• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kıslaaaaaaarrrrrrrrr..... Yarime kavustum da yeniden ayrıldık bile. Ama cumartesi sabahı tekrar bulusucaz inşallah....
Her bulusmamızda ayrılmak biraz daha zorlaşıyor ya... Cumartesi sabah 6.30da indi TR.ye hemen havaalanında karşıladım onu. 11 de izmire gittik...
Gidiş o gidiş. Dün öğlen 3 de uçağım vardı,kaçırdım:):) Akşam 6.15 e tekrar bilet almak zorunda kaldık:) Hani ucağı kacırmamdan anlaşıldığı üzere ne kadar harika vakit geçirdiğimiz belli olmuştur:( Ahhh kaynanacııımla da bulustuk ablasına gittik:) Kaynanam deli gibi ağzımı arıyor bir an evvel yapılsın söz düğün diye:) Birde o artık beni ne kadar ev işlerinden uzak olduğumu düşünüyorsa artık ona çay doldurdum,ciddi anlamda şok şok oldu:):):) Ayyyyyyyyy canlarım beniiiimmm:16::16::16:

merhaba kizlar.. nasilsiniz?

kocaelimm..karamsarliga kapilmak yokkk..al eline kagit kalemm... alacagin seyleri kesinlestir. cok marka bakma kafan cok karisirr..iyi olsun kaliteli olsn saglam olsun onlari dusun liste yap kendine alacagin yerleri yaz adreslerini yaz neler alicaksin onlari yaz.kucuk ev aletlerini mutfak aksesuarlarini ordan getir. ist dan buyuk esyalari kalanlari alirsin. tencere tava tabak catal takimlarinda hisar karaca bak gunluklerdede bernadoya bak. ufak tefek seylere muda ya bak tepehome ikeaya bak. tmmi cnm kendine saglam bi liste yap.ama dedigin gibi cok kaffanin karismamasini istiyorsan fazla marka model bakma yoksa hic istedigin gibi bulamazsin

sagol canim muda ve tepehome'a da bakarim bi kac bisey yazdim listemi hazirladim..
burdan cok fazla bir sey de götüremicem cünkü 50 kilo hakkim var sadece..
ceyiz konuma eklediklerimi aldim bile ki hepsini ekleyemedim de henüz..
50 kilo hakkim kesin dolar..
o yüzden burdan daha fazla bir sey almamam gerekiyor..
dün benim ablam da öyle dedi fazla bakarsan kafan fazla karisir diye..
hayirlisi insaAllah..

günaydiiiin kizlarrr

yok kiz ortak deil bayram hasligi yerine verdi nakit parasi yoktuda:))))

:9::9::9::9::9::9: pismaaan ettttt yaninda nakit tasimadigina canimmmm:21:

kıslaaaaaaarrrrrrrrr..... Yarime kavustum da yeniden ayrıldık bile. Ama cumartesi sabahı tekrar bulusucaz inşallah....
Her bulusmamızda ayrılmak biraz daha zorlaşıyor ya... Cumartesi sabah 6.30da indi TR.ye hemen havaalanında karşıladım onu. 11 de izmire gittik...
Gidiş o gidiş. Dün öğlen 3 de uçağım vardı,kaçırdım:):) Akşam 6.15 e tekrar bilet almak zorunda kaldık:) Hani ucağı kacırmamdan anlaşıldığı üzere ne kadar harika vakit geçirdiğimiz belli olmuştur:( Ahhh kaynanacııımla da bulustuk ablasına gittik:) Kaynanam deli gibi ağzımı arıyor bir an evvel yapılsın söz düğün diye:) Birde o artık beni ne kadar ev işlerinden uzak olduğumu düşünüyorsa artık ona çay doldurdum,ciddi anlamda şok şok oldu:):):) Ayyyyyyyyy canlarım beniiiimmm:16::16::16:

oyyyy canim benim hsogeldin tekrar:16: pembe bulutlardakiiii arkadasimizzz:21:

darisi bana tatlim 3 haftamiz kaldi askitomla bulusmayaaaa:69:

Son düzenleme:
günaydiiiin kizlarrr
oyyyy canim benim hsogeldin tekrar:16: pembe bulutlardakiiii arkadasimizzz:21:
darisi bana tatlim 3 haftamiz kaldi askitomla bulusmayaaaa:69:

amiiin canım darısı başına inşallah... 3 hafta mı? azıcık kalmış işte hemencecik geçicek inşallah. Bende tekrar cumartesinin yolunu gözlemeye koyuldum:9:

Merhaba Kızlar,
Hepinizin yazdıklarını okudum çoook teşekkür ediyorum sıkıntılı anımda destek olduğunuz için veee beklediğiniz habere gelince kızlar tekrar aranıza dönebilirim ben de 2012 gelini olcam çünkü (inş) yani tekrar yüzüğümü taktım nişanlım geldi annemden babamdan tek tek özür diledi gönüllerini aldı ve birdaha böyle birsey olmayacağına dair söz verdi Allah korusun bu bizim son şansımz çünkü ve ben de sounda ağlamaktan kurtuldum arkadaslar ne kadar zor günler yaşadım anlatmam mümkün değil ölmek istedim resmen eğer dua etmek kabul olacağını düşünmek olmasa delirebilirim çünkü anladım ki ben onsuzken saliha bile değilim artık onsuzken yanlızken hiçbi anlamı kalmamıstı hayatın, ailem için de çok üzüldüm ama gurur yapamadım düşünsenize hiç beklemediğiniz bi anda bütün hayalleriniz planlarınız heran yanınızda olmasını ıstediğiniz sevdiğiniz çıkıyo hayatınızdan ve hiç hissetmediğiniz kadar büyük bi acı hissediyosunuz. Allahım şu mübarek günde kimseyi böyle bir sınavdan gecirmesin kızlar ben meğer ne kadar saçma seyleri dert ediniyomusum kendime meğer ne kadar mutluymusum da kıymetini bilmemişim bunu anladım yanında sevdiğin olmayınca ne eşyanın ne takıların ne baskalarının davranışlarının hiçbi önemi yokmuş bunu anladım. Ve işin güzel tarafı da nişanlımın ailesinin beni ondan bile çok sevdiklerini farkettim çünkü hep benim yanımda oldular ve bu sayede onlarla aramda bi bağ kuruldu onları ailem gibi görmeye başladım ve şu an çok mutluyum kızlar çok fazla konuştum biliyorum ama uzun zamandan sonra ilk kez kahramanın benim için hayırlı ve doğru kişi olduğuna tekrar inanmaya başladım ve onu çooook seviyorum eger olurda bigün sacma bi nedenden üzüldüğümü yazarsam buraya beni uyarın kızlar bu yazdıklarımı hatırlatın ki kıymetini bileyim o anları atlatmış olmamızın:69::69::69:

salihacım canım benim çok sevindi valla ya ama ben demiştim sana bukadar üzülme barışırsınız diye bak çıktı dediğim hem senin için herkesten özür bile dilemiş bak

kocaelim 53 günün kalmış prenssevgilisi seninde 3 haftaydı sanırım üzülmeyin kızlar sayılı gün çabuk geçer sabrededin biraz daha inşallah kavuşcaksınız kocişlere.prenssevgilisi sen çok güzel zayıfladın ya yemeğide kıstın ama demi neler yiyon neler yemiyon bize azıcık ipucu ver ya hem boyunda maşallah uzunmuş 1.73 65falan normal sana ya fazla zayıflama 60dan aşağıda olsan çok zayıf olursun ozaman.

ebrummm sanada çok sevindim ne güzel mayısta kavuşcanız sevgi konusundaki düşüncelerinede katılıyorum bende öyle ya yanındayken bile özlüyorum sanki görüştükten sonra biraz zaman uzadımı deli gibi özlüyorum acaba sorunmu var bende diyodum ama burda sizleri gördüm normalmişim dedim ara fazla açıldımı tartışcak bişey buluyom ben hafif tartışıyoz görüşünce hiçbişey kalmıyo nişanlımda biz ayrı kalınca tartışıyoz özleme duygusu bize iyi gelmiyo demekki evlensek hiç bişeye kızmıcaz uzatmayalım evlenelim senin alcaklarınıda alcam deyip duruyo ama bizim evdekiler bu yazdan daha önce olmaz diyo haklılarda napalım beklicez

amiiin canım darısı başına inşallah... 3 hafta mı? azıcık kalmış işte hemencecik geçicek inşallah. Bende tekrar cumartesinin yolunu gözlemeye koyuldum:9:

iveeeeeetttt cok sükürrr askerim geliyor benim olacak benim askerim olacak kimseler virmem:23::23::23:

kıh kıh kıh ben dün kayınpederin arabayı furdum:78::78:
abaaaaaw ne ettin sennnnn :53: ne dedileeeeer:52:
bizim kavusmamiza daha 53 gün vaar =((
canim benim en azindan vakit belli dua et sükür et günü belli olmayan kac sevgi ciceklerimiz varrr:97:
kocaelim 53 günün kalmış prenssevgilisi seninde 3 haftaydı sanırım üzülmeyin kızlar sayılı gün çabuk geçer sabrededin biraz daha inşallah kavuşcaksınız kocişlere.prenssevgilisi sen çok güzel zayıfladın ya yemeğide kıstın ama demi neler yiyon neler yemiyon bize azıcık ipucu ver ya hem boyunda maşallah uzunmuş 1.73 65falan normal sana ya fazla zayıflama 60dan aşağıda olsan çok zayıf olursun ozaman.

ebrummm sanada çok sevindim ne güzel mayısta kavuşcanız sevgi konusundaki düşüncelerinede katılıyorum bende öyle ya yanındayken bile özlüyorum sanki görüştükten sonra biraz zaman uzadımı deli gibi özlüyorum acaba sorunmu var bende diyodum ama burda sizleri gördüm normalmişim dedim ara fazla açıldımı tartışcak bişey buluyom ben hafif tartışıyoz görüşünce hiçbişey kalmıyo nişanlımda biz ayrı kalınca tartışıyoz özleme duygusu bize iyi gelmiyo demekki evlensek hiç bişeye kızmıcaz uzatmayalım evlenelim senin alcaklarınıda alcam deyip duruyo ama bizim evdekiler bu yazdan daha önce olmaz diyo haklılarda napalım beklicez

ayyy tatlisiimmm evet evet sabrediyoruzzzzzz en güzel günler bizim olacak:24: evettt bi 65 olsam bakarimmm iyi tamam derimmmmm yok yine varsa popo falan devammmm:77:

ama su 3 haftada bi 6-7 kilo daha gitseeee:95: sonrada nisanim var sisko olmak istemiyorum resimlerdeee:59:

101 şafak var bizim
askerlik düşecek diye yapmıştık planlarımızı o yüzden şu an nikah ne zaman olur bilmiyorum ama kısmetse mart sonu ya da en geç nisanda istiyoruz

istanbulda oturacak kizlar nereden ev tutmayi dusunuyosunuz? kira mi? kiraysa kaca kadar bakicaksiniz...uf ya nisanlim 700 lirada iyi para diyor ama 700ün altindaki evler yani cok yikik dökük yaaa

bütün asker yolu beklleyen canım gelinciklerim Allah hepinize hayırlısıyla kocişlere kavuşmayı nasip etsin bende bekledim asker yolu bilirim çok zordur ama tek çareside sabırdır ondan sonrası inanılmaz güzel bi mutluluk diceksinizki ben niye boşa gözyaşlarımı dökmüşüm bitti gitti işte hiç öyle uzun bi zaman beklemişsiniz gibi hissetmiceksiniz emin olun hepsi unutulcak sizede mutlu olmanın doyasıya keyfini çıkarmak kalıcak

salihacım canım benim çok sevindi valla ya ama ben demiştim sana bukadar üzülme barışırsınız diye bak çıktı dediğim hem senin için herkesten özür bile dilemiş bak

Sağol hayatım ya ben de cok sevinçliyim o günlerin geride kaldığına hala inanamıyorum:36::36::36:

Bu rada bütün gelin adayı arkadaşlarım hepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden ,yarın giremıycem biliyorum hepinizi öptüm kocaman kocaman:54::54::54:

Back
X