çok güldüüüüüüüümmmmmmmm:13::13::13:
evlilik zormu canım şaka maka yapıyoruz heyecanlıyız ama sonrası var bide :))
walla ben sadece nısanlımın ewden mutsuz gülmeden kapıdan gırmesını ıstemıyorum. benım ıcı zorluk olursa bı bu olur. iş yorgunluguyla sınırlı kotu gelebılıyor ben o zaman mahvoluyorum. btn gece cok sınırlı oluyorum ıns öle olmaz ewlenınce
benim çalışma gibi bi şansım yok nişanlımın işi yüzünden çünkü devamlı şehir değiştirilicek işine inanılmaz gergin evlilikten korkmuyorum diyemem fazlasıyla korkuyorum şimdi heyecandan farketmiyorum ama ilerde naparım bilmiyorum canım yaa :)
cok saolunn kizlarrrrr valla o kadar huzur verici bi ev kii ufak tefek seylerr hicc gozumee batmadii .. aanneler babalarr bile gormedenn biz tuttuk eviii poff bide onlarinn seyini cekicem illaki bi kusur bulucaklarrr amahic kulak asmicammm cunkuu evim harikaa :)) nisan ayindaaa tadilata basliyoruzz.. badana falan bi kac sey degisicek onlari hallettcemm.. ay bide bugun hastalanmisim ben(( 28 de olmam lazimkenn kafasina gore gelmeye basladi bu reglim :)))))))))))))) bugun tam yine dogum kontrol hapi aliyodum eczaneden nisanlimda eczaciya dedim bu kilo yapiyomuu yapiyo dedi basen bolgesinde yag bagliyo dedi goguslerinde siskinlik yapiyo dedi ben 5 kilo aldim dedi.. cocuk dusunuyormusunuz bende yani zamani gelince dusunuyorum dediki dogal yollarla kkorunn 1 yil oldu dedi birakali eczaci cocugum henuz olmadi dedi nisanlimda bunu duyunca hormonlari bozmaya gerek yok kullanma dedi
cok saolunn kizlarrrrr valla o kadar huzur verici bi ev kii ufak tefek seylerr hicc gozumee batmadii .. aanneler babalarr bile gormedenn biz tuttuk eviii poff bide onlarinn seyini cekicem illaki bi kusur bulucaklarrr amahic kulak asmicammm cunkuu evim harikaa :)) nisan ayindaaa tadilata basliyoruzz.. badana falan bi kac sey degisicek onlari hallettcemm.. ay bide bugun hastalanmisim ben(( 28 de olmam lazimkenn kafasina gore gelmeye basladi bu reglim :)))))))))))))) bugun tam yine dogum kontrol hapi aliyodum eczaneden nisanlimda eczaciya dedim bu kilo yapiyomuu yapiyo dedi basen bolgesinde yag bagliyo dedi goguslerinde siskinlik yapiyo dedi ben 5 kilo aldim dedi.. cocuk dusunuyormusunuz bende yani zamani gelince dusunuyorum dediki dogal yollarla kkorunn 1 yil oldu dedi birakali eczaci cocugum henuz olmadi dedi nisanlimda bunu duyunca hormonlari bozmaya gerek yok kullanma dedi
şimdiden hayırlı olsun cnm...
saol canım hepimize hayırlı olsun inşhadi bakalım kızlar 07.07 gelinleri ortaya çıkıyo yavaş yavaş ....ayyyy böyle bi topik mi açsak neee:))))))
evet bizimde 15 nisana kadar lliste vermemiz gerekiyor. Gerçi düğünü bilen biliyor, gelecekler hep yakın akraba, arkadaş...davetiye formalite icabı dağıtılacak diye rahatız ama tabii bu kadar da rahatlık fazla:)))
saol canım hepimize hayırlı olsun inş
topik açılabilir valla vardır 7.7.12 gelinleri
hehe bende halen çok rahatım inan sanki başkasının düğünü fln gbi geliyor bana
normal mi bu durum bilmiyorum
saol canım hepimize hayırlı olsun inş
topik açılabilir valla vardır 7.7.12 gelinleri
hehe bende halen çok rahatım inan sanki başkasının düğünü fln gbi geliyor bana
normal mi bu durum bilmiyorum
bende 7.7 gelını olarak bende cok rahatım baskasının dugunu ben abıye gıyıp gıtcekmısım gıbı hıssedıyorumçok normal demekkı
2012 gelinlerin de bi gariplik mi var ne :))))
walla garıplıgını bılmıyorum ama cok konusuyruz onu bılıyorum![]()
bizi alanlar yandı mı ne :):)
efet canım bugun mutfak masama kendım tek ranner yaptım bılıyormusun muhtesem guzel oldu bende sasırdım
:) çok beğenirsem bende isterim :))))