2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Hayırlı olsun, ben özellikle perdeni merak ediyorum. Bende salonuma gri perde yaptıracağım ama çok boğsun istemiyorum salonu.

teşekkür ederim.
perdelerimin fotosunu çekip yarın koyabilrim hem fikir olur sizlere de.
Ben de boğmaması için tonlarına çok dikkat ettim yakın tonlar seçmedim perdelerin tonu halıdaki çok açık gri kısımdaki tonlarda mesela henüz koltuk takımımla görmedim nası göründüğünü o bugün gelicek ama diğerleri biradayken güzel duruyordu.

teşekkürler cnmmm :)))
Genel olarak siyah-gri-beyaz salonum spor ve şık yapmak istedik hem rahat olsun hep salonda oturabilelim hem de misafir fln geldiğinde rahatça ağırlayabileleim şık olsun görünümü oldu gibi sanki :)))resimlerişni koyuorum salon eşyalarımın. sandalyelerim değişk bunlardan değil metal aykları perdelerim de dümüş grisi renginde :)
Eki Görüntüle 371801 Eki Görüntüle 371800 Eki Görüntüle 371802 Eki Görüntüle 371803 Eki Görüntüle 371804 [

çok güzelmiş canım çok beğendim eşyalarını ve renk uyumunu:)))) benim salonumda rahat olacak, eşyalarda enza:)) ya düğün tarhimiz aynı tarzlarımızda aynı:)))

ben bir tek perde de nasıl yaptırsam karar veremedim, stor mu, düz stor mu katlamalı mı, üzeri tül yanı fon mu falan....sen nasıl aldın? salon modern olunca çok şaşalı perde olmaz diye düşünüyorum???

bir de sadece köşe mi kullanacaksın? biz köşenin yanına zıt renkte 2 berjer aldık misafir gelince herkes köşeye zor sığıyor diye...

çok güzelmiş canım çok beğendim eşyalarını ve renk uyumunu:)))) benim salonumda rahat olacak, eşyalarda enza:)) ya düğün tarhimiz aynı tarzlarımızda aynı:)))

ben bir tek perde de nasıl yaptırsam karar veremedim, stor mu, düz stor mu katlamalı mı, üzeri tül yanı fon mu falan....sen nasıl aldın? salon modern olunca çok şaşalı perde olmaz diye düşünüyorum???

teşekkür ederim cnm evet herşeimiz aynı gidio :D burcun ne senin :)))
perdeleri stor yaptırmadım ben kira olduğu için düz tül yaptırdım örümcek ağı gibi tülün dokusu, beyaz. bir de yanlarına fon yaptırdım. gümüş gri renginde fotolarını çekip koyucam yarına.
eğer kendi evinizse stor yaptırabilrsin ya da pencereleri standart pencere boyutlarındaysa. Bnm salonda 2 duvarda pencere var ikisi de tavandan yere kadar genişlikleri çok yok. Stor yaptırmaya korktum daha sonr taşınacaım evlere uymaz die. Sade oldu perdelerim genel olarak ferah gösterdi evi.

bir de sadece köşe mi kullanacaksın? biz köşenin yanına zıt renkte 2 berjer aldık misafir gelince herkes köşeye zor sığıyor diye...

Köşenin yanına 1 tekli modülünü daha aldık.
2 tane de berjer almayı düşünüoruz ona henüz karar vermedik nası bişey alacaımaza yoksa dediğin gibi misafir gelince kullanışlı olmuyor köşe çok sıkışıyor insanlar.

ya kızlar bizim oturacağımız evden kiracı daha çıkmadı, tabi tadilat falan da yapılmadı ama biz mobilyalara şimdiden bakalım diyoruz. düğüler başladıkça iyice pahalaşır diye şimdiden alalım dedik ama çok mu erken davranıyoruz almak için sizce? düğüne daha 3 ay var...

bir de netten berke mobilya diye bir yer buldum, mobilyaları çok güzel gözüküyor. buradan mobilya alan oldu mu hiç?

ya kızlar bizim oturacağımız evden kiracı daha çıkmadı, tabi tadilat falan da yapılmadı ama biz mobilyalara şimdiden bakalım diyoruz. düğüler başladıkça iyice pahalaşır diye şimdiden alalım dedik ama çok mu erken davranıyoruz almak için sizce? düğüne daha 3 ay var...

bir de netten berke mobilya diye bir yer buldum, mobilyaları çok güzel gözüküyor. buradan mobilya alan oldu mu hiç?

Ben salon takımımı yaklaşık 4-5 ay önce aldım bence alın aradan çıkmış olsun zaten eve girilince halısı perdesi aksesuarı toplayıcısı düzenleyicisi bir sürü şey çıkacak bir de büyük eşyalarla uğrşmayın:)

bizde kiracının çıkmasını bekliyoruz. :26: haziran da düğünüm.. senin ne zaman ? nisan gibi alıcaz mobilyalarımızı sadece onlar kaldı zaten :34:

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bohca gunu cok sukur atlattikkk cok guzel gectiii ... hersey guzeldii yakin zamanda resimleri paylasicam cok yorgunummm

kızlarrr çok güzel bir yumurta tavası aldım bugn
çok seviyorum böyle ufak şeyleri :1:

Eklentiler

• $2011122612471_kza1514_korkmaz_bambino_piazza_yumurta_tavasi_pembe.webp
    $2011122612471_kza1514_korkmaz_bambino_piazza_yumurta_tavasi_pembe.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar bugün ailemle yatak odasına giidp baktık,bir tanesini çok beğendim pazar günü nişanlımla da bakacağız oda beğenirse(kaldı ki zevklerimiz aynıdır)pazartesi alacağız:)ama fotografları ekleyemedim,uğraşayım biraz daha ekleyebilirsem yorum yapın emi:)

teşekkür ederim cnm evet herşeimiz aynı gidio :D burcun ne senin :)))
perdeleri stor yaptırmadım ben kira olduğu için düz tül yaptırdım örümcek ağı gibi tülün dokusu, beyaz. bir de yanlarına fon yaptırdım. gümüş gri renginde fotolarını çekip koyucam yarına.
eğer kendi evinizse stor yaptırabilrsin ya da pencereleri standart pencere boyutlarındaysa. Bnm salonda 2 duvarda pencere var ikisi de tavandan yere kadar genişlikleri çok yok. Stor yaptırmaya korktum daha sonr taşınacaım evlere uymaz die. Sade oldu perdelerim genel olarak ferah gösterdi evi.

oğlak burcuyum cnm, yükselenim de koç...fena bir kombinasyon:)))

bizim kendi evimiz onun için stor olabilir. Ama kiraysa iyi yapmışsın, tülü en azından tadilat yaptırıp başka evde kullanbilirsin ama storda o şansın olmuyor galiba. Ya bu arada perdeler çok pahalı diyorlar. Kaça mal oldu salon ve yaptırdıysan yatak odası falan?

cnm hiç beklemeden alın...zaten stokta yoksa ki genelde olmuyor, sipariş mobilyaların gelmesi 4-5 haftayı buluyor. Biz 2 berjer için 5 hafta bekledik ki bize 2 hafta demişlerdi. Siz sipariş verince teslim edilmesini istediğiniz tarihi belirtirsiniz, o zamana teslim ederler.

Back
X