- Konu Sahibi rashabahar
- #2.801
Canlarımmm günayyddıınnnnn 

Haftasonu muhabbet koyuymuş maşallah hep böyle olsun inşallah
Aramıza yeni katılan gelincikler de hoşgeldillerrrr
Melekçim geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlımm, nice başarılı mutlu sağlıklı yıllara inşallah sevdiceğinle
Ebrucum boğazda yemek haberine çok sevindim gerçekten böyle devam etmelisin tatllışıımmmm

Emyay_89 canım benim yeni aldığın çeyizciklerini ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah...
Bu arada gelelim banaa
Bu haftasonu gecırdıgım en guzel haftasonlarından bırıydı.. 2 gün arka arkaya askımla bırlıkteydımm... Cts beyaz eşya baktık.. Davranışlarıyla o kadar mutlu etti ki beni anlatamam birkez daha aşık oldum
Profiloya gittik baştan hayatım hangisini istiyorsan göster onu alalım dedi annesi de yanımızdaydı ben de beğendim ama hep en pahalılarını begenmısım sahıbı oyle dedı
Nyse onemlı degıl dedı askitom benım onları hesaplattırdık . Sonra da siemens e gittik benım alacaklarım 500 lıra arttı onunkıler de 700 gerek yok dedım ben sonucta sıemenste profıloda aynı motorlara sahıplermıs sadece dızaynları farklıymııs.. neden 1200 lıra fark odeyelım ki dedim kendımce.. Pazar günü de arkadaşlarla bayram alışverişine çıktık bana ayakkabı hediye aldı cokk mutlu olduumm
Sürekli sırnaştı bana sardı öptü kokladıı oyyhhh oyyhhhh içime koyasım geldi vallaaaa 

Çookk mutluyum kızzllaarrr anlayacağınıızz...
Şimdi size beyaz eşyalarımın fotolarını koyacağımm ve de alacağımız akvaryumumuzun resmini de 

Haftasonu muhabbet koyuymuş maşallah hep böyle olsun inşallah
Aramıza yeni katılan gelincikler de hoşgeldillerrrr
Melekçim geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlımm, nice başarılı mutlu sağlıklı yıllara inşallah sevdiceğinle
Ebrucum boğazda yemek haberine çok sevindim gerçekten böyle devam etmelisin tatllışıımmmm
Emyay_89 canım benim yeni aldığın çeyizciklerini ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah...
Bu arada gelelim banaa
Bu haftasonu gecırdıgım en guzel haftasonlarından bırıydı.. 2 gün arka arkaya askımla bırlıkteydımm... Cts beyaz eşya baktık.. Davranışlarıyla o kadar mutlu etti ki beni anlatamam birkez daha aşık oldum