2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlkarrr dün akşam kaynatmışsınız bende dışarıdan geldim koşa girdim...istanbulda berbat bir yağmur vardı trafik berbattı.. bugün trafikten cidden korktum...

tatlım neler seçtin.. bursadan aldınız sanıırm dimi..inegöleden mi aldınız..resimlerini koymıycak mıısn bizde bakalımmm:)))

tatlım neler seçtin.. bursadan aldınız sanıırm dimi..inegöleden mi aldınız..resimlerini koymıycak mıısn bizde bakalımmm:)))

almadık daha ondan koymadım epey gezdik inegölde 2 mobilyacı arasında gelip gidiyorduk hep ama piyasadan haberimiz olsun aklımızda bi yer kalmasın diye gttik inegöle baktık.. ama yine değişen olmadı beğendiğimiz yerlerden başka hiç birşey beğenmedik dönüp dolaştık aynı şey oldu anlıcağın içimizde kalmadı diyoruz artık.. bu hafta içi tam kesin karar vericez alıcaz. yatıyorum kalkıyorum hep aklımda mobilya acaba ii mi nasıl die deli oldum

ya canım demekki mobilya alım aşamasında hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.. bizde karar aşamasındayızz..pazartesi siparişi vericez ama yinede aklım daha iyisi olabilir miydi diyorumm...inegölede mi gitseydik falan diye aklımda kalıyo inan..

hangi mobilyacıyı düşünüosunuz cnm? bide fiyatları az çok öğrenmiş olduk gezmekle...

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınıız ?? 2 gece ne çok kaynatmışsınız maşallah :) bi girmedik neler konuşulmuş ilk gelinimizin kınası bile olmuş tebrik ederim hayırlı olsun drderincim darısı bizim de başımıza inş ama zaman geçmiyo mu sanki ne

hoş geldin canım dün gece çok konuştuk nerşeyden biraz biraz

Son düzenleme:
bursa da tavsiye edilecek gelinlikçiler var mı arkadaşlar? güzel ve fiyatta da uygun olması lazım. yardım lütfen

rose16
merhaba bende bursalıyım akaydan aldım gelinliğimi orada fiyatlar 2500-3500 arası gibi
başka bir arkadaş daha yazmış aysiradaki gelinliklerde güzel ve daha uygun fiyatlar 1500 e falan rahat alınır.
İlk giydiğin gelinliğe dikkat et aklın kesinlikle onda kalıyor:)
Ben ilk giydiğimi çok beğenmiştim sonra tüm bursayı gezdim ama sonunda ilk giydiğimi aldım.

rose16 bende bursa akaydan aldım canım kızların dedği gibi biraz pahalı bende indirim döneminde 2000tl ödedik biz gelinliğe. roses diye bi gelinlikçi var orda da güzel gelinlikler görmüştüm ben ama akaydan aldım çıktım aysiranın yanısıra oraya bakabilirsin..

kızlar ben ütü alıcam okadar çok araştırdım ki kafam karıştı artık buara alayım diyorum buhar kazanlı almayı düşünüyorm çünkü bizim evde ütü çok sık yapılcak gibi pek sevmesem de şimdiii bana buhar kazanlı ütü tavsiyeleriniz var mı siz neler aldınız?

derinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inanmiyorummmmmmmm sana harikasin super olmusunn bendee sehkere diyodumki derin gelirmii acabaaa :))) harika olmsuun yaa cok guzel olmusunn agladinmi bakalimmm

vay vay vayyy..kızlar bu kısmı okumayı gözden kaçırmışımmm...hayırlı olsun ilk kınamız dimi ya:))) darısı başımızaa kızlar..şöyle ağlamadan hayırlıısyıla bol oynamalı atlatsak bi...

ütü konusunda çok şanssızım ben ya.. babam yazın gitmiş arçelikten almış kendi kendine bana hiç sormadan.. buhar kazanlı da değil normal( bende buhar kazanlı istiyodum..ama onun hevesini kırmak istemedimm.. aa güzel deyip geçiştirdim ama arçeliğin ütüsü ne kadar iyi olabilir ki(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…