- Konu Sahibi rashabahar
- #3.341
prensescim valla bayramlaştık sen artık bizim de kızımızsın dedi elime 100 tl verdi ben yok olmaz dedim sırtımdan ter aktığını hissettim utançtankardeşime de verdi o da çok utandı valla
![]()
böyle kaynata dostlar basinaaa
merhaba kızlaaaar
oooof çok sıkılıyom yaa çeyis bitti bi asker bekliyom bişeyler alırken hep bi telasm vardı şimdi patlıyom sıkıntıdan
canim benim icini ferah tuttt
canim bende ev almaktan yanayim ama nisanlimin hic parasi yok benimde birikimim yok nasil olacak ki olmuo iste hayal hep.........
benimde birikimim yok ama kocisin var o yüzden minik ev almak istiyoruz ikimizde calisinca insallah bir an önce bitiririz
dogru diyorsunda canim kirada oturucnada birikim olmuyor bence:44:canım zaten artık yeni nesil gelinlerinin o kadar aklı havada ki mesela benim arkım yeni evli 5 ay oldu 120milyara ev aldı 2000 giriyo eve düşün her ay 1.200den fazla ödicekler diyorum niye yaptın bunu 10 yıl kim öle kim kala şimdi 22 yaşndasın 32 yaşına kadar kıt kanaat durcan die zam gelir dio...
hep pembe hep pembe..dünya toz pembe diil ya işten çıkarılırsa ya bebek olursa ya allah koruusun saglık sorunu olursa:44::44::44::44:
ilk kendinizi ölçün biçin ona göre adım atın tamam insanın kendi evi gibi olmas ama yok canlada bu kadar büyük serüvende olmas![]()
Son düzenleme: