• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Allah günah yazmasın da ben de bu saatlerde acıkıyorum canım yaa :56:
6 gün daha tutucaz birdaha yok zaten biraz daha sabır tatlımm :34:
Allah kabul etsin tuttuklarımızı ınsallah... gercı nıyetlı mısın bılmıyorum ama :44:

niyetliyim canım benim.
hemde hiç borçlanmadım.ben ramazandan 1-2 gün önce banyomu yapmıştım.
ben tam 1 ay temiz kalıyorum yıkandıktan sonra.hani örneğin ayın birincen birine değilde birinde olsuysam böür ay 8-9unda oluyorum.o yüzden ramazanı tam tuttum şimdiye kadar çok şükür

niyetliyim canım benim.
hemde hiç borçlanmadım.ben ramazandan 1-2 gün önce banyomu yapmıştım.
ben tam 1 ay temiz kalıyorum yıkandıktan sonra.hani örneğin ayın birincen birine değilde birinde olsuysam böür ay 8-9unda oluyorum.o yüzden ramazanı tam tuttum şimdiye kadar çok şükür

ayyy ne kadar güzel bişey tatlım ya özendim valla sana şimdi :61:
ben 6 gun tutamadım o yuzden cok uzuldum :50: neyse Allah kabul etsin tuttuklarımızı inşallahh...

kızlar selammm...
2012 gelini olacağım ama tarimiz henüz belli değil.
Şimdilik 10 kasım nişan tarihimiz.
Düğünümüz de 2012 eylül-ekim gibi olacak kısmetse:69::69::69:

kızlar selammm...
2012 gelini olacağım ama tarimiz henüz belli değil.
Şimdilik 10 kasım nişan tarihimiz.
Düğünümüz de 2012 eylül-ekim gibi olacak kısmetse:69::69::69:

aramıza hoşgeldin tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah :81:

kizlar bisey dicem bayramliklariniz alindimi ? erkek tarafi aldimi yaniii

valla tatlım 7 bayramdır alıyorlar ınsanlarda bıkmıslardır artık :60: evlenseler de bıtse su nısanlılık donemı dıye beklıyorlardır eminim :60::60::60:

:)) kısmet işte bak göruomsn yaa nerden nereyee....bende ailen tanıştrdı fln sandım o kadar uzak olunca....

allahtanki kendi memleketlim.hem memleketlim olmasaydı hemde onun memleketine gidcek olsaydım geberirdim ağlamaktan :1: ama bende orduluyum o da.kardeşimde orda ünv okuyo.e annemle babamda 4-5 sene sonra göçü memlekete atcaklar emekli olunca.o yüzde seviniyorum ya hayırlısı artık.ama kayınvalidem biliyo adetleri belki gelir aklına bişi gönderir bana beklemiyorum desem yalan olur

kizlar bisey dicem bayramliklariniz alindimi ? erkek tarafi aldimi yaniii
henüz almadılar ama çarşıya çıkmak için aramaları an meselesidir:1::1:

benm nişanlım uzakta canım öle bi alışveriş söz konusu olmicak malesef :(
sadece ben onunkilere çikolata ve kolonya göndercem kargoyla.o da bizimkilere.onu da ben söledimde göndercek yani :19:
nerede nişanlın canım? sen neredesin?

aramıza hoşgeldin tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah :81:

valla tatlım 7 bayramdır alıyorlar ınsanlarda bıkmıslardır artık :60: evlenseler de bıtse su nısanlılık donemı dıye beklıyorlardır eminim :60::60::60:
hoşbulduk canım, aminnn inşallahhh:69::69:
biz de 1,5yıldır sözlüyüz, geçirdiğimiz bütün bayramlarda, hıdırellezlerde, kandillerde kıyafet ayakkabı fln aldılar bana da. Evlenene kadar 3 bayram daha geçircez, muhtemelen benimkiler de artık bıkma aşamasında olacaklardır:1::1:

Back
X