2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

yeniii katılann arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzz aramıza ve hepimizin başısaolsun.13 şehidimiz var Allah rahmet etsin insallah:5:

Günaydın kızlar berat kandiliniz mübarek olsun.Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah.Bu mübarek gecede,şehit olan 13 vatan evladı için de dularımızı esirgemeyelim

yeniii katılann arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzz aramıza ve hepimizin başısaolsun.13 şehidimiz var Allah rahmet etsin insallah:5:

Allah rahmet eylesiinn... Ailelerine sevdiklerine sabır versin.. Şehitlik ne büyük bir mertebe esas düşünecek olan o it sürülerii... Hepsinin elleri kırılsın inşaallahhh

Kızlar selam :)

Erkek arkadaşım 12 ağustosda askere gidiyor ve kısa dönem olucak eğer bi süprizle karşılaşmazsak :(
Kısmetse ocak ortasında geliyor. mart 15 gibi nişan ve sözü aradan çıkarmayı veeeee 2012 eylül gibi evlenmeyi planlıyoruz.hatta ailelere bile söyledik :)

Şimdi bu hayaller varken ayrılık zor geliyo ama hazırlıklarla avutucam artık kendimi :(

Kısa dönemden hiçbirşey anlamıyor insan tatlım çok çabuk geçiyor valla hiiççç düşünme o yüzden benım nısanlım askerlıgını yaptı ama hıc askerlık gıbı degıldı valla :1: sen hazırlıklara ver kendını bosver zaman su gıbı akıp gecer zaten bır bakmıssın nısanlanmıssınız bıle sonra da duguunn oohhhh :21::21:

günaydınnnnn :)))herkesin beraat kandili mübarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul günahlarımız af eyelsinn insallah:)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr benim canım sözlüm iş yerime çiçek yollamıs yaaaa cok mutlu oldum sızınlede paylasayım dedım 2 ay oluyor gormeyelı bu ıyı geldı:38::38::38::38:

Eklentiler

• $napoli-vazoda-17-beyaz-gul.webp
    $napoli-vazoda-17-beyaz-gul.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 13
nasılsın baharcımm:))

iyi diyelim iyi olalım tatlım aslında kötüyüm sanırım durup dururken tartıştık ne guzel uzun zamandır aramız ıyıydı sacma sapan sebep yzunden tartısma cıktı ve kırdık bırbırımızı gerıldık ıyıce bır anda :85: moralim bozuk yanı anlayacagın... sen nasılsın canım??

iyi diyelim iyi olalım tatlım aslında kötüyüm sanırım durup dururken tartıştık ne guzel uzun zamandır aramız ıyıydı sacma sapan sebep yzunden tartısma cıktı ve kırdık bırbırımızı gerıldık ıyıce bır anda :85: moralim bozuk yanı anlayacagın... sen nasılsın canım??

bizde bı kaç gündür öleydık tatlım saçma b,şey yuzunden aynen durup duruken tartıstık bügün aramızı düzelttik çok sükür.ama gerçekten üzüldüğümüzle kalıyoruz.düzeliyoo armız geliyomu aklımıza olanlar hayır bence gercekten üzlme düzelir insallah.nisanlılk döneminde normal bunlar ben öle düşünmeye calışıyorum

yok yaaaa ben son dakikaya kadar hiçbişey yapmıcam. ben annemlerin ayrı olması yüzünden cok üzülüyorum işlerinin nasıl olacağını düşündüğümden.. Hem zaten benim herif de türkiyede değil. geldiğinde ayarlasın işte canı nasıl istiyorsa...

selam kizlar kandiliniz mubarek olsunn.. orucluyumm biraz halsiizimm .. bi okadarda uzgunumm 13 tane gencecik fidanimiz soolduu bir hic ugrunaa..ve iki pillot arkadasda sehit oldu egitim ucagi dustu ALLAH aileerine sabir guc kuvvet versin...vatan saolsun demicemm..saolmasinn.. ... EYY DEVLET TELEFON DİNLEYİP MAÇ KURTACACAĞINA PKK DİNLEE CAN KURTARR!!!! diyorumm ..Şehitlerimizi kalbimize gömdük.. O it sürülerini de inine gömme waktidir artık. Uyan Türkiye!! neden hala sessiizz !!! ... benim abim 2006 da sirnak gabar daginda ozel tim olarak gorevini yaptii ve yine o zaman 15 sehit vermistik sirnakdaa abimden haber alamamistimm.. 1 ay sonra aradi ben iyim dedi sadece ama yaralanmisti.. kafasina el bomba parcasi gelmisti..yarali olsa bile o aciyi biliyorumm.. o yuzden cok sinirliyimm.. asiri ofkem var

Back
X