- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi rashabahar
- #3.321
canım biz ev aldık maltepeden 120 ye şimdi 160 a satılıyo binadakiler...yengemde bizimle aynı mahde kirada 3+1 geniş bi evde 700 kirayla ev tuttu yeni binada...istanbulda oturacak kizlar nereden ev tutmayi dusunuyosunuz? kira mi? kiraysa kaca kadar bakicaksiniz...uf ya nisanlim 700 lirada iyi para diyor ama 700ün altindaki evler yani cok yikik dökük yaaa
Canım bende o günlerin hayalini kuruyorum baska ayakta duramambütün asker yolu beklleyen canım gelinciklerim Allah hepinize hayırlısıyla kocişlere kavuşmayı nasip etsin bende bekledim asker yolu bilirim çok zordur ama tek çareside sabırdır ondan sonrası inanılmaz güzel bi mutluluk diceksinizki ben niye boşa gözyaşlarımı dökmüşüm bitti gitti işte hiç öyle uzun bi zaman beklemişsiniz gibi hissetmiceksiniz emin olun hepsi unutulcak sizede mutlu olmanın doyasıya keyfini çıkarmak kalıcak
Sağol hayatım ya ben de cok sevinçliyim o günlerin geride kaldığına hala inanamıyorum
Bu rada bütün gelin adayı arkadaşlarım hepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden ,yarın giremıycem biliyorum hepinizi öptüm kocaman kocaman![]()
iyi bayramlar gelinciklerrr