- Konu Sahibi rashabahar
- #1.881
Boşu boşuna düğün hayali kuruyorum...
Ben neyi hak ediyorum ki zaten...
Apar topar yapılan bir nişan...
Evlilik teklifi yok...
Bunca yıl sabret bekle daha güzel farklı olsun herşey diye ve senin düğünün daha da basit olsun...
Kızlar inanmayacaksınız ama sabahtan beri düşünmekten gözlerim kararıyor artık...
Bu kadar üzülmeyi hak ediyor muyum sizce??*
Hiçbir zaman yükseklerde olmadı gözüm ama sıkıntı çekmekte istemiyorum bunca yıl sonra...
baharr canim benim bole dusunmee biz herseyin en iyilerini hak ediyoruzz. ama elde olmayincana napabilirzkii.. sukredelimki tek sorunumuz bu olsun bak sevdigin yaninda ailen yaninda hepsi saglarr. bundan onemlisimi varkii.. tamam haklisin nisanlinin ailesinin yaptiklari yanlis ..buragin uzerine kredi cekmeleri yanlis..ogullarina guvenmesinler cunku burak evlenicek ve ev gecindirme derdi olucak..ama hani krediyi cekip kendileri odemeye gucleri varmi ? yoksa ben cekiyim burak oglum sen odemi diyorlar? o zaman burak bunu kabul etmemeli ? desin ben evlenicem oduyemezseniz ben nasil oducem desin ? konusun babasiyla. lutfen ailevi meseler yuzunden gozun kararmasin icine SIKINtilar girmesin yanlis kararlar dusunme .. sende nisanlinla konus ama de yanlis anlama de krediyi sen nasil oduceksin de ailesi ile konusmasini sagla..... kizlarinin uzerine ceksin kredi o zamannn burakla ciddi bisekilde konus bence tatlim