2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

selam kizlaRRR GERCEKTEN YAA nerdeeeesinizzz baharr nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn diger kizlarrr siz nerdesinizzzzz ???????????????????????????????? havada cok sicak offfffffffffffffffffffffffffffffff

h.b cnm naslsın :7:

selam kizlaRRR GERCEKTEN YAA nerdeeeesinizzz baharr nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn diger kizlarrr siz nerdesinizzzzz ???????????????????????????????? havada cok sicak offfffffffffffffffffffffffffffffff

tsk ederim canım iyim seni sormali sen naslsin julia?

ebrummm canım sen nerelerdesin bi gorunuyorsun bir yoksun baharda desen iki gundur yok in cin top oynuyoruz vallaha :( bu arada nasilsin canim iyi misin?:78::78:

selam kızlarr napıyosunuzzzz??ben 2 gundur hastanelerdeydımm ve yarında orda olucam ekenden yatıp erken kalkıyorumm eee ne var ne yokk???

selam kızlarr napıyosunuzzzz??ben 2 gundur hastanelerdeydımm ve yarında orda olucam ekenden yatıp erken kalkıyorumm eee ne var ne yokk???

hos geldın canım ya cok gecmıs olsun hastaneye bır dusen bır daha cıkamıyo kolay kolay suraya bak neyse tez vakıtte bıtır ıslerınıde don aramıza bu arada baharda yok ortalarda haberdar olan varmı ?

Sonunda geldddiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm :66: ayyy ben kacagım kac gundur gelinciklerim yaaa eve bile uğramıyorum diye babayla kapıştıkk... Almanya'dan cocukluk arkadasım gelmıste onlarda kalıyorum kac aksamdır net te yok gıremıyorum da ısyerınde de ısler yogun zatennnnn... ama sizi çoookkkk özlediimmmmm :71:
Havalar gerçekten çok sıcak kızlar ve Ebrumun da dediği gibi ınsan agresif oluyor boyle havalarda:47: Biz de tartısmaya basladık ama Allahtan kısa surelı tartısmalar da kafaya takmıyoruuzz...
Ramazana da 10 gün kaldı zatenn günler geçiyor öyle ya da böyleeee... Son 5 ay kaldı diyebiliriz artık yavaş yavaşşş...
Aramıza yeni katılan arkadaşlarda hoşgeldillerrrr :71:
Hu huuuuu bakalım ilk yanıtı kim vereceekkkk :3::3::3: :9:
Enerji patlaması yaşıyorum sebepsizceeee :52: :60:

Sonunda geldddiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm :66: ayyy ben kacagım kac gundur gelinciklerim yaaa eve bile uğramıyorum diye babayla kapıştıkk... Almanya'dan cocukluk arkadasım gelmıste onlarda kalıyorum kac aksamdır net te yok gıremıyorum da ısyerınde de ısler yogun zatennnnn... ama sizi çoookkkk özlediimmmmm :71:
Havalar gerçekten çok sıcak kızlar ve Ebrumun da dediği gibi ınsan agresif oluyor boyle havalarda:47: Biz de tartısmaya basladık ama Allahtan kısa surelı tartısmalar da kafaya takmıyoruuzz...
Ramazana da 10 gün kaldı zatenn günler geçiyor öyle ya da böyleeee... Son 5 ay kaldı diyebiliriz artık yavaş yavaşşş...
Aramıza yeni katılan arkadaşlarda hoşgeldillerrrr :71:
Hu huuuuu bakalım ilk yanıtı kim vereceekkkk :3::3::3: :9:
Enerji patlaması yaşıyorum sebepsizceeee :52: :60:

bence artık topige gec gelene aramızda bır ceza verelim bu boyle olmayacak :D saka bır yana hos geldın canım kayıplardaydın vallaha ıyı gezdın :) burayı ıhmal ettın dıye sımdı bızde kapısmayalım senınle :D

Back
X