- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.881
kızlar dün gelinlik baktım altı prenses üstü fransız dandeli olcak.prensesin en üstündeki tül simli tülden olcak,straplez ama fransız dantelin aynısından askı diktircem.üstüme göre dikip vercek gelin el çiçeği hariç hepsini 650 ye dikcek fiyatı çokkk uygun geldi daha önce diktiren arklarımda memnun kalmış inş bende çok memnun kalırımmm.
Ankara'dan mı diktiriyorsun nerden bana da gelinlikçi lazım tez elden :)
650 tl mi çok uygunmuşş
evet canım ankarada.sincanda er-ay gelinlikte diktiricem,benimki eylülde ama şimdiden anlaştıkki fiyatlar 1 hafta 10 güne kadar yükselir diye.yeri pek güzel değil ama dikilen gelinliklere baktım çokta güzel duruyo açıkcası ben beğendim fiyatıda zaten cezbetti :)) kiralıklar bile en uydurukları 800 den başlıyoken, bu benim için en iyisi olcak diye düşündüm bakalım inş yanılmam
kesinlikle canımmm hemde üzerime göre dikcek
çok iyi fiyatı ya. ben istanbuldayım canım bir yerde sordum 1100 kiralık 1300 satılık dediler. 2 katı resmen burdaşimdiden hayırlı olsun canım
çok teşekkkür ederimmmankarada daha uygun ozaman cnm yaa, kızılayda 1500 e dikiyolar çokta güzel senin oluyo sen buraya gel burdan bak tatlımm hem gezmiş olursun
sizinde şafak hızla atar inşallah:)) önce perdeyi halledin derim, halıyı ona göre daha rahat seçersiniz. perdenin numunesini eve götürüp bakın renklerine kumaşına nasıl durduğuna eğer yakınsa perdeci. Bizim perdeci 2 günde dikti bu arada şok oldum:)) benim salonum 3 penceresi var, birisi fransız balkon, biri yemek bölümü, diğeri balkon kapısı. Fransız tarafa stor + katlamalı stor tül perde ve yanına japon fon yaptırdım, japon fon rengini gece abajur ışığında beğenmediğim için değiştiriyorum yeni kumaş seçtim. değiştireceğimi runner ve peçete takımı olarak diktirip değerlendireceğim:)) Balkon stor + normal pliseli tül ( katlamalının aynı tülünden), yemek kısmıda stor+katlamalı tül stor ama fon yaptırmadım mesela çünkü pencere dar. Yani illa heryer aynı tarz olmalı diye düşünme, kullanış rahatlığını ve pencere genişliğini hesaba kat. Perde gelince evin havası değişiyor ve sonra perdeye uygun halı ve biblolar falan alırsan süper olurrrrrr:)))
iki ayrı bölümün birisini yemek odası yapabilirsin???
dogru soluyon canimm once perde isini hallediyim ben sonra haliyi alirimm...eminim senin perdelerin cok guzel olmustur..aynen canimm iki ayri bolumun bi kismi yemek bolumu bir kismida oturma bolumu olucak yemek bolumune sadece stor olsun istiyorum yanlarinda fon istemiyorum;.birde kenara lambeder alalim diyorum avize yerine daha hos olur diye dusundum.. oturma bolumunede tul perde ve fon olucak okadar.
evet yemek masası üzerine sarkan lambaderler çok güzel, ev kendinizinse üstten sarkıtlarda hoş duruyor.
kızlar dün nişanım oldu herşey çok harikaydı şimdi düğün için geri sayım başladı
Tebrik ederim canim mutluluklar :))
şekercim naparsın tatlım.. evimiyerleştirdim ben nikah günü aldım..5 mayıstan sonra bekar olmuycam allahın izniylee :)
Ahhh Canim nerelerdesin özledim yaa :)) tebrik ederim çok sevindim güle güle otur evinde büyük gecmis olsun isin ağır kısmını hallettin keyifli kısımları kalmış :))
aynen tatlım bende özledim seni..:) az önce baktım kapalıydın gelır herhalde dedıydım kendı kendıme :) evet evim bitti hiçbirşeyim kalmadı fotograflarını cektım ama ıphoneden bilgisayara atamıyorum itunes olmadan :S ama atıcam bir şekilde..2 haftadır bılgısayara cok az bakabıldım kuzum ya.. ama sımdı rahatım gün sayıyorum 26 günüm var bekar gelinliğimi aldım bu arada
kızlar dün nişanım oldu herşey çok harikaydı şimdi düğün için geri sayım başladı
merhaba herkese hazırlıklar başladı ve bitmek üzere dün evimi temizlemeye gittim çok yorulduk ama temizlenince daha bi güzel oldu sanki. ankastrelerim geldi yerine yerleşti hepsi inşallah yarında mobilyalarım geliyor bugünde perdelerimi seçmeye gidiyorum düğüne 20 gün kaldı inşallah hayırlısıyla yetişecek hepsi.
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mutlu guzel keyifli bir hafta sonu diliyorum sevdiklerinizde ama ben haftasonlari sevmiyorumcnku askim haftasonlar hep iste ooluyo haftasonu keyfini haftaici yasiyoruz ama haftasonun yerini tutmuyor:)
çok teşekkürlerrrTebrik ederim canim mutluluklar :))
ooo tebrikler tebriklerrrr..hani resimler...peki nasıl geçti.. salon nasıldı.. sanıırm senin salonunla benimkisi aynı( atakentte).....umarım iyi geçmiştir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?