- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.741
ee artık senın kayınbaban koşullu uyarıcı konumunda... gördüğün an eline yapışcan:))) ben her gün görüyorum diye hiç öpemiyorum elini.. zaten her gün gördüğüm için...
ayyy yarıldım gülmekten gece gece =)))))))))))))) aynen eline yapışıyorummm..kız bi görsen varya elini uzatıyo öp diye hergün görsemde aynı şeyi yapıyo=) alıştım napiim
güzelmiş yaa...güle güle kullan...hepsini kaça mal ettiniz canım...
hahahahah:)))))))))))))))))))) allah sizi el openlerin cokk olsunn diyomu bari :)
kızlar yarın kursum var( yatıyorumm .. iyi geceler sizee...
ankaraya gelsene sen yaa
bildiğin bi mahalle kuaförüne gitmek durumunda kalıcam sanırım, çok mutsuzum :26:
iyi geceler kizlarr kimlerrrrr var bakalimmm :))) cok mutsuzum yaa(((((((((((((( pazar gunuu yani bugun icinnn planlarimiz vardi piknik yapmaya gidicektik nisanlimlaaaa 12 gundur gorusmuyodukkk ama malesef yine gorusemicez cunku isi cikti sehir disina gidiceekkkkkkkkkkkkkkkkkkk (((((((((((( of yaaa cok sansizim ben yaaaaaaaaaaaaaaa
canım üzülme benim durumun daha da kötü...bu gün bir siteden kahvaltı&spa keyfi almıştım...gideceltik ancak nişanlım grip oldu( üstelikk kuponunmda yandı ( kahvaltı keyfi yerine ıhlamur keyfi yapıyoruz bizde:)))
2012 gelinleri çabuk evleninnn :123: sırada biz varız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?