2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

gunaydim cnm kolay gelin anadolu yakasinda nakkastepe rakkas a bakabilirsin caddebostan nispet e bakabilirisnn baska aklima gelen olrsa yazarim

aaa rakkas aklıma gelmedi acaba dans falan ediliyor mu? bir arayayım...nispette program çok geç başlıyor diye istemedim. dedikodulu yedek listemde, hiç gitmedim burdakine bilemiyorum nasıldır...bakalım aklına gelirse yaz. Ben karşıdan geçtiğim için bu tarafı pek bilmiyorum(

süpriz yapılmadı da, herkes talep etti bizim kızlardan:))) bir de ankarada kınaya gelemeyecek çok kişi var, o yüzden istanbulda kurtları dökmek lazım:)))

rakkass full eglence canim ya ediliyo dans falan dj varr

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim çok yoğun geçiyor şu sıralar.. mobilya bakıyoruz deli gibi çok yorulduk inegölü bursayı talan ettik beğendiğim 2 yer var karar vermeme az kaldı aldığımızda yüklerim fotolarımıda. az zamanımız kaldı hafta içi siparişleri hemen vermeliyiz anca yetişir yapılır..heyecanlıyımm hemde çoooookkkk

[/ATTACH]
kızlar ben söz verdimmi tutarım =) kına fotolarım =)=)

derinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inanmiyorummmmmmmm sana harikasin super olmusunn bendee sehkere diyodumki derin gelirmii acabaaa :))) harika olmsuun yaa cok guzel olmusunn agladinmi bakalimmm

Son düzenleme:
derin kiz bu saclar dogalmi yaa harika valla masallah sana istee sozunde durmak buna denir :) kinayi yaktii topige geldi valla resimi koyduu tesekkur ederim arkadasimm ":)))))))))) nasil gecti bakalim agladinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…