2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

650 tl mi çok uygunmuşş

Ankara'dan mı diktiriyorsun nerden bana da gelinlikçi lazım tez elden :)

evet canım ankarada.sincanda er-ay gelinlikte diktiricem,benimki eylülde ama şimdiden anlaştıkki fiyatlar 1 hafta 10 güne kadar yükselir diye.yeri pek güzel değil ama dikilen gelinliklere baktım çokta güzel duruyo açıkcası ben beğendim fiyatıda zaten cezbetti :)) kiralıklar bile en uydurukları 800 den başlıyoken, bu benim için en iyisi olcak diye düşündüm bakalım inş yanılmam

kesinlikle canımmm hemde üzerime göre dikcek

çok iyi fiyatı ya. ben istanbuldayım canım bir yerde sordum 1100 kiralık 1300 satılık dediler. 2 katı resmen burda şimdiden hayırlı olsun canım

Son düzenleme:
çok iyi fiyatı ya. ben istanbuldayım canım bir yerde sordum 1100 kiralık 1300 satılık dediler. 2 katı resmen burda şimdiden hayırlı olsun canım

çok teşekkkür ederimmm ankarada daha uygun ozaman cnm yaa, kızılayda 1500 e dikiyolar çokta güzel senin oluyo sen buraya gel burdan bak tatlımm hem gezmiş olursun

dogru soluyon canimm once perde isini hallediyim ben sonra haliyi alirimm...eminim senin perdelerin cok guzel olmustur..aynen canimm iki ayri bolumun bi kismi yemek bolumu bir kismida oturma bolumu olucak yemek bolumune sadece stor olsun istiyorum yanlarinda fon istemiyorum;.birde kenara lambeder alalim diyorum avize yerine daha hos olur diye dusundum.. oturma bolumunede tul perde ve fon olucak okadar.

evet yemek masası üzerine sarkan lambaderler çok güzel, ev kendinizinse üstten sarkıtlarda hoş duruyor.

kızlar dün nişanım oldu herşey çok harikaydı şimdi düğün için geri sayım başladı

şekercim naparsın tatlım.. evimiyerleştirdim ben nikah günü aldım.. 5 mayıstan sonra bekar olmuycam allahın izniylee :)

Ahhh Canim nerelerdesin özledim yaa :)) tebrik ederim çok sevindim güle güle otur evinde büyük gecmis olsun isin ağır kısmını hallettin keyifli kısımları kalmış :))

Ahhh Canim nerelerdesin özledim yaa :)) tebrik ederim çok sevindim güle güle otur evinde büyük gecmis olsun isin ağır kısmını hallettin keyifli kısımları kalmış :))

aynen tatlım bende özledim seni..:) az önce baktım kapalıydın gelır herhalde dedıydım kendı kendıme :) evet evim bitti hiçbirşeyim kalmadı fotograflarını cektım ama ıphoneden bilgisayara atamıyorum itunes olmadan :S ama atıcam bir şekilde.. 2 haftadır bılgısayara cok az bakabıldım kuzum ya.. ama sımdı rahatım gün sayıyorum 26 günüm var bekar gelinliğimi aldım bu arada

Bende baktım hep sana ama girmedin hiç :)) bende iphone den resim müzik konusunda sinir oluyorum atanıyorum pc e direk telefondan bağlanıyorum siteye :)) amaaaaa ne yap et evinin ve gelinliğinin resimlerini istiyorum :)) gelinliğini almana çok sevindim nerden aldın bilgilenmek istiyorum ayrıntı verelim :))))

o mobilyalar gelsin halılar perdeler bi serilsin o zaman gör..benim evim bügün bitti herşeyimi yerleştirdim =) o kadar sevimli olduki hele yatak odam allah nazardan saklasın girip çıkıp baktım =) kokusu bile bi başka oluyor allah bütün sevenleri isteyenleri böyle güzel duygularla karşılaştırsın

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mutlu guzel keyifli bir hafta sonu diliyorum sevdiklerinizde ama ben haftasonlari sevmiyorumcnku askim haftasonlar hep iste ooluyo haftasonu keyfini haftaici yasiyoruz ama haftasonun yerini tutmuyor:)

nasıl gidiyo geri sayım =) bugün evimi yerleştirdim...=) çok mutluluk yaşıyo insan

Tebrik ederim canim mutluluklar :))
çok teşekkürlerrr

ooo tebrikler tebriklerrrr..hani resimler...peki nasıl geçti.. salon nasıldı.. sanıırm senin salonunla benimkisi aynı( atakentte).....umarım iyi geçmiştir...

herşey çok harikaydı herkes bi gelinliğin yoktu dedi
düğün gibi harika oldu da ben daha önce konuşmuşmuyduk hatrlamadım salon hakkında nerden biliyosun
resimleri burdan paylaşamıcam çünkü nişanlım bu konuda katı:26:

kızlar acil akla ihtiyacım var....

solaryuma girecektim giremedim gelinlikte güzel dursun diye

bronzlaştırıcı krem kullansam nasıl olur biraz rengim koyulaşsa bile yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…