- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.121
gunaydim cnm kolay gelin anadolu yakasinda nakkastepe rakkas a bakabilirsin caddebostan nispet e bakabilirisnn baska aklima gelen olrsa yazarim
evet canım bugün arkadaşlarım için birşeyler almaya gideceğim
valla canım benim ne zaman 17 kaldı farketmedim seninde öyle olur inşallah hatta düğün gününü saymazsak son 15 benim :)
oo hayırlı olsun
bende kınayı sevmiyorum canım ama mecbur yakacaksın azda olsa dediler bulacağım artık çaresini olmadı yıkarım hemen
bekarlığa vedamı ? hiç aklıma gelmemişti birileri düşünsede bana sürpriz yapsa keşke :)))
Çok ayıp hazal uyunurmu hiç muhabbetin en guZel yerinde
aaa rakkas aklıma gelmedi acaba dans falan ediliyor mu? bir arayayım...nispette program çok geç başlıyor diye istemedim. dedikodulu yedek listemde, hiç gitmedim burdakine bilemiyorum nasıldır...bakalım aklına gelirse yaz. Ben karşıdan geçtiğim için bu tarafı pek bilmiyorum(
rakkass full eglence canim ya ediliyo dans falan dj varr
rakkass full eglence canim ya ediliyo dans falan dj varr
kızlar uyumadımmm.netim gitti sağolsun akşam herkezi burda istiyorummmm
Küstüm iste gelmicem bu gece
Küstüm iste gelmicem bu gece
rakkası aradım şimdi, güzel görünüyor program fiyatta makul, ama ben hem cadde yi hem nakkaştepedekini aradım...sen mekan olarak hangisini tavsiye ediyorsun canım?
hoşgeldin canımmm
küstürdünüz beni
kizzz niye kustunn sole bakemmmm :))))))))))))) aaaaaaaaaa adasim kustuyseeee bende kuserim o zaman :)
sen kime küscen kiiiii
[/ATTACH]
kızlar ben söz verdimmi tutarım =) kına fotolarım =)=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?