2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Neyse canlarım sohbetınıze doyum olmuyor ama uykum cok fecı geldı sabah erken kalkacagım yıne yıne yıneeee :85: Size iyi sohbetler diliyorumm... İyi iyi geceler optum cokkk hepinizziiiiii yarın gorusmek uzereeee :54:

günaydın kızlarrrrrr :16: bu gün 14 TEMMUZ düğünüme tam bir yıl kaldı, çok heyecan yaptım :1: inşallah seneyede bu gün hava bu kadar güzel olur :69:

aminnnnnnnnnnn canım aminnn insallah işi biterde erken doner su an yurt dısında iş için:(( en erken eylül gibi geliyorr:(çokkk özledimmmm:70::70::70::70::70::70::70::38::38:

Özlemekte güzel birşey tatlım ama yaaa... Özleyince insan değer biliyor sürekli yanında olmasından iyidir diye düşünüyorum. Eylüle ne kaldı hem şurdaa :34::34:

Evet geçsin artık çarçabuk yaaaaa :10:

vallaha ben dugun gec olsun dedım sindire sindire yoksa benim sözlumun ailesi bu yıl olsun dedi ama acelemiz yok dedim istemedim vallaha bu hasretlik hic cekilmiyorrr aylar carcabuk gecsin bir birimize kavusalim burnumda tütüyor aşkım yemin ederim :78::78:

canım gercekten haklısın bende ayrıyım nişanlımdan.insan özleyınce hemen yanında olsun diyoo ama sartlar.ve buyuzden tartısmalar cok oluyo.en iisi yakın olmak :)))

Back
X