- Konu Sahibi rashabahar
- #2.841
prensessevgilisi bi gelse o bilir belki ayni sey mi diye
anladim cok tesekkür ederim
nisanlim da arastirmalara basladi ama birlikte ancak karar veririz hangisini alicamiza
hepsini bir yerden almanda iyi oldu aslinda
canimmmmm evet mikrodalga mikrowelle ayrica biz baktik fiyat olarak hic bir fark yok belki 10 20 euro onuda kargoya vericeksin zaten birde bozuldugunda kalicaksin öyle en en en iyisi türkiyeden almak herseyii
kızzllaarrr bişi sorucammm :26:
Ben pilates topu alsam evde yapabilir miyim sizce bir de ebru şallının dvdlerini alırımmm olur mu acabaa???
yaparsin baharcimmm bak biliyorsun ben yapiyorummm ve pantollarim bollasti yasasin ebru salli
hepsini almana gerek var mi ona kendin karar verisin tabi de
bana sorsan bi kac hareketi ögrenip onlari devamli yapman yeterli olabilir
bide yürüyüs yapmak cok önemli
benim o dedigim kisiler günde en az 2 saat yürüyüse cikiyolar
sen zayiflamak icin mi yoksa öylesine mi yapmak istiyorsun?
zaten bir hedefe kilitlenmek gerekiyorrr hani basense basen göbekse göbekkk gibisinden
4 kilo fazlam var ve vücudumda yaglanmalar basladı ne yazık kii :26:
sıkılaşmak ve kilo vermek istiyorum yani anlayacağın tatlıımm... Yürüyüşe başlayacağım ramazandan sonra zaten...
4 kilocuk birsey degil bence cogalmadan baslamalisinnn pilateseee
teşekkürler tatlım cok sagol valla ıcımı rahatlattın... o zaman 2 dvdsı var zaten bıldıgım kadarıyla ben 1 ını alsam yeterlı olur sanırım... prensevgilisi anlıyor bu ısten o artık ustası olmus ona da sormak lazımmm![]()
tatlimm ben selülit savar dvdsini yapiyorummm acccaip fark etti daha yeni yeni baslamis olsam bileeee hani bak cok sacma ama basen popo calisiyorum göbekte gitti ki incecikti belim zatenn
o zaman onada danis mutlaka..
yada internetten de firgürleri ögrenebilirsin hevesli isen ve dvdye para vermeyim diyosan
bende simdi istanbul gezimiz icin fotolari bakiyorum
ekimde türkiyeye gelicem bi gün ufak bi istanbul turu yapariz diye konusuyoruz gerceklesir insaallah
kiiiizzzz bende ekimde türkiyedeyimmm nisanima gidiciiizz hani yüzükleri takiciiz
gunaydinnnn gelinciklerrrrr...nasilsinizz
sohbet koyu masalllahhh msallahhhh
baharcimm nasilsinnn ozledik seni vallaa... beyaz esyani cok beyendim guzel gunlerde kullanmak nasip olur insallahh...akvaryumda guzel :)))) kocisler guzel mutlu bi hafta sonu gecirmene cok mutlu oldum cnm benimm... bizde haftasonu nisanlimin ailesi ile birlikteydik guzel vakit gecirdim ama yinede ramazan bitine kadar kocisle gorusmucem :))))
günaydinnn baharcimmmmm