2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

amann nazar degmesın eskı gunlerdekı gıbı sohbet var ben gıdıyorum yaa :43:ayrıca ii dileklerınız için cookk tesekkürlerr tatlışlarrr:))

inşallah canım yaaaa:69: bi de biz uzaktayız :5: nişandan 1 gün sonra gönderdim askımı :5: 15 saatlik uzak yol off offfff:5:

hosgeldın tatlım aramızaa:)benımde öle olmustu nişandan sonra ugurlamıştımm anca bı ay sonra görmiştim:93: anlıyorum seni sen nerelisin nişanlın nerelı canım:)

vallaha bende sozden sonra gonderdim aşkımı yurt dısına ıstemıyordum gıtmesını ama gıttı 2 ay 1 hafta oldu yuzunu gormeyelı cok dokunuyor :(( :85::85::85::85::85::85: sınırlerım harap olmus durumda:(

cerencım sende tez vakıtte gıt gel olurmu ozlettme kendını fazla gercı bende bugunden sonra yokum :D 01/08 de gelıyorum :D

vallaha bende sozden sonra gonderdim aşkımı yurt dısına ıstemıyordum gıtmesını ama gıttı 2 ay 1 hafta oldu yuzunu gormeyelı cok dokunuyor :(( :85::85::85::85::85::85: sınırlerım harap olmus durumda:(

cerencım sende tez vakıtte gıt gel olurmu ozlettme kendını fazla gercı bende bugunden sonra yokum :D 01/08 de gelıyorum :D

:)15 gun falan yokumm canımm sen nereye gıdıyorsunn :))

vallaha ben istanbulda olacam bir yere gidemiyorum yurt dısından abımler geldi onlarla gezecegım onlar gıdıncede ben artık buyukada sedef adası arasıı gıder gezerım

hımm gez gez hakkın tatlım çalısıyodun demıı sen tatlım :))))

hımmm 15 saat yola ugurladım diyince farklı sehırlerdesınız sandımm.ama ne güzel en azından gelenek göreneklerınız aynıı:))

evet canım ben istanbulda yasıyorum zaten şu anda.
memlekeime gelin gidicem.
evet gelenek görenekler aynı aileler birbirini seviyo ne de olsa kan çekiy0 :))

evet canım calısıyorum bir haftasını yigenlerim icin kullanacagım
e ramazan bayramındada askım gelır ınsallah
sonraki bir haftamıda nişan icin kullanacagım bakalım ıste ..:97::97::97:

oh ohh planlarr yapılmıss şimdiden kıayfetın hazırmıı alışveriş yaptınızmı nişan için canımm:))

oh ohh planlarr yapılmıss şimdiden kıayfetın hazırmıı alışveriş yaptınızmı nişan için canımm:))

hayır canım hazır almayı dusunuyorum kıyafetımı ben abiyelerden pek hoslanan biri degilim kabarık falan dusunmuyorum o yuzden sade ve şık bisey almayı dusunuyorum ama bakalım ayrıca nısan alısverısene cıkmadık cunku askımın ne zaman gelecegı kesın degıl bız plan yapınca muhakkak bır aksılık cıkıyor o yuzden beklemedeyız ya eylul yada aralık ama beklıyorum yanı ..

hayır canım hazır almayı dusunuyorum kıyafetımı ben abiyelerden pek hoslanan biri degilim kabarık falan dusunmuyorum o yuzden sade ve şık bisey almayı dusunuyorum ama bakalım ayrıca nısan alısverısene cıkmadık cunku askımın ne zaman gelecegı kesın degıl bız plan yapınca muhakkak bır aksılık cıkıyor o yuzden beklemedeyız ya eylul yada aralık ama beklıyorum yanı ..

anladımm canımmm.insallah istediğiin gibi olurr hersey tatlımm:))

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizanciklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzz bakalimm ayiptir solemesi yeni kalktim :)) hava sicak ppofff..baharrrrcikkkk tahmin ettim zaten dun uyumustur diye :)) naislsin bugun iyimisin ?

güünnaayyddııınnnnn Ebrucuummmmmmm... Bugün iyiyim ya Allaha sukurrr kocişle konustum az once yarın aksam altınoluka gıdelım pazar donerız dıyor ablasıgıller ordalar suanda da gıdelım yanlarına dıyor babamdan ızın alabılırsem eger harıka olacak o yuzden suanda ızın alabılme calısmaları ıcın on hazırlık yapıyorum :1::1: sen nasılsın bugun??

Back
X