- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.241
nasılsınız bakalım? c.tesi gecesi yağmurudaa feciymiş haniyemeğimi yedim net keyfi yapıyorum.. seçtiğim mobilyalarıma bakıp bakıp duruyorum birazdan aşkım da gelicek oturucaz bu havada çıkılmaz dışarı..
nasılsınız bakalım? c.tesi gecesi yağmurudaa feciymiş haniyemeğimi yedim net keyfi yapıyorum.. seçtiğim mobilyalarıma bakıp bakıp duruyorum birazdan aşkım da gelicek oturucaz bu havada çıkılmaz dışarı..
tatlım neler seçtin.. bursadan aldınız sanıırm dimi..inegöleden mi aldınız..resimlerini koymıycak mıısn bizde bakalımmm:)))
almadık daha ondan koymadım epey gezdik inegölde 2 mobilyacı arasında gelip gidiyorduk hep ama piyasadan haberimiz olsun aklımızda bi yer kalmasın diye gttik inegöle baktık.. ama yine değişen olmadı beğendiğimiz yerlerden başka hiç birşey beğenmedik dönüp dolaştık aynı şey oldu anlıcağıniçimizde kalmadı diyoruz artık.. bu hafta içi tam kesin karar vericez alıcaz. yatıyorum kalkıyorum hep aklımda mobilya acaba ii mi nasıl die deli oldum
ya canım demekki mobilya alım aşamasında hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.. bizde karar aşamasındayızz..pazartesi siparişi vericez ama yinede aklım daha iyisi olabilir miydi diyorumm...inegölede mi gitseydik falan diye aklımda kalıyo inan..
merhaba kızlar nasılsınıız ?? 2 gece ne çok kaynatmışsınız maşallah :) bi girmedik neler konuşulmuş ilk gelinimizin kınası bile olmuş tebrik ederim hayırlı olsun drderincim darısı bizim de başımıza inş ama zaman geçmiyo mu sanki ne
bursa da tavsiye edilecek gelinlikçiler var mı arkadaşlar? güzel ve fiyatta da uygun olması lazım. yardım lütfen
hoş geldin canım dün gece çok konuştuk nerşeyden biraz biraz
derinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inanmiyorummmmmmmm sana harikasin super olmusunn bendee sehkere diyodumki derin gelirmii acabaaa :))) harika olmsuun yaa cok guzel olmusunn agladinmi bakalimmm
kızlar bu sırada yatak odamın( mobilya) resimlerini koyucam tabi becerebilirsem...bakın bakalım beğenicek misiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?