- Konu Sahibi rashabahar
- #1.401
inşallah canım yaaaa
bi de biz uzaktayız
nişandan 1 gün sonra gönderdim askımı
15 saatlik uzak yol off offfff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım yaaaabi de biz uzaktayız
nişandan 1 gün sonra gönderdim askımı
15 saatlik uzak yol off offfff
![]()
vallaha bende sozden sonra gonderdim aşkımı yurt dısına ıstemıyordum gıtmesını ama gıttı 2 ay 1 hafta oldu yuzunu gormeyelı cok dokunuyor( :85::85::85::85::85::85: sınırlerım harap olmus durumda
cerencım sende tez vakıtte gıt gel olurmu ozlettme kendını fazla gercı bende bugunden sonra yokum01/08 de gelıyorum
![]()
hosgeldın tatlım aramızaa:)benımde öle olmustu nişandan sonra ugurlamıştımm anca bı ay sonra görmiştim:93: anlıyorum seni sen nerelisin nişanlın nerelı canım:)
:)15 gun falan yokumm canımm sen nereye gıdıyorsunn :))
ben orduluyum canım nişanlımda ordulu.
orduya gelin gidicem allahın izniyle.
vallaha ben istanbulda olacam bir yere gidemiyorum yurt dısından abımler geldi onlarla gezecegım onlar gıdıncede ben artık buyukada sedef adası arasıı gıder gezerım
hımm gez gez hakkın tatlım çalısıyodun demıı sen tatlım :))))
hımmm 15 saat yola ugurladım diyince farklı sehırlerdesınız sandımm.ama ne güzel en azından gelenek göreneklerınız aynıı:))
evet canım ben istanbulda yasıyorum zaten şu anda.
memlekeime gelin gidicem.
evet gelenek görenekler aynı aileler birbirini seviyo ne de olsa kan çekiy0 :))
evet canım calısıyorum bir haftasını yigenlerim icin kullanacagım
e ramazan bayramındada askım gelır ınsallah
sonraki bir haftamıda nişan icin kullanacagım bakalım ıste ..:97::97::97:
oh ohh planlarr yapılmıss şimdiden kıayfetın hazırmıı alışveriş yaptınızmı nişan için canımm:))
hayır canım hazır almayı dusunuyorum kıyafetımı ben abiyelerden pek hoslanan biri degilim kabarık falan dusunmuyorum o yuzden sade ve şık bisey almayı dusunuyorum ama bakalım ayrıca nısan alısverısene cıkmadık cunku askımın ne zaman gelecegı kesın degıl bız plan yapınca muhakkak bır aksılık cıkıyor o yuzden beklemedeyız ya eylul yada aralık ama beklıyorum yanı ..
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizanciklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzz bakalimm ayiptir solemesi yeni kalktim :)) hava sicak ppofff..baharrrrcikkkk tahmin ettim zaten dun uyumustur diye :)) naislsin bugun iyimisin ?
ya aslin hergun calismicak tatilleride belli deil pilot oldugu iicin ne plan verirlerse ona gore ucusa gidicek sonra evine gelicek :)yanii cok vakit gecircez insallah ole sabah 8 aksam 7 deil
anladımm canımmm.insallah istediğiin gibi olurr hersey tatlımm:))
selam 2012 nin ennn güzell gelincikleriii
bende geldim.
25.06.2011 de nişanlandım daha 1 ay bile olmadı
düğünde büyyüüükkk ihtimalle 21-22 nisanda olcak.
o olmazsa en geç mayıs başı yani![]()