• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

evet canım bursada,biz yemeksiz düşünüyoruz canım kişi başı 17 tl yemeksiz, yemeklide 30-40 arası değişiyo.bende senin seçtiğin yere bakayım dedim hayran kaldım valla boğaz manzaralı çok güzel bi yer keşke bursada öyle bi yer olsaydı:))

hmmm iyimis yaa fiyati istanbul ates el yakioo valla :((( bende oraya bayildim hep hayalimdi insallah gerceklesecekk omrumuz yeterse:)) ALLAH in izniylee senin yerinde cok guzel ama ben cok beyendimm ALLAH gonlune gore versin hersey istedigin gibi olur cnmm

hmmm iyimis yaa fiyati istanbul ates el yakioo valla :((( bende oraya bayildim hep hayalimdi insallah gerceklesecekk omrumuz yeterse:)) ALLAH in izniylee senin yerinde cok guzel ama ben cok beyendimm ALLAH gonlune gore versin hersey istedigin gibi olur cnmm

inşallah canım ALLAH hepimizin gönlünün istediğini versin çok özel bi gün inşallah herşey istediğimiz gibi olur:)))

benım saclar cok kalın tellı canım oyle modellerı hayatta tutmaz :50: sıkı sıkı toplanmazsa da salar kendını o yuzden ya salık olacak ya da toplu model ısım zor yanı :75: ama senın düşündüğün o model guzel gercekten ben cok begendım :16:

canim benim saclarin kalinsa benim gosterdigim modellerr cok guzell tutar sacinda aaman sakin acik yaptirma bi sure sonra sonuyoo :(( saclarinn hava sicak olucak zatenn terlersinnn olmadi sole bir model yaptir

Eki Görüntüle 233094 $30c4vbq.webp Eki Görüntüle 233092

$burcu esmersoy.webp

baharrrrrrrrrrrrrrrr tsk eederimm :) valla ugrasmak istememisstim cizelge icinn cnm benim yaa ugrastinn gondermisin cok saol bebisimm :)))

ne dmek tatlışım benım mutlu olmana cok sevındımm :16:

saol cnm benm dedigim gibi gelin saci modeline bak simdiden sonradan kafan karismasn :) benim pc de 100 klasir vardir.. gelin sac modelleri gelinlik modelleri. ayakkabi mobilyalar dugun muziklerim davetiyrelerimm bi suruu :)) hepsi aklimdaa beyendiklerinii sakliyorum ne alacagimi yapacagimi biliyorum sende ole yap cnmm kafan karismaz bide ev dergileri al gelinlik dugun dergileri al cok fikirler varr.. ev dizayninda meselaa bilmediigmi markalar mobilyalar

saol cnm benm dedigim gibi gelin saci modeline bak simdiden sonradan kafan karismasn :) benim pc de 100 klasir vardir.. gelin sac modelleri gelinlik modelleri. ayakkabi mobilyalar dugun muziklerim davetiyrelerimm bi suruu :)) hepsi aklimdaa beyendiklerinii sakliyorum ne alacagimi yapacagimi biliyorum sende ole yap cnmm kafan karismaz bide ev dergileri al gelinlik dugun dergileri al cok fikirler varr.. ev dizayninda meselaa bilmediigmi markalar mobilyalar

canım calısmasam evde olsam ınan kı bende yogunlasmak ıstıyorum ama ne yazık kı aksam 8de evde oluyorum zaten... ama ekımden sonra yogunlasıcam canım ınsallah bıdaha sureklı arastırcam :1:

öncelikle böyle bir konuyu açtığınız için teşekkür ederim allah nasip kısmet ederse eğer bende 2012 temmuz ayının ılk haftası evlenmiş olacağım 2 senedir nişanlıyım daha o kadar cok eksiğim varkı anlatamam nişanlımla ailelerimize hiç harcama yaptırmamaya çalışıyoruz herşeyi elimizden geldğince kendımız yapıoruz bu yuzden 2012 ye uzadı düğünümüz ama allaha sukur bankada bırkımımızde var bu kış boyunca hem bir çok şeyimizi aldık hemde bankaya para bırkımı yaptık bu sene daha zorlu gececek bir yakınımızın kır düğünü alanı var şilede cok guzel bi mekan bizede yardımcı olacak inşallah zaten düğün salonu istemıyoruz oda bende allah hepimizn yardımcısı olsun.....

öncelikle böyle bir konuyu açtığınız için teşekkür ederim allah nasip kısmet ederse eğer bende 2012 temmuz ayının ılk haftası evlenmiş olacağım 2 senedir nişanlıyım daha o kadar cok eksiğim varkı anlatamam nişanlımla ailelerimize hiç harcama yaptırmamaya çalışıyoruz herşeyi elimizden geldğince kendımız yapıoruz bu yuzden 2012 ye uzadı düğünümüz ama allaha sukur bankada bırkımımızde var bu kış boyunca hem bir çok şeyimizi aldık hemde bankaya para bırkımı yaptık bu sene daha zorlu gececek bir yakınımızın kır düğünü alanı var şilede cok guzel bi mekan bizede yardımcı olacak inşallah zaten düğün salonu istemıyoruz oda bende allah hepimizn yardımcısı olsun.....

hosgeldin tatlim aramiza HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNN. valla hersey cok pahalii... fazla sey almayinn evlenin gerisini alirsiniz :) zaten bi anda 4 4 luk bir ev dizemeyiz eksikliklerimiz olucakk ..olsun bosverr... insallah hersey gonlunce olurr

:30:hazırlıklara başlamadım sayılır ama düşünüyorumda o kadar çok şey var ki alınacak gözümü korkutuyor bizde ailelerimiz bişey yaptırmayı düşünmüyoruz. Uzun bi süreç bizi bekliyor 2012 eylüle kadar yetiştiririz inşallah:50:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hic halim kalmadi bahr:)) iftarada daha cok var :))))

evde olsam anlamayacağım canım da vergı daıresınde 1 saat sıra bekleyınce anladım halsız kaldıgımı.... suan uyku halındeyım :50: normalde 5 te cıkarır patron bugun de cıkartmaycagı tuttu eve gıdıp yatsam ıftara kadar ıyı olacak :95:

Allah yardımcınız olsun canım... Ailelere biz de yuklenmemeye calısıyoruz ama bızım kenarda hıc bırıkımımız yok ne yazık kı :50: o yuzden ıkımızde calısıyoruz suanda ama ne kdar para bırıktırebılırız kı... Neyse canım benım en hayırlısı neyse o olsun hakkınızda ınsallahh 2012 de dıledıgınız gıbı bır dugun yapmak ve bır omur mutlu olmak nasıp olur canım... :97:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım...çeyisde bije kalmadığı için alıncak artık başkalarına yardım ediyom:1::1::1::1::1:
önceden çeyis için magaza magaza dolanırdım ne güse:1::1::1::1:
siz önceden günleri alınca tırstım ben şubatta askerim gelince alcas 2012 ağustosa alamasmıyıs ki:53::53:

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:) ALLAH calisanlara yardimci olsunn..ay basim feci agriyooo iftarsan sonraa 45 dk spor yapalim kizlarrrr yiyip yatmayalimmm kilo almaktan korkuyorum :(((

selam kızlar hepinize ramazanda allah kolaylık versin

dışarıda olunca eve zor attım kendimi,annemde yok babamlar evde onlara yemek hazırladım derken takatım kalmadı, yiyemedik zaten suyla karnımızı doyurduk resmen...

bu aralar çok mutsuz ve yalnız hissediyorum kendimi kızlar, evlilik hayalleri kurmak istemiyorum, ne zamanki düğünü düşünsem hep birşey oluyor ve hevesim kursağımda kalıyor...tek isteğim biran önce çok çalıştığım, yopun olduğum günlere geri dönmek yoksa döne döne başka şeylere sardıracağım...artık nişanlımlada görüşmek istemiyorum...evet bir koşturmacası var evet onunda evle ilgili sıkıntıları var ama bana bencil dedi az önce ve inanın o kadar kırgınımki ne yüzünü görmeyi ne de sesini duymayı istiyorum....

selam kızlar hepinize ramazanda allah kolaylık versin

dışarıda olunca eve zor attım kendimi,annemde yok babamlar evde onlara yemek hazırladım derken takatım kalmadı, yiyemedik zaten suyla karnımızı doyurduk resmen...

bu aralar çok mutsuz ve yalnız hissediyorum kendimi kızlar, evlilik hayalleri kurmak istemiyorum, ne zamanki düğünü düşünsem hep birşey oluyor ve hevesim kursağımda kalıyor...tek isteğim biran önce çok çalıştığım, yopun olduğum günlere geri dönmek yoksa döne döne başka şeylere sardıracağım...artık nişanlımlada görüşmek istemiyorum...evet bir koşturmacası var evet onunda evle ilgili sıkıntıları var ama bana bencil dedi az önce ve inanın o kadar kırgınımki ne yüzünü görmeyi ne de sesini duymayı istiyorum....

senın de ramazanın mübarek olsun inşallah canım...
vıyyyyyy niye bencil dedi?? yanı ufaktan bi gerginlik anında denir öle şeyler. geçen haftalarda da benim herif bana ikiyüzlü senden nefret ediom dedi:41::D:D:D işler işine gelmeyince hemen 2 yüzlü oluyoruz yauv... Sende işler ciddi sıkıntıda mı noooldu ki, hazırlıkların verdiği telaşın gerginliğidir.. değil mi???

Back
X