2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

merhaba aranıza yeni katıldım :) bende 2012 'de evleneneceğim, iki düğün olacak bir Bursada diğeri İstanbul'da, Bursa'da eğlence İstanbul da nikah ve yemek olacak sadece. Bursa'da düğün yapacaklar hangi mekanlarda yapıyorsunuz?

hosgeldin tatlım aramıza:)bende iki düğün yapıcam biri benımde nıkah olacak bırıde eglencelı

$Bekarliga%20veda%20partisi%20kina_kutusu6.webp $782-1375-large.webp $Bekarliga%20veda%20partisi%20zil-02.webp .. . $03.webp $07.webp $990-1720-large.webp $Bekarliga%20veda%20partisi%20DUVAK-03A.webp $Bekarliga%20veda%20partisi%20tshirt2.webp $Bekarliga%20veda%20partisi%20tshirt6.webp $bekarliga-veda-partisi-tshirt11+.webp $imagesbekarliga-veda-partisi-duvak15+.webp $imagesbekarliga-veda-partisi-sabun7+.webp

kizlar bakin neler buldum kina badileri... ziller.. kutular .. mumlar.. taclar... fesler.. sabunlar.. vs

kızlar bakın ne buldum kına kurabıyesı :D hahah bunlarda guzel ama sanırım adet basına 2-3 tl den baslıyor sahsen taraftar degılım musrıflıge ama yıne yapmak ısteyenlere fıkır olabılır

http://www.sihirlikurabiye.com/?cat=19 burdan bakabılırsınız..

Eklentiler

• $kına kurabıyesi.webp
    $kına kurabıyesi.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
kıslarr egerr yollarımız düşerse böle yerler fiyat öğrenelim paylaşım yapalım.düğün zamanı masraf cokkk oluyor malum .ona göre davranırız alacaklarımıza:)

kıslarr egerr yollarımız düşerse böle yerler fiyat öğrenelim paylaşım yapalım.düğün zamanı masraf cokkk oluyor malum .ona göre davranırız alacaklarımıza:)

kesınlıkle ındırımlerden kampanyalardan gıdıp baktıgımız seylerden haberdar edelım bır bırımızı kı dıger arkadaslarımızda faydalansın :D

neyse kıslar muhabbet koyuu süper tam türkkahvelik:Dama benım cıkmam gerek aksama görüşürüz hatunalarr:3:

seninde farklı şehirlerde oalcak o zaman canım , Allah yardımcın olsun. Hangi şehirlerde olacak?

canım sanada cevap verip öle cıkayım.canım nıkah düzcede olacak aslında izmirde yaşıyoruz burda olacaktı sonra düşündüm aslen düzceliyımm coğu akrabam gelemicek oyusden düzcede nıkah.kahramanmarastada eglenceli düğün olacak tatlım.simdilik böle ama değişebilir kesin tarıh yok cunkuu:)))

canım sanada cevap verip öle cıkayım.canım nıkah düzcede olacak aslında izmirde yaşıyoruz burda olacaktı sonra düşündüm aslen düzceliyımm coğu akrabam gelemicek oyusden düzcede nıkah.kahramanmarastada eglenceli düğün olacak tatlım.simdilik böle ama değişebilir kesin tarıh yok cunkuu:)))[/QUOTC
CAnım sen tüm Türkiye'yi dolaşıcaksın maşallah :) kolay gelsin

kızlar ben geldimmm. ben de 2012 de gelin olcam. bu fikre kendimi hala alıştıramadım :) evlenmek düşüncesi çok değişik geliyor bana. düğün salonlarını araştırıyoruz. bi edirnede bi de erkek arkadaşımın memleketinde düğün olucak. baharkenan35 siz emirgan salonunu ne kadara tuttunuz acaba? tarih olarak 23 haziranı düşüdük ama ertesi gün öss varmış. 7 temmuzda da kpss var.sanırım bayram sonrasına kalacak kızlar

Son düzenleme:
kızlar ben geldimmm. ben de 2012 de gelin olcam. bu fikre kendimi hala alıştıramadım :) evlenmek düşüncesi çok değişik geliyor bana. düğün salonlarını araştırıyoruz. bi edirnede bi de erkek arkadaşımın memleketinde düğün olucak. baharkenan35 siz emirgan salonunu ne kadara tuttunuz acaba? tarih olarak 23 haziranı düşüdük ama ertesi gün öss varmış. 7 temmuzda da kpss var.sanırım bayram sonrasına kalacak kızlar

hoşdeldin tatlımmm:)))

Eki Görüntüle 221112 Eki Görüntüle 221111 Eki Görüntüle 221110 Eki Görüntüle 221109 Eki Görüntüle 221108

kizlar dugunde saclarimi bu model yaptirma istiyorum.. saclarimi cok yapistirmak istemiyorum. dogal daginik topuz olsun istiyorum ve sacimin renk tonlarida bunlara benzesn istiyorum sizce nasil ?

canım ben de bu tarz bi model yaptırmayı düşüüyorum. tabii gelinliğe de bağlı ama şimdilik kafamda böyle planlıyorumm.bence çok güzeller, aynı fotolsrı ben de bulup kaydetmiştim :))

Merhaba kızlarr :92:
Ben de 2012 geliniyim inşallah düğünümüz 3 Haziran,geçen hafta tarih kararlaştırdığımızdan beri içim kıpır kıpır..Düğün yerini ayarlayanlar var mı aranızda Ekim,Kasım gibi rezervasyonu yaptırsak geç kalmayız umarım ondan sonra da hazırlıklarımız hızlanır İnşallah :10:

slm kızlar bende 2012 geliniyim nişanım agustosun 30 da olucak cok heyecanlıyım bi aya yakın bi süre kaldı

ebrucum ben o senin gösterdğin resimdeki sacı baska bir düğünde yaptırmıstım emin ol saçların biraz uzun ve gürse cok süper duracana emin olabilirsin belki nişanımdada gene bu sacın biraz daha omuzlarıma düşen modellerinden yaptırabilirim ama sac konusunda gercekten cok kararsızım

Back
X