2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ee artık senın kayınbaban koşullu uyarıcı konumunda... gördüğün an eline yapışcan:))) ben her gün görüyorum diye hiç öpemiyorum elini.. zaten her gün gördüğüm için...

ayyy yarıldım gülmekten gece gece =)))))))))))))) aynen eline yapışıyorummm..kız bi görsen varya elini uzatıyo öp diye hergün görsemde aynı şeyi yapıyo=) alıştım napiim

valla ben kimsenin elini opmuyorumm :) bazen kayinvalidemlere gitiigimizde kayinvalide elini uzatiyo ama ben direk boynuna sariliyorum gormemezlikten geliyorum bazende opuyorumm.. diger yngelerin halalarinda ellini opmuyoum :)

ayyy yarıldım gülmekten gece gece =)))))))))))))) aynen eline yapışıyorummm..kız bi görsen varya elini uzatıyo öp diye hergün görsemde aynı şeyi yapıyo=) alıştım napiim

hahahahah:)))))))))))))))))))) allah sizi el openlerin cokk olsunn diyomu bari :)

güzelmiş yaa...güle güle kullan...hepsini kaça mal ettiniz canım...

tesekkur ederim canim.. aslinda yatak odasi baskaydii nisanlim cok beyenmisti baska model almistik ama ben hic beyenmemistimm zar zor naptimm netttimm degistidim onu :) simdikk yatak odasii oturma grubu yemek takimi tv unit. 1400 tllik yatak .. toplam hepsini 10.500 tl aldik

Son düzenleme:
ay bu ne ya herkes aynı dertten yakınıyo bizde son zamanlarda sudan sebeplerle tartışmaya başladıkama hep ben yapıyorum galiba

kızlar el öpmeye gelince ben kayınvalidemin elini öpmeye yöneldiğimde bırakmıyo hiç öpme kızım falan diokayınbabamda yok zaten...

iyi geceler kizlarr kimlerrrrr var bakalimmm :))) cok mutsuzum yaa(((((((((((((( pazar gunuu yani bugun icinnn planlarimiz vardi piknik yapmaya gidicektik nisanlimlaaaa 12 gundur gorusmuyodukkk ama malesef yine gorusemicez cunku isi cikti sehir disina gidiceekkkkkkkkkkkkkkkkkkk(((((((((((( of yaaa cok sansizim ben yaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
güzel gelinciklerrrr bir ay daha biitirdik hep beraberr şaka maka koca kış geçtii baharın ilk ayı bitti bile
artık nisan ayına girdik yavaş yavaş nisan gelinlerinide yuvadan uçurucazzz
sonra sıra bizlere gelecekkk :)))))

canım üzülme benim durumun daha da kötü...bu gün bir siteden kahvaltı&spa keyfi almıştım...gideceltik ancak nişanlım grip oldu( üstelikk kuponunmda yandı( kahvaltı keyfi yerine ıhlamur keyfi yapıyoruz bizde:)))

ovv kotu olmus yaaa cok gecmis olsunn aynen ihlamur keyfiiii :))))

ohh ne güzel nişanlılarınız yakınlarınızda kızlar bizimki farklı şehirler 3 4 haftada anca görüşüyoruz oda 1 gece kalıyo bizde iş dolayısıyla cumartesi geliyo pazar gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…