• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kizlar cok vaktim yok bi selam verip cikayim dedim

gözüm hala iyilesmedi sahura kalktigimda cok kötüydü hemen ilaci sürdüm

insaallah gecer yakinda

simdi alis verise cikicam 2 yasinda yegenimde caillou izliyoruz laptopta oy üzden rahat yazamiyorum

aksama takip ederim =)

ayy 1 gün giremedim kaç sayfa olmuş muhabbet maşallah gelincikler :3:
sırayla cevaplayayımm işte :9:
neslihan canım ballı tarçın tarifini aldım tadı hoşsa uygulanır kolay ya ,yapalımda gitsin göbişler birazcık :1: ayrıca benim çok beğendiğim yemek takımını almışsın güle güle kullan ,Allah huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah:nazar:
dnzorhn saçlarını aşamalı olarak aç canım eğer simsiyahsa birden açılınca renk yeşillenebilir birkaç boyamada elde edecek şekilde aç :34: fotolardaki kısa saç çok güzel ama çok moda bu sene :34:
kocaelim geçmiş olsun canım umarım gözlerin iyidir biraz daha :25:
oruç muhabbeti açılmış bende henüz hastalanmadım kızlar sadece pazar günü zorunlu olarak tutamadım uyumadan yolculuğa çıkınca :( geçen yılda hastalanmamıştım sadece 2 gün başka nedenlerden dolayı tutmamıştım ..ama bu yıl kadir gecesi gitcek ona üzülüyorum :43::43:

bende çok yeniyim okudukça içim açılıyor burayı bilgi sahibi oluyor insan :69:

bizde 2 gündür aşkımla kavgalıyız moralim sıfır yani :59: saçma bi konudan tartışma bi başladı nerelere kadar uzadı çok can sıkıcı :43:
yaptığımız son güzel konuşma çeyiz konuşmasıydı yalnız :1: ben gördüklerimi beğendiklerimi anlatıyorum tabi heyecanlı heyecanlı.. ama almıcam hiçbişey bu kış beklicez sonra önümüzdeki yaz herşeyi birlikte alcaz öyle kararlaştırdık
çünkü bizim ailelerimiz sadece düğünleri yapcak ( 2 düğün 2 ayrı şehirde) evimizin eşyasını kendimiz alcaz inşallah :nazar: onun için 1 tabak bile almıcam hepsini birlikte yapcaz .

ama hepiniz süpersiniz bütün çeyiz topiklerinize bakıyorum fotoları kaydediyorum arşiv yapıyorum kendime ,çok deneyimli bi gelin adayı olcam :82:

öpüyprumm hepiniziii
vay anasiniiiiii hepsini ayni anda alacak birde iki dügün oalcak maasallah bizimkilerde iki dügün istiyor ama ben istemiyorum nedensee strese gelemiyorumda ben accik :18:
ayrica hepsini ayni anda almak tekrar diyorum en güzeli böyle bitane aliyorsun icin gidiyor bi daha ne zaman alicam diye en iyis seninkisi gibi benceee:23:

Kızlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum haziranda düğünümüz var ve biz daha büyük eşya alımına başlamadık. Geçen gün vestelde çok uygun bir kampanya vardı ve bizde şimdi beyaz eşyalara bakmaya başladık. Eşyalarımızı biz nişanlımla ortak alıcaz o yüzden ortak bi hesap açtık ve herşeyi peşin para ile alalım dedik. Şimdi beyaz eşya için erken diye düşünürken bayramdan sonra dolara zaman geliceğini ve bu yüzden beyaz eşya fiyatlarınında artıcağını söylüyorlar. Kafamız karıştı acaba beklemeye devam etsekmi yoksa alsakmı kara veremedik. sizinde fikirleriniz almak istedim?

canim benim eger belirlediginiz bir model varsa alin bence sonucta pek bir zaman kalmadi 3 ay icinde giriyoruz 2012 ye vizz gibi gelicek zamannn bak gör:53:

biz arefe günü acıcakmısız canım ama olsunn ya 1 gün farketmez bıdaha bır hafta tatıl :64:

baharciiiim tatili olan var olmayan var ben sadece ilk gün evdeyimmm okadar aah ah iskolik oldum ciktimmm:43::33:

bizim burda öle belli bişi yok.ben patronuma dedimki bayramla ilgili bişi söylemediiz hiç kaç gün tatil var kaç gün yok dedim.
nası yani falan dedi.dedim bizimkiler memlekete gitmek istiyo.
dediki biz burdayız sorun değil siz gidin dedi. :1:

Allahtan insafliymis bak patronunn :66:

heyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo herkese gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasilsiniz fistiklar:)))) cuma gunu kocisin dogum gunu ama kadir gecesi oldugu iicn o gun kutlamicaz cumartesi kayinvalidemleri yemege cagirdim..kalpli pasta yapticammmmmmmmmmm iftardan sonra pastayi getircem onun icine supriz olucak:))))))))))))))))))))))))) heycanliyimmm pazar gunude bayramlik almaya gideriz ..cunku kayinvalidemler tatile nisanlimda ise gidicek her ikiside bayramda burda olmucaklar:(((( gecen senede yokdu..bu senede yok..kocissiz bayram geciyorum hep..isinden dolayida galiba diger yillarda boole olcak.
canim benim olsunn az kaldi hep yanimizda olacak kocislerrr:21: ay sende bana gelirsin bayramda birlikte sarma falan sararizzzz baharida cagiriz diger kizlaridaaa:16:
benimki haftada 3 gün bizde ne yemek yapıcağımı şaşırdım artıkk (=

cok gelincede öyle bir sorun oluyor dimi bak iyiki benim askim gelemiyor:34: (hiiic kiskanmadim:9:)

günaydınnn bebişşiimmmm :)
sana bişey diyeyim mi belkı sasıracaksın ama kocişi ve aılesını ıfara cagırabıldıgın ııcın cok sanslısın benım oyle bı sansım yok cunku.. babam cok tutucu evlenene kadar yakınlık kurmak ıstemıyor dunurlerle ama annem falan oyle dusunmuo Allahtan.. hep özenirim ıftara cagırdım falan dıyenlere cunku benım nısanlım sadece bayram gunlerı gelır bıze dıger mısafırler gıbı agırlanır ve gıder beraber bıle cıkamayız evden ben arkadan cıkarım gıderım onlara... o yuzden cok sıkıldım artık bı evlensek bıdaha rahat rahat gelıcek kocişim evimize... :85: ama Allaha cok sukur kı kociş bunu hıc sorun etmıyor.. Arkadaslarla plan yapmaya karar verdıgımızde herkes tamam dıyor ben ızın alamam buyuk ıhtımal dıyorum kociş hemen atlıyor benım de canım ıstemıyor zaten bosver dıye halbukı ıstıyor ama uzulcem dıye oyle dıyor... yıllardır bu sekılde surdurduk. bazen dıyorum ben fılanca gıbı cıkamıyorum rahat degılım dıye ben zaten senın rahat olmanı ıstemıyorum kı o zaman evlenınce evlılıgın degerını anlamayız dıyor. çok anlayıslı benım kocısım cookk :69:

canim benim ya benim babis te gayet tututcu :59: ama maasallah uyumunuza askinin anlayisinaaa cok taktir ettim:81:

selam tatlim... valla menum sollee... klasik mercimek corbasi. firinda tavuk, pilav, ortaya -zeytinyagli fasulye, kozlenmis patlican salatasi, firinda kizartilmis salca soslu biber dolmasi, kirmizi biber ve sogan harli ateste kavrulmus,salata sutlac, yas pasta, hmmm baska suanlik bu kadar
:1::1::1: sütlac yerine kadayif koy bizim dünlü menü hi birde biber dolmasi yoktuu

canim benim yaa kiyamam saanaa ama bakkk 7 ay sonraaa sen kendi evine herkesi misafir ediceksinn hep kocisinle olucaksin rahatlicaksinnn bebegimmm...ben nisanlimla ramazanda 3.kez bulusmam olucak... kendisi surekli iftara gelir ama ailesi surekli deil.. ozel gunlerde anca bulusuyoruz. ama nisanlim ramazan olmasada aksam yada oglen yemegine gelir geldikden sonra bi guzelde uyur :))) cok sinir oluyorum sanki bizim ev onu mayistiriyooo bi mutfaga gidiyorum bi geliyom ki bizimki sizmis :)))) kendi evindede ole paso uyuyoo delimi ne. ama bu ramazan cok fazla goremdim sadece 2 kez cumartesi gelicek 3 kez gormus olucam fazla sohbet edimiyoruz aileler olunca hasret le bakiyorum gozlerine cok ozledim su ramazan ciksin acisini cikarticazz.... ama bak senin kocis ne guzel sorun cikarmiyor allahdan cok sukur

ne uykucu kocisin varmis yahuu bende benimkisi uyku tulumu derdimmmm:9: beterin beteri varmis:76:

Allaha cok sukur... Haklısın canım az kaldı bıdaha hep beraberız bız ıftara alıcaz bıdaha bunları dusununce mutlu oluyorum yıllardır oyle avuttum zaten kendımı :69: benımkınde de yemek yıyınce mayısma uyuma halı var hemen uykusu gelıyor ya anlayamıyorum... sanırım erkeklerın genlerınde var babam da oyle cnku :1:

benim iki yilim var askimla ramazana kadar yani 2013 te Allah nasip ederse ramazanda beraber olucaz :59:

kizlar cok vaktim yok bi selam verip cikayim dedim

gözüm hala iyilesmedi sahura kalktigimda cok kötüydü hemen ilaci sürdüm

insaallah gecer yakinda

simdi alis verise cikicam 2 yasinda yegenimde caillou izliyoruz laptopta oy üzden rahat yazamiyorum

aksama takip ederim =)

canim benim ya insallha gecer bir an önce

frekcless uygula canım tarçını tadıda süpeerrr (= o göbeklerin gitmeye niyeti yokkk diyetisyene falan gtmeyi düşünüyorum artık :( çok hoşuma gidiyo incecik beller gelinliktee çok hoş duruoo

kizlarrr orucu bozdum yaaa:43: kendimi cok kötü hissediyorummm cok sussuz kaldim sanirim cok fenaydim su ictim:50::50:

olsun canım sağlık için napalım dün benimde midem karnım çok ağrıdı annem bozdurdu sağlık için bişey olmaz dedi doktor ilaç verdi bağırsaklaımı midemi üşütmüşüm ilaç alıyorum dünden beri yarına geçer inşallah.sanada geçmiş olsun canım

Üzülme canım kendini çok kötü hissetmesen içmezdin herhalde
sagol canim benim evet :43::43::43: cok fenaydimmm
uykuumm vaarrrrrr :((

bugün herkes dökülüyordu galibaaa

olsun canım sağlık için napalım dün benimde midem karnım çok ağrıdı annem bozdurdu sağlık için bişey olmaz dedi doktor ilaç verdi bağırsaklaımı midemi üşütmüşüm ilaç alıyorum dünden beri yarına geçer inşallah.sanada geçmiş olsun canım

ayy canim cok gecmis olsun sanada benimkisi halsizlikti ama o bicim calisamazdim ictim suyu :43:

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dugun fotografcimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziii buldummm askima dedim oda sen beyendiysen oki dedi yarin kizla iletisime gecicem ay cok heycanliyim. esra pozan interneten bakabiliriiniz

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dugun fotografcimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziii buldummm askima dedim oda sen beyendiysen oki dedi yarin kizla iletisime gecicem ay cok heycanliyim. esra pozan interneten bakabiliriiniz

uhhhh çok iimiş esranın işleri. Hayırlısı olsun canım. Çok güzel fotoğrafların olacak inşallah... Ne kadara çekiyor acaba...
Bende çekerim sizleri:P:P blog sitesinden hlicker diye bakabilirsiniz işlerime:D:D:D:D:D
Ah ah eskiden bu fotoğraf camiasından tanımadığım mı vardı.....çektim elimi eteğimi artık

Back
X