kizlar suan cok üzgünüm. biliyosunuz iki aile arasinda inatlasma cikti dügünün yemekli ve yemeksiz olmasiyla ilgili...benim ailem ve ben yemekli olsun istiyoruz cunku bizim yurtdisindan ve memleketten gelecek misafirlerimiz var. istanbulda kalacak hicbiryerleri yok bu insanlar otelde kalacaklar büyük ihtimal ve butun gun pesimden kosturacaklar. haliyle bence yemekli olmasi gerekiyor.
ama nisanlimin ailesi baska bir görüste...bize diyorlar ki ,,bizim burada yemekli dügün yaygin degil. pastali dügün biliyor bizim millet sasirir yemek falan görünce yani yemekli olmasina gerek yok''
babam da israr etti yemek konusunda bu sefer de dediler ki ,,uzaktan gelen misafirleri dügün sonrasi (yani gece 112den sonra) yemege götürürüz ac birakmayiz''. annemde bunu kabul etmedi sonucta biz balayina cikicaz yolcu etmek isterler. belki dönen olacak vs vs...
dügün zaten ramazanda olacagi icin salon yari fiyatina geliyor. yemekli fiyatini bilmiyorum ama ailesi kesinlikle paradan dolayi degil tamamen böyle bisey görmediklerinden dolayi istemdeiklerini söylüyorlar.
annem babam cok üzülüyorlar bende üzülüyorum cunku soncta belki bende acikacagim dügünde yemek yemicem mi dedim nisanlima bana diyor biz acikirsak disardan söyleriz??? böyle sey olur mu allah askina..bende tatli tatli anlatmaya calistim büyük bi masraf olmayacagini bu ikimizin dugunu oldugunu insanlari memnun etmek zorunda oldugumu söyledim. bana dedi ne var yani dügünden sonra cikip gitsek neyi dayatiyosun sen bize dedi. bende dedim bisey dayatmiyorum ama dügünden sonra evde gelinligimi cikarip yemek yemege mi cikicam bu nasil bisey bi düsün dedim. bana cok bagirdi, sen dayat bakalim iyi dayat sen...konusup bitti yemeksiz olcak dedik....isterse dügün bin liraya gelsin yemekli istemiyorum bu kadar acik ve net dedi
hayallerimi, isteklerimi...paylasamadim bile...söz söylemek kabahat oldu. o kadar üzülüyorum ki