2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Kızlllaarr bugün muhabbet koyu olacağa benziyoorrrr :1: bugün ayrıca kötü bir haber aldım 2012 kpss tarihleri açıklanmışşş :59: = 7-8 temmuzzzzzzz... benım ıcın farketmıyor da kociş girecek sınava bır hafta ertelesek mı dıyoorrrrr :43: çookk üzüldüm yaaa napsak kiii..... :44:

Kızlllaarr bugün muhabbet koyu olacağa benziyoorrrr :1: bugün ayrıca kötü bir haber aldım 2012 kpss tarihleri açıklanmışşş :59: = 7-8 temmuzzzzzzz... benım ıcın farketmıyor da kociş girecek sınava bır hafta ertelesek mı dıyoorrrrr :43: çookk üzüldüm yaaa napsak kiii..... :44:

aksine öne cek hemde bir ay falan daha iyi olmazmiiiiiii :64::64::64::64:

yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz:71:

ben abimin düğün hazırlıklarıyla meşguldüm kızlar. nikahı da yaptık. on gün sonra sonra da düğün var. gelinlikle damatlığı bitirmeye ve organizasyonu tamamlamaya uğraşırken nete girmeye fırsatım olmadı

bir hafta için canını sıkmaya değer mi tatlım

canım kpss sınavını düşünerek bizde 14 temmuzu tuttuk düğün salonu için ben sınava giricem:30: nişanlım 5 yıllık öğretmen onun herşeyi tıkırında ben daha bu yıl son sınıfa geçtim inşallah atamam çıkar benimde dualarınızı eksik etmeyin:78: moralim de bozuldu bu gün kpss hazırlık kursuna kaydolmak için dershaneye gittim hem fiyatları hem içeriği öğrenmek açısından ilgilenen kişi resmen azarladı çok geç kalmışsınız yazılmak için mayısta yazılanlar oldu falan die.... eeee dedim kurs ne zaman başlıyorki ben geç kaldım ekimin ortasında dedi puffff dengesiz yaaaa:47: konuşmalarıyla sıktı canımı dershaneden cıkıp bir hışım kırtasiyeye gittim kpss hazırlık kitabı almak için daha kitaplar çıkmamış 15 gün sonra kırtesiyeye yeni sınava uygun olarak gelicekmişler, hakkımızda hayırlısı çok sıkı yorucu bir yıl olucak benim için dershane, okul stajları, sınavlar, düğün hazırlıkları hangi aralıkta gidip izmirde ev beğenicem, çeyiz sericem, evimi döşeyicem bilemiyorum düşündükçe moralim bozuluyor:84:

canımm ya bozma moralını ama bence ertele çünküü o kadar hazırlanacaksın sınava konsantre olman gerekıyoo düğün telaşı feciiii.ama en doğrusunu sen bılırısın yınede bozma moralınıı hakkında hayırlısı.izmiremi geliceksınn ben san yardım ederım tatlım bende izmirde oturuyorum yardımcı olursam ne alaa:)))

canımm ya bozma moralını ama bence ertele çünküü o kadar hazırlanacaksın sınava konsantre olman gerekıyoo düğün telaşı feciiii.ama en doğrusunu sen bılırısın yınede bozma moralınıı hakkında hayırlısı.izmiremi geliceksınn ben san yardım ederım tatlım bende izmirde oturuyorum yardımcı olursam ne alaa:)))
çok teşekkürler canım izmir aliağa gelicem kısmetse, çeyiz serilirken çağırırım bak yardıma ona göre:1:

bende çiğlide outuruyorum.binerım trene gelirim cidden:)tatlımm bende ataam beklıyorum insallah izmirde olursam neden olmasınn :)))

bende çiğlide outuruyorum.binerım trene gelirim cidden:)tatlımm bende ataam beklıyorum insallah izmirde olursam neden olmasınn :)))
hakkımızda hayırlısı inşallah atanırız canım, benim branşım resim iş öğretmenliği, senin branşın hangi bölüm?

canım ben sağlık memuruyum.sağlık bakanlığının atamalarını beklıyorum malesef:( sen nerde dersaneye gıdıcektın?gec kaldın demişler sana ya

canım ben sağlık memuruyum.sağlık bakanlığının atamalarını beklıyorum malesef:( sen nerde dersaneye gıdıcektın?gec kaldın demişler sana ya
hepimizin atamaları çok zor yaaa inşallah atanırda mesleğimize başlarız, hayatımızı düzenimizi ona göre yoluna koyarız, edirne fem dershanesine gittim canım, geç kaldın diye böbürlendi ama bugünde kayıt falan yapamadı kayıtlarla ilgilenen kişi 17 temmuzda gelicekmiş, edirnede hersey cok kısıtlı bir kaç dershane daha var ama onlarında eğitimi hakkında hiç hoş şeyler duymadım:44:

kızlar hepinizin hakkında hayırlısı olsun inş.siz güzel güzel sınavlarınıza hazırlanın,işinize gücünğüze atanın inş.
düğün hazırlıkları bir şekilde yavaş yavaş olur merak etmeyin daha çook zaman var;)
benim senelerim koşturmacayla geçiyor inanın, şunu bitireyim kesin dinlenicem diyorum, o bitiyor başka birşey oluyor,inanın zaman koştura koştura geçiyor resmen...inş.işe girin anlayacaksınız..

bu arada baharkenan izmirde yaşayacağın için çok şanslısın, çok güzel bir yer bence ;)
aranızda düğün mekanını tutan varmı?

kızlar hepinizin hakkında hayırlısı olsun inş.siz güzel güzel sınavlarınıza hazırlanın,işinize gücünğüze atanın inş.
düğün hazırlıkları bir şekilde yavaş yavaş olur merak etmeyin daha çook zaman var;)
benim senelerim koşturmacayla geçiyor inanın, şunu bitireyim kesin dinlenicem diyorum, o bitiyor başka birşey oluyor,inanın zaman koştura koştura geçiyor resmen...inş.işe girin anlayacaksınız..

bu arada baharkenan izmirde yaşayacağın için çok şanslısın, çok güzel bir yer bence ;)
aranızda düğün mekanını tutan varmı?
teşekkürler canım böyle güzel şeyler okuyunca insana daha bir güç geliyor moral geliyor, biz düğün salonumuzu tuttuk 14 temmuz 2012 edirne emirgan- 17 temmuz 2012 van erciş kardelen düğün salonu, sonrada hop izmire türkiyeyi dolaşıcaz:1: bu arada nişamlımla da samsunda tanışmıştık, ilişkimizde çok şehir var:97:

teşekkürler canım böyle güzel şeyler okuyunca insana daha bir güç geliyor moral geliyor, biz düğün salonumuzu tuttuk 14 temmuz 2012 edirne emirgan- 17 temmuz 2012 van erciş kardelen düğün salonu, sonrada hop izmire türkiyeyi dolaşıcaz:1: bu arada nişamlımla da samsunda tanışmıştık, ilişkimizde çok şehir var:97:
o sizinde erkenden halletmişsiniz herşeyi,neyse günün belli olması güzel birşey iyi olmuş en azından o güne gün sayarsın artık tatlım...şehir şehir farklı anılarınız var desene ne güzel :)hadi bakalım bol bol gelinlik giyip gelinliğin tadını çıkarajaksın desene bizde sadece ankarada olucak :) bizimde beklediğimiz bir kaç birşey var inş.bizde en geç ekim kasıma kadar tutarız düğün salonunu

ya kızlar benım de annemler ayrı ve mümkün değil ikisinin bir araya gelmesi... nasıl olacak bu isteme,evlenme olayları...
süper mantıklı anam ''biz düğününzde bir araya gelirsek bütün gözler bizim üzerimizde olucak..siz tedirgin olacaksınız şimdi bişey mi oldu şimdi olacak diye.. sizin düğününüzde siz olmalısınız...hem ben onun olduu ortama girmem lütfen anlayış gösterin''diyo...
nasıl olucak bu işler... ikisiyle de çok iyi aram çok şükür haftanın yarısı anamda yarısı babamdayım:(

hepimizin atamaları çok zor yaaa inşallah atanırda mesleğimize başlarız, hayatımızı düzenimizi ona göre yoluna koyarız, edirne fem dershanesine gittim canım, geç kaldın diye böbürlendi ama bugünde kayıt falan yapamadı kayıtlarla ilgilenen kişi 17 temmuzda gelicekmiş, edirnede hersey cok kısıtlı bir kaç dershane daha var ama onlarında eğitimi hakkında hiç hoş şeyler duymadım:44:

anladım tatlım kpss ayrı olması önemlı ben burda gıttıgım dersanede çok memnundum.insallah sende memnun olursun :)ohh ne güzel senın düğün tarıhleri belli bizim atamaları beklıyoz.bide ayrı düşersek 1 yıl memurıyettin dolmasını beklıcez malesef:(

Back
X